Sunday 29 April 2012

Niska održavanje Biljke

Kao što svi znamo, biljke trebaju zraka, vode, hranjivih tvari i specifične ekološke uvjete za rast i razvoj. Jedina stvar je da je potreban iznos ili raspon mogu varirati od jedne biljke na drugu. Dakle, osim osnovnih pretpostavki, nekih biljnih sorti ne trebaju posebnu skrb i pažnju za promicanje optimalan rast. Primjeri ovih su zeljastih sezonske koje je potrebno za slaganje podršku, i iskorjenjivanje i popunjavanje nakon cvatnje je više. Ukratko, oni su teško rasti za početnike hobisti, koji nemaju stručnost u vrtu području.
Ne mnogi od nas su dovoljno sretan da rastu i uživati ​​sjajan zeleno lišće ili cvijeće jarke. Ključ rješenja je to opredjeljuju za održavanje niske biljke, koje imaju sposobnost da se prilagodi u širokom rasponu uvjeta rasta, kao što su suše, voda stajaćica, slankast tla, itd. Jednom osnovana pod uvjetom rasta medij, oni obavljaju dobro s osnovnim skrb savjete. S takvim biljka izbora, lako možete održavati zdrave biljke i oko vaše kuće, čak i ako nemate zeleni palac. U ovom članku ćemo pogledati na biljnim vrstama koje rastu uz manje truda.
Niska održavanje Landscaping biljke; Dakle, imate vrt i ne znam što biljnih sorti rasti najbolje. Vi ćete naići na širok raspon dvogodišnjih i višegodišnjih cvjetnica. Kao novak vrtlar, možete isprobati vaše ruke na sljedećim niska održavanje postrojenja:; Deka cvijet; Coneflower, Black-eyed Susan, blješteća zvijezda, Foam cvijet, mora štedljivost, Paeonia, Coral zvona, sibirski iris, mjesečev zrak carevo oko, Zebra travi ; Mahonia, Pink vječni ili maca-prsti, šimšir, globus čičak, Japanski žutika, kukurijeka, Low Maintenance pokrovnosti biljke, pokrovnosti biljke, često se pri planiranju krajolika dizajn, koja se može lišće ili cvjetanja sorte i puzanje ili prateće tip. Oni su zasađena pokriti golom tlu i kontrolu korova. Neki od niskih održavanja pokrovnosti biljke su:, planika, Creeping mazus, Creeping floks, slon uši, visibaba, Lily ledina, pokrovnost ruže; Allegheny mlječika pachysandra, neplodna jagoda, Creeping smreke, Bugleweed, Gospina plašta, Rockcress, Gazanias; Alyssum; Niska održavanje akvarija Bilje, Nepotrebno je reći, biljaka uzgojenih u akvariju pripadaju vodeni sorti. Oni se uzgajaju u ograđenom okolišu s konstantnim niz uvjetima uzgoja. Ako ste zainteresirani za znajući niske biljke održavanje akvarija, provjerite sljedeće vrste:; Hornwort, Anubias, Najas, Java paprat, mahovina Java, Crinum biljke, patuljak hygrophila, Aponogeton, Echinodorus, Glossostigma, Marsilea sp. , Microsorum, Amazon mač, Low Maintenance Kućne biljke, kao naziv označava, biljke se uzgajaju u kući, pod krovom u toplim uvjetima. U osnovi, oni su porijeklom iz tropskih i suptropskih regija, u kojima oni rastu ispod nadstrešnice velikih stabala. Navedene u nastavku su niske održavanje zatvoreni biljaka koje možete održavati u vaš dom interijeri:; Pothos, od lijevanog željeza biljka, zmajevac, Lucky bambusa biljke, zmije postrojenja ili majke-in-zakon je jezik, Spider postrojenja, Aloe vera, Croton; Dumb trske , mir ljiljan, gume biljka, Jade postrojenja, Kineski zimzelena, Jade biljka, afričke ljubičice, Christmas kaktus, Molitva postrojenje; Dracaenas, bršljan, paprat Boston, Philodendron, bilo u kući ili uredu, biljke su zelena komponenta na bilo koji životni prostor . Dolazeći u uredu biljaka, od vas će očito preferirati vrste koje su lako rasti, a istodobno, atraktivan izgled za duže vrijeme. Navedene lako rasti-i-održavati biljke su najbolje uzgaja biljke kao niska održavanje ureda.
Dakle, to je sve o održavanju niske biljke za sadnju u različitim uvjetima okoliša. Nemojte biti u dojam da su ove biljke su dosadne ili manje atraktivne, možete odabrati šarene vrste koje će se uklopiti s interijerima ili okolini. Upravo govoreći, vrste biljaka koje zahtijevaju minimalno održavanje mogu se razlikovati od jedne regije u drugu. Thumb pravilo je da odaberete vrsta, koja raste uvjeti odgovaraju klimatskim uvjetima u vašem području.

No comments:

Post a Comment