Tuesday 10 April 2012

Kosa Clarifying Shampoo

Jesu li vaše tresses dosadan, opušten i beživotnu kosu ili je opterećeni krhotine i neželjenih kemikalija? Sušilo za razjašnjavanje šampona može biti odgovor na vaš problem. Naša kosa je stalno izložen niz zagađivača okoliša i kozmetičkih proizvoda kao što su hairsprays, mousses, i gelove. Problem je otežala voskovi i moisturizers prisutne u pojedinim šamponi i uređaja. To uzrokuje da kosa izgleda glup, opušten i beživotan. Pojašnjenje šampona može pomoći smanjiti ovaj višak prljavštine buildup od dubinsko čišćenje kose i uklanjanje ostatke proizvoda i zagađivača okoliša. Ovdje je pogled na kosu razjašnjenje šamponi i kako ih možete koristiti za vraćanje sjaj i vitalnost vaše kruna.
Pojašnjenje Šamponi za kosu: Zašto ih trebamo?
Pojašnjenje šamponi ne samo da će vam pomoći da isprati zbog nakupljene prašine i sebum od kose, ali i riješiti problem začepljenih pora folikula dlaka koji utječu na zdravlje i može dovesti do usporiti rast kose i vlasišta problema. Ovo je izvrsno rješenje za osobe s masnu kožu čije žlijezde lojnice proizvode višak ulja koji je pak privlači prljavštinu i prljavština. Proizvode za njegu kose kao pjenu, gel, seruma, ostaviti u uređajima, kao i zaštite okoliša nečistoće i klor su neke od najgorih krivaca za njegu kose, ostavljajući vas s dosadnim, mutan nitima
Većina razjasnili šampona i proizvoda dostupnih na tržištu sadrže površinski zajedno s ne-sulfat anionski čišćenje koje uključuju natrij lauryl Sulfoacetate, dinatrij Laureth Sulfosuccinate, natrij Cocoyl Isethionate, natrij lauryl. Iako je površinski ne daju čist osjećaj na svoju kosu, dugotrajno korištenje može oštetiti kosu nitima uvelike. Umjesto toga potražite šamponi uz cink PCA ili cink kompleksa. Pojašnjenje šamponi također mogu oštetiti kosu to raskrivanje off vlagu i ostavlja ga na suhom i krhak. Dakle, preporučljivo je da slijedite gore sa dubokom uređaj tretmana. Neki od najboljih kosu razjasnili šampona uključuju Neutrogena Anti-rezidua šampon ili Pantene Pro-V razjasnili šampon.
Domaći kose Pojašnjenje Šamponi
Kemikalija prisutna u komercijalnom razjasnili šamponi mogu strip bitne vlage svoje kose, ostavljajući ga na suhom i prilično skloni štete. Umjesto toga možete pokušati žlijebovi kroz kuhinjski proizvodi za neke iznenađujuće prirodne kose razjasnili šampona.
Soda za pečenje Clarifying Shampoo; Kada se pomiješa s redovitim šampon, soda za pečenje pomaže ukloniti ostatke proizvoda i prljavštine iz kose. Za izradu ovog prirodni šampon kod kuće, trebate dvije žličice sode bikarbone, redovite šampon i nekoliko kapi limunovog soka. Izmiješati sve od tih sastojaka, mokre kose i sipati smjesu na kožu i pročišćavati korijenje dobro. Isprati s vodom, a zatim oprati opet sa šamponom. Slijedite gore sa uređajem i klima suhu kosu. Pročitajte više na domaće šampon recept.
Limun i jaja šampon, Mix tukli jaje sa par kapi limunovog soka i to dodati u svoj normalan šampon. Prelijte ga na vlasište i sapunica. Isperite temeljito uklanjanje zagađivača okoliša i prljavština svoje kose.
Koristeći Ocat šampon, African American kosa je prirodno suha i neposlušnu. Koristite ovaj domaće crne kose razjasnili šampon sadrži jabučni ili bijeli ocat, naravno, duboko čišćenje kose. U plastični kontejner, dodajte žlicu octa na šalicu tople vode. Prelijte rješenje kroz kosu i neka sjesti za minutu. Temeljito isperite hladnom vodom. Također možete miješati ocat rješenje s nekoliko kapi limuna i pola šalice kamilice lišća. Prokuhati sastojke, soja i operite kosu s njim da očisti svoju kosu temeljito.
Pročitajte više na:; Pojašnjenje Šampon za crne kose, šampon za masnu skalp, najbolji šampon za masnu kosu, sušilo za razjašnjenje šamponi bi trebao biti korišten oko tri do četiri puta mjesečno oprati kosu i držati kožu čistom. Zapamtite da ako imaju boju tretirane kose zatim objašnjavanje šampona rezultat u boju kose zatamnjenja prerano. Zato ne razjasni obojenu kosu više od jednom mjesečno, a izbjegavati korištenje ovih duboko čišćenje šampone unutar prvih nekoliko tjedana nakon bojanje vaše kose.

No comments:

Post a Comment