Sunday 8 April 2012

Stvari za razgovor o s djevojkom

Koliko često telefonske razgovore sa svojim djevojkom pretvoriti u dugu, beskrajnu čarolija tišine? 'Ništa puno' ili 'ništa at svi' su samo slatki propalica vi ste s lijeve. To je frustrirajuće, a neugodno, kad odbije govoriti ili napraviti razgovor s tobom. Pitam se, u čemu je problem? Pa, to je uvijek teško je znati što žene žele i što ne žele govoriti o tome. Budući da žene imaju dublje emocionalne voziti nego muškarci, to je teško za njih otvoriti i povjeriti nekome. Dakle, ako želite napraviti stvari raditi, s 'djevojka u pitanju "ili trebate uvjerljiv ideje o stvari za pričati s djevojkom, trebate napraviti emocionalna veza s njom. Evo nekoliko stvari koje treba pričati s djevojkom vam se sviđa, tako da možete barem dobiti stvari počele.
Prije početka ...
Djevojka i momak proći kroz faze prije pada u ljubavi. Prvi sastanak je najvažnija jedan. Dakle, ako ste se svidjela ova djevojka u prvi susret, moraš napraviti nezaboravan dojam na nju. , Ako ste napravili dobar dojam u prvom ići, ona će vas ponovno sastati. Ako vas zadovoljava po drugi put, loptice u svoj sud. A ostalo će biti povijest kada ste završili čitanje ovaj komad umjetnosti. ; Stvari za razgovor o s djevojkom koju ste upravo Met
Vi ćete biti sastanak joj ove večeri kod prijatelja stranka ili u kafiću. Obrišite znoj i brige. To je vrijeme izvući neke inspiracije. Tehnike za mali razgovor će doći ruci. Malih početaka kao "Velika, ti si na vrijeme ',' to je tako lijepo mjesto", "ti se sviđa ovdje? ' i "kakva mjesta ti se sviđa?" će dobiti mali razgovor počeo. Izaberite cues iz ovdje i dodati malo element iznenađenja na te presudio stanki i prenijeti razgovor. Ako ona čini participativnog (ne obrambeni), a zatim ...Čast! Vaš prvi potez te je pogubljen! Neka joj znam da ste željeli da joj se ponovno sastati i nadoknaditi propušteno, gdje ste ostavili zadnji put. Na taj način ćete dobiti njezin telefonski broj ili e-mail id.
Zanimljive stvari govoriti o sa djevojkom na telefon
Telefonski razgovori se lako može pretvoriti u lažnu razgovore, budući da ne možete vidjeti osobe pravi reakcije. No, ako je djevojka samo nisam upoznala, reagira na vaše telefonske pozive, onda je ona svakako ima interesa u tijeku shemu stvari. Ako ste joj pozivanje na kraju dana ju pitati o njoj dan (ali ne čine ga svakodnevno naviku). Recite nešto o sebi i popraviti datum (kao kad bih se sastanak svoj sljedeći). joj reći o novim restoran u vašem gradu, da bih se želite odjaviti ili razgovarati o novom filmu. Ovo je dobar način znajući joj voli i dislikes, previše. Također, to će vam dati jedan rub, a odlučujući što možete raditi zajedno. To su ujedno i stvari za razgovor o tome s djevojkom online. Ako ste razgovor on-line ili na društven mreža položaj, komentar na fotografijama. Komentirati, će dovesti do razgovora.
Dobro Stvari koje treba pričati s jednom djevojkom na datum, Sada kada ste utvrđeni datum dolaska ili dan u susret joj sljedeće, plan ono što bi željeli znati o njoj i stvari koje biste željeli podijeliti s njom. Povremene sastanak ili prvi datum uvijek je dobra prilika da zna osobu bolje. Ako ona radi, razgovarajte o njoj na radnom mjestu. Međutim, ako je ona jedna od onih, koji ne vole govoriti o svom profesionalnom životu, ne sonda previše. Razgovarajte o svojim hobijima, njezin omiljeni sport (čak i ako je shopping), aktivnosti na otvorenom ili TV emisiji. To su velike mogućnosti za stvari za razgovor o tome na prvom spoju.
Djevojke su malo više osjetljiviji od dječaka. Dakle, dok razmišljate o stvari govoriti o s djevojkom, pobrinite se da je ne uvrijediti. Čak i ako ste u potrazi za stvari koje treba pričati s djevojkom (u sljedeću fazu tog odnosa), razumijevanje joj raspoloženje je vrlo važno. Ako ste još uvijek u potrazi za teme i početak razgovora, samo li mi učiniti uslugu i čitati najbolje teme za razgovor o tome s djevojkom. Razgovor je više nego luta, ako iskreno želite napraviti stvari raditi, a zatim napraviti iskreno nastojanje napraviti razgovor. Srecno.

No comments:

Post a Comment