Saturday 28 April 2012

Kako da biste dobili osloboditi od Warts

Bradavice su dermatološki problem koji se javljaju zbog virusa, pod nazivom HPV ili humani papiloma virus. Warts su male, nisu kancerozne izrasline koje se pojavljuju na gornjoj najviše sloj kože poznate kao epidermis. Bradavice su zarazni i mogu širiti kroz kontakt s jednog na drugo područje kože i od jedne osobe na drugu. Osoba koja ima bradavice na licu ili rukama ili bilo gdje drugdje na tijelu, može dobiti prilično neugodno zbog njih. Ako ste previše imaju ovaj problem, a želite znati kako da biste dobili osloboditi od warts, onda ovdje su neke učinkovite načine kako to učiniti.
Početna lijekovi biste dobili osloboditi od Warts
Papaya Maska, Papaya maska ​​je vrlo dobar lijek da biste dobili osloboditi od warts. Uzmi nezrele papaja i izrezati mali komad od njega. Kaša ga i dodati vodu da ga u obliku paste. Primijenite zalijepiti Papaya na bradavice, dva puta dnevno. Enzimi u papaja pomoći u digesting mrtvih tkiva, dakle, pomaganje u uklanjanju bradavica.
Češnjak; Uzmi dva češnja češnjaka te ih zdrobiti u obliku paste. Primijeniti ovu masu na bradavica, a nakon toga ga pokriti sa ljepljive trake. Sljedeći dan, izvadite traka i primijeniti svježe češnjak zalijepiti na bradavica. Kazeta bradavica opet, nakon primjene češnjak tijesto. Nastavite ovaj postupak za oko dva tjedna, do bradavica padne. Pročitajte više o ljepljive trake za uklanjanje bradavica.
Ocat, ako želite znati kako da biste dobili osloboditi od warts kod kuće, rješenje leži u jabučni ocat. Jednostavno, nanesite malu količinu jabuka jabukovača octa na bradavica koristeći pamuk loptu. Sada se potpora bendu i stavi je na bradavica. Držite potpora bendu kao što je preko noći i ukloniti ga nježno u jutarnjim satima. Ponovite isti postupak svakodnevnog do bradavica dobiva uklonjena. Pročitajte više na bradavice liječenje kod kuće.
Onion; Luk pomagala u poticanju cirkulaciju krvi i na taj način, može pomoći u lice bradavica uklanjanje, ako se redovito primjenjuju na njih. Onion sok je jednako koristan. Dab neki luk sok na pamuka i primijeniti ga na bradavica. Ostavite na za sat ili po mogućnosti preko noći, i operite područje kože mlakom vodom u jutarnjim satima. Pročitajte više na licu uklanjanje bradavica.
Lijekovi biste dobili osloboditi od Warts
Salicilne kiseline; Salicilna kiselina pomaže u uklanjanju mrtve stanice s kože. Zbog ovog svojstva, primjena salicilne kiseline na bradavice će pomoći u njihovu uklanjanju previše kao warts su samo nakupine mrtvih stanica na površini kože. Dakle, ako želite znati kako da biste dobili osloboditi od warts brzo, ja predlažemo kupiti preko counter rješenja dostupna na tržištu za uklanjanje bradavica koji sadrže salicilnu kiselinu, i primijeniti ih redovito na izvještačen područje kože, do bradavica padne.
Thuja, alternativne medicine da biste dobili osloboditi od warts je tekućina tuja medicine. Izrađen je od ekstrakta tuja stablo, koji je poznat po svojim antibakterijskim i anti-gljivične svojstva. Ova tekućina je lijek koji će se primjenjivati ​​na bradavice svakodnevan za najbolje rezultate. Obično to ne uzeti više od naprijed noći za uklanjanje bradavice s tuja medicine.
Pročitajte više na:; Početna lijekovi za uklanjanje bradavica, bradavica uklanjanje: Kako da biste dobili osloboditi od warts, nadam se da sada znate kako da biste dobili osloboditi od warts kod kuće. Kako bi se spriječilo širenje warts drugim područjima kože, vrlo je važno za održavanje higijene. Dakle, čuvanje čisti kožu, izbjegavajte dodirivanje drugim područjima kože nakon dodirivanja bradavica, nekoliko načina da se spriječi bradavice pojavljuju u budućnosti.

No comments:

Post a Comment