Thursday 12 April 2012

Plaža Tema Wedding Cakes

Plaža je jedna od najviše egzotične i Scenic mjesto za to što je vjenčanje. Biti prirode najljepši dar, to stvara osvježavajući i romantičan scenarij za dvije duše razmjena zavjete i slaviti svoju ljubav u nazočnosti cijelog svijeta. I tako danas sve više i više parova su se opredjeljuju za to što je plaža vjenčanja umjesto istog starog tradicionalnog vjenčanja. Ali jedna stvar koja ostaje zajednička u svim vjenčanja je vjenčanje kolače tj. plaža kolači theme vjenčanje. A budući da je plaže vjenčanje tortu treba nadopuniti temu plaže vjenčanje. Dakle, ako imate plažu vjenčanje i te u potrazi za plažu torte stilu vjenčanja, evo jedinstvene plaže tema ideja svadbeni kolač za vas. Više o plaže vjenčanje kolača.
Ideje za temu Beach Wedding Kolači
Veličina i oblik: Start odlučujući o veličini i obliku svadbene torte. Veličina uglavnom ovisi o broju gostiju koji dolaze i vašem proračunu. Dok odlučivanja oblik kolača ne ograničavaju svoje mišljenje na dvije ili tri razine tortu. Probajte nešto drugačije i ići za okrugli, kvadratni, list, tower ili oblikovani u obliku kolača.
Dizajni: Za plažu temu svadbena torta dizajni, motivi i ukrasi su beskrajne. Međutim, neke od najboljih dizajna za plažu kolači theme wedding dani su u nastavku:; školjke: Jedan od mojih omiljenih osobne i često korištene motiv za plažu nevjeste is školjka, koja se može ugraditi u tortu plaže vjenčanje bilo kao bitan dio dizajn, ili kao suptilan akcent. Od glazura, marcipan ili nanosi čokolade (tamne, mliječne ili bijele čokolade), može se koristiti na brojne načine. Ako ga koristite kao akcent, koristiti svoje prirodno obojene sorte, tako da to neće zasjeniti ostale komponente tortu. , Tropsko cvijeće: šarene i svijetle tropsko cvijeće može dati dazing pogled na bilo koji izvorni plaže vjenčanje tortu. Možete ukrasiti tortu u bukete, kaskadama ili prekrasan edgings, ili pomoću svježe cvijeće ili cvijeće stvoren iz glazura ili drugih edibles. ; Sea Life Stvorenja: Neki od stvorenja morskog života kao što su more konji, sirene, morske zvijezde, i sl. mogu se koristiti za ukrasiti i dati da autentičan pogled na svoj kolač plaže vjenčanje. Na primjer, biser-gotovih torta topped s otvorenim ljuska konfekcije, drži minijaturni mladenka i mladoženja, prstenje ili drugi wedding ikone, mogu najbolje odgovarati za tu prigodu. ; Sandcastle Theme Biskvit: A kolač u obliku sandcastle može biti najbolje svadbena torta za plažu vjenčanje. Ukusan, prirodne boje sandcastle torta, ukrašena sve više s školjke i smeđeg šećera što su pijesak, ne samo da će nadopuniti temu wedding plažu, ali može poslužiti i kao savršen plaže vjenčanje sredinu. Više o svadbena torta ukrasi. , Boje: Umjesto da ide za tradicionalne White Wedding kolače, čuvajte se boje da stane najbolje da svoju temu plaže vjenčanje. Boje poput plave, zelene, bež, itd. mogu se koristiti za pripremu kolača plaže vjenčanje, da bi odražavala morskog života i boja mora. Kako bi to osvježavajući izgled, ići za svijetle boje poput fuksije, naranče i svijetle žute za plažu temu svadbena torta.
Toppers: Nakon odluke dizajn i boju za svoj kolač plaže vjenčanje, svoje vrijeme za odabir jedinstvenog gornji dio plaže vjenčanje dati da konačan izgled wedding plaže. Morski stvorenje kao seahorse ili morske zvijezde, dupini, školjke, morska dragulje i plaže vjenčanje par figurica u romantičnom stilovima sve mogu raditi velike plaže kao toppers svadbena torta.
Pročitajte više na:; svadbena torta stilova; torta dizajni za vjenčanja, ideje za vjenčanja Beach Theme; Ako vjenčanje je na otvorenom i ljeti, izbjeći maslac krema dekoracije koje se mogu rastopiti lako i radije otići na kolače s fondan ukrasima. Također, ako želite vjenčanje biti jednostavan i povremeni posao, možete se odlučiti za prijenosna vrste vjenčanje cupcakes poput torte ukrašene bilo koje od gore plaže themes. Budite kreativni kao što možete biti za svoju plažu theme wedding kolače, nemojte se prepala da isprobate različite okusa i dizajna, i uživati ​​u svakom trenutku da je povoljan dan svog života.

No comments:

Post a Comment