Saturday 14 April 2012

Uzroci stanjivanje kose

Gubitak kose je nešto što i muškarci i žene jednako strah. Još toliko ljudi, kao i ćelavost je nešto što je vrlo čest u muški spol i vrlo rijetka među ženke. Što uzrokuje stanjivanje kose? Can gubitka kose može spriječiti? Omogućava pronaći ovaj vanjska strana, od strane prije svega znajući o stanjivanje kose uzrokuje.
Uzroci stanjivanje kose u žena, kao žena dobiva stariji, joj kosa može postati tanka, ako je nova kosa prestaje rasti na nju skalp. ; Tijekom menopauza također, kada žena stječe srednje dobi, mnogi pate od gubitka kose. ; Uzimanje nezdrave prehrane, što je rezultiralo željeza ili nedostatak vitamina, još je jedan od uzroka gubitka kose u žena. , Ako je žena uzimanje određenih lijekova ili je pod nekim tretmanima, kao što su kemoterapija, onda se ona može pretrpjeti gubitak kose kao jedna od nuspojava za iste. , Određene bolesti i zdravstvene uvjete, kao što su problemi sa štitnjačom, jedan su od stanjivanje kose uzrokuje previše. , Trudnoća i porod, koji uzrokuju puno hormonalne promjene u tijelu žene, može uzrokovati stanjivanje kose u njima. Pročitajte više o ženskog gubitka kose. ; Stanjivanje kose uzroci u muškaraca, stanjivanje kose ili gubitka kose kod muškaraca može biti zbog nasljednih razloga. ; Istraživanja su pokazala povezanost između stresa i muške proćelav. Anksioznost, stres i depresija može uzrokovati gubitak kose u muškaraca čak i kada oni su još uvijek u svojim dvadesetima. , Baš kao u žena, siromašnih dijeta je jedan od glavnih uzroka stanjivanje kose kod muškaraca također. ; Bilo koje ozbiljne bolesti ili nekih lijekova za liječenje bolesti koje može uzrokovati gubitak kose u muškaraca. , Alopecija, medicinsko stanje u kojem je kosa izgubila u zakrpe iz različitih dijelova tijela, obično je skalp, je još jedan od uzroka stanjivanje kose u muškaraca. Androgenetic alopecija, iako se nalazi i kod muškaraca i žena, ali muškarci se zna da pate od nje više. Pročitajte više o muško Ćelavost. , Kako bi spriječili gubitak kose
Stanjivanje kose zaista može se spriječiti samo ako se pravilno njegu kose i mjere predostrožnosti su poduzete. Kako biste spriječili gubitak kose vrlo je važno da jedu zdravu, dobro uravnotežena dijeta, koja je osobito bogata proteinima. To je zato što je kosa sama se sastoji od proteina. Dakle, jesti proteinima bogatu hranu, kao što su meso, sir, riba, itd., obvezno je održavanje zdravlja kose. Također, nedostatak željeza, pogađa žene koje puno tijekom trudnoće, također je jedan od primarnih uzroka gubitka kose u njima. Dakle, jesti namirnice bogate željezom, kao što su školjke, pileća džigerica, jetra svinjetina, grah i leća, pomaže u sprečavanju stanjivanje kose previše.
Masiranje glave na tjednoj osnovi, uljima, povećava protok krvi u vlasište, tako da bi trebalo biti učinjeno redovito kako bi se spriječilo gubitak kose. Za masažu kosu i vlasište eteričnih ulja kao što su maslinovo ulje, lavanda ulje, ulje od ružmarina, pa čak i kokosovo ulje se može koristiti.
Za muškarce posebno, boravak daleko od stresa i depresije radi yoga, redovite vježbe ili aromaterapijom, će pomoći u sprečavanju ćelavosti u velikoj mjeri. Gubitak kose uzrokovan zbog uzimanja određenih lijekova ili lijekova, može se spriječiti savjetovanja liječnika i ako je moguće, tražeći od njega da promijeni lijek ili tretman, što je uzrok gubitka kose u osoba.
Osim toga, suzdržavajući se od korištenja kemikalija na kosu, izbjegavajući boje za kosu, kao i izbjegavanje različitih hair tretmani koje nude saloni kao što je kosa ravnanje ili perming koji uključuje korištenje električne struje na kosu, može spriječiti oštećenje kose u velikoj mjeri previše.
Pročitajte više na:; za sprječavanje gubitka kose; Prirodne Ćelavost lijekova, ne postoji ništa mnogo možete učiniti o stanjivanje kose uzroka kao što su nasljedne proćelav. No, gubitak kose, zbog drugih razloga može izbjeći. Što se tiče alopecija je u pitanju, tu su i razne medicinske tretmane na raspolaganju za liječenje njega, kao što je primjena lokalnih steroidni kreme, imunoterapija i uzimanje injekcijama steroida. Ako je stanjivanje kose i gubitkom kose još uvijek nastavlja, bez obzira na ove mjere opreza i liječenja, a zatim nakon što je sušilo za presaditi je jedina opcija lijevo.

No comments:

Post a Comment