Wednesday 4 April 2012

Ice Maker Rješavanje problema

Moderni led makeri dolaze s električno grijanje jedinica, električni motor i elektronički ventil za vodu. Vi trebate spojiti led maker krug koji pokreće vaš hladnjak, tako da su svi ovi elementi dobiti potrebne ovlasti za obavljanje. Također, morat ćete povezati sa ledomatom vodovod linije u vašem domu, tako da ima kontinuiranu opskrbu vodom moraju generirati kocke leda. Obje ove linije prolaze kroz rupu prisutni iza hladnjaka. Problem s bilo kojim dijelom može dovesti do neispravnosti ledomatom. Neke uobičajene ledomatom pitanja zajedno sa ledomatom savjeta za rješavanje problema su u nastavku. Kliknite da znaju što je prijenosni ledomatom.
Ice Maker Rješavanje problema
Različite ledomatom problema ima različite uzroke i rješenja. Prije početka ledomatom rješavanje problema proces, važno je pogledati na rad vašeg ledomatom kako se ona razlikuje od proizvođača do proizvođača, i modela do modela. Međutim, nekoliko uobičajenih ledomatom problema uz načine o tome kako otkloniti poteškoće s ledomatom su navedene u nastavku:
Ice Maker ne daje nikakve leda; Ako ledomatom ne proizvodi bilo koji led na sve, to bi moglo biti zbog raznih razloga. Prvo, provjerite s desne strane ledomat za žice. Žice će biti u poziciji podignuta, ako je stroj isključen. U tom slučaju, manje prisutan u plastične poluge tamo ili žice direktno ako nema plastične poluge. To bi trebalo biti dovoljno za ledomat za početak rada još jednom.
Tu je također mogao biti slučaj blokada u ledomatom ispune cijevi. Ako je to situacija, koristite fen za otapanje leda bilo zaglavi tamo koji uzrokuje začepljenja. Zamijenite cijevi, ako je potrebno. Provjerite skupštine kavu led za bilo puknut gore ili slomljene dijelove. Posebno provjerite zupčanika i plastike ruke duž leda grablje, kao što su to više vjerojatno da će razbiti u odnosu na druge dijelove. Zamijenite ih ako je potrebno.
Ice Maker je stvaranje malih i manje kockice leda; neispravan termostat ledomatom, uguši do vodene linije ili neispravan voda ulazni ventil bi mogao biti razlog vaše ledomat je u stanju proizvesti odgovarajuće kockice leda. Tu će biti vodene linije iza hladnjaka koji trebate provjeriti za pravilan protok vode. U slučaju vode ne teče kako treba kroz to cijev, očistite ili zamijenite ga ako je potrebno. Provjerite ventil dovoda vode i dobiti to promijenio ako je oborio. Postavite vas zamrzivac temperature ne više od 8 stupnjeva celzijusa, kako bi se osiguralo ispravno ciklus formacija leda.
Propuštanje ili prekomjerno napunjenog Ice Maker; mala curenja u ledomatom može biti zbog zgužvane vodene linije, dok je znatno veliku količinu propuštanja moglo biti zbog velike neuspjeh bilo kojeg dijela. U svakom slučaju, provjerite je li i hladnjak ledomat su izravnati ili ne. Ako primijetite bilo koju komponentu je neispravan, preuzmite ga odmah zamijeniti.
Ice Maker Ne priopćenju kockice leda, a ponekad, iako led se formira savršeno u redu u vašem ledomatom, ne izbaciti iz ladice. Kako bi riješio ovaj problem, trebate provjeriti izbacivanje opreme i motora za sve greške, i zamijenite ih ako je potrebno. Također test termostat i led držite grijač u hladnjaku jer se problem može biti zbog tih dijelova neispravan.
Ice Formirano ima loš okus ili miris, primarni razlog za led u vašem ledomatom miris ili okus loše, je hrana miris dobivanje pomiješana u njemu tijekom led proces donošenja. Vi idealno bi trebao oprati i očistiti unutrašnjost vašeg hladnjaka za napraviti daleko sa neugodan miris. Također se iz bilo koje hrane leži u hladnjak za dugo razdoblje. Osim toga, također provjeriti ventil dovoda vode, promijeniti filter za vodu u frižider i istjerati opskrbe linije ako problem i dalje pojavljuje.
Ledomat rješavanje problema postaje jednostavnija ako uputiti priručnik dok je pokušavao radi sebe. Ako vam se ne sviđa ili nije u mogućnosti to učiniti sami, uvijek možete nazvati za ovlaštene osobe, koji se specijalizirao za ledomat popravak.

No comments:

Post a Comment