Saturday 14 April 2012

Cosmos cvijeća

Cosmos cvijet cvjeta najaviti dolazak ljeta i venuća, zime. Cosmos cvijeće biljke zeljastih trajnica koja može narasti od 0,5 do 3 metra visine, ovisno o sorti. Iako je vrlo delikatna u potrazi cvijet mogu izdržati ljetne vrućine kao nitko drugi u svojim rodovima.
Cosmos Flower informacije
Što je svemir cvijet? Za mene, to je osjetljivo tanak petaled cvijet koji osjeća jako mekan kada dotaknu, i boje potpuno razmetati se mi čak i na loš dan. Cosmos cvijet je popularan ukrasna biljka koja se koristi za granice, edgings ili punila. Cvijet ime kozmos je izvedeno iz grčkog jezika, što znači uravnoteženu svemira.
Cosmos Cvjetni Znanstveni naziv: znanstveni naziv i zajednički naziv ovog roda cvjetnica je isti; Kosmos. Postoji oko 20 do 26 vrsta plus brojni hibridi i sorte jednogodišnjih i višegodišnjih biljaka u ovom rod koji pripada u porodicu Asteraceae. Oni su porijeklom iz američke livadama i travnjacima. Oni su također poznati po imenima ovisno o vrsti i cvijet boje nošen, kao što su meksički Aster i Cosmos sulphureus, žuta svemir, Cosmos atrosanguineus, čokolada svemir, itd.
Cosmos cvijet biljke: biljka je višegodišnja zeljasta biljka cvjetnice, i ovisno na njoj niz će narasti do 3 do 4 metra, grmovit ili uspravno. Biljke fino ste izrezali, svijetle do dosadan zeleno lišće koje su jednostavne, listićima u obliku pera, ili bipinnate, te su raspoređeni u suprotnim parovima na čvrsta stabljika. Viša sorte trebaju iskolčenja.
Cosmos cvijet Boje: cvijet kozmos cvjeta dva puta godišnje i samo jednom u svakoj sezoni. Tradicionalno, kozmos boje uvijek su nijanse i nijanse žute i narančaste, ali niz boja, kao što su roza, bijela, smeđa, roza-crvene su također bili osnovani. Cvjetovi mogu biti jednokrevetne ili dvokrevetne petaled. The cvat snosi s prstenom od širokog ray cvetova i središte diska cvetova. Cvijeće početak cvatnje ljeti do prvog mraza setovi rezervirati
Cosmos cvijet Značenje: Kozmos cvijet je rođenje cvijet u listopadu mjesecu. Potječe od grčke riječi za sklad, uravnotežene ili naredio svemir, kozmos cvijeće predstavlja mir i mirno uvid. Ovaj cvijet također simbolizira ljubav utjelovljujući radost. Pročitajte više na cvijet značenja.
Cosmos cvijet Essence: Kozmos cvijet bit vrlo je cijenjen za svoje 'donosi red u kaos "koncept. Ona je povezana s grlo čakra, a vjeruje se da pomognu onima koji imaju problema izražavanje misli u odnosu na svoje osjećaje. Također se koristi za jasnoću i integraciju ideja, kroz govor, posebno za one koji su sramežljivi stidne govore.
Cosmos cvijet Tattoo: Kozmos cvijet tetovaže je vrlo popularan među Librans kao i one koji se žele izraziti pomoću bilance prirode simbola. To je uobičajeno vidjeti ravnotežu vage koje predstavljaju Libre znaku biti zamijenjena s kosmos cvijet dizajn.
Cosmos cvijet sjemena: Mali borova list u obliku smeđe boje svemir sjemenke su možda najlakši sjemena do sjemena. Nakon blijede latice padnu na zemlju, otkrivajući sjeme glave. Dopusti glava potpuno osuši na same biljke, i to podići.
Siguran sam da nakon čitanja ovog cvijeta informacijama, te će se pitate kako raste cvijet svemira. Vrlo je jednostavno. Izravno sijati sjeme ili tanke ih kasnije (oko 8 do 10 inča apart) u vlažnim plodnim dobro isušivanje tla. Cover sjeme vrlo lagano. U manje od tjedan dana, imat ćete kozmos klice biljka. Transplant na četiri lista pozornici i uživati ​​cvjeta.

No comments:

Post a Comment