Thursday 5 April 2012

Unutarnja cvjetnica

Unutarnji cvjetnice biljke imaju sposobnost da donese veseli osjećaj cvatnje vrt u vaš dom. Možete rasti razne zatvoreni cvjetnica, ako vam nedostaje otvoreni prostor ili žive u stanu. Naći ćete niz zatvoreni cvatnje biljaka uzgajaju sorte u lokalnoj rasadnicima. No, koje biljke treba da se odlučite? A što je s unutarnje cvjetnica briga? Ovaj članak će vam pomoći da naučite više o nekim od zatvoreni cvatnje biljke i njihovo zalijevanje tla i potrebama. Možete pročitati više o prednostima sobne biljke.
Unutarnja cvjetnica Care
Ako znate nekoga tko je pokušao rukom sa zatvorenim cvjetnica, oni će vam reći da je ogroman briga je potrebna za uzgoj zatvoreni cvjetnica, imajući to na životu, a zatim ga čini cvijet. Međutim, kao početnik možete okušati s nekim lako rasti zatvoreni cvatnje biljaka kuće i slijedite sljedeće upute na zatvoreni cvatnje biljaka zalijevanje i tla. Možete pročitati više na vrtu.
Zatvoreni biljke cvjetnice zalijevanje i tla; Uzgoj zatvoreni cvjetnica u osnovi se odnose na kontejner u vrtu. Većina zatvoreni cvatnje biljaka su niske svjetlo biljke. Morate održavati pravilnu njegu tla i navodnjavanje da bi vaš zatvoreni cvatnje biljaka kuća opstati. Počnimo s tlom potrebama zatvoreni cvjetnica.
Tlo je rastući medij za unutarnju cvjetnice biljke koje pomažu osigurati sidrište, vode i minerala u biljkama. Tlo mješavina moraju biti dobro drenirani, gazirane i biti u mogućnosti zadržati hranjive sastojke i vodu. PH raspon bi trebao biti oko 5,0-6,5 i biti u mogućnosti osigurati dovoljno kisika u korijenski sustav. Mnogi unutrasnji uzgoj biljaka poput bromeliads, orhideje i afričke ljubice potreban poseban tlo mix rasti dobro. Trebali bi napraviti pravilan tlo mix koji će pomoći rastu najviše zatvoreni cvjetnica sa sljedećim sastojcima:; 1 dio ilovače vrt ili potting tla, 1 dio pijeska ili perlita ili vermikulit; 1 dio treseta mahovine, na ovu smjesu trebate dodati 20 % superfosfat i ¾ unca od dolomita vapnenca do 4 litara potting mix. Dodaj uravnotežen gnojivo u mix dati prehrana vaše biljke.
Primijetit ćete da raste zatvoreni cvatnje biljaka u kući temelji tlima treset koji ste dobili u većini rasadnika gube svoju živahnost i stopa rasta nakon jedne ili dvije vegetacije. To je zato što se temelji tlima treset nisu pogodni za dugotrajno korištenje kao što su brzo raspasti. Roku od godinu dana ćete imati razgradi tla koji nije pogodan za uzgoj biljaka. Možete pročitati više o zatvoreni u vrtu.
Pa kako ste dobili preko ovog problema i pomoći vaše biljke preživjeti? Pa, trebate pomoć pružiti biljke uz dobru aeraciju. To je zbog toga što je tlo razgrađuje ona sama oblozi oko korijena, posebice malih, mladi korijena. To uzrokuje nedostatak zraka i dovodi do kisika izgladnjivanje. Na taj način držati kopanje redovito i pružiti pomoć dobro prozračivanje zona biljke.
Kao tlu razgrađuje to break down u male čestice. To uzrokuje probleme odvodnje u lonac i sitni šljunak na dnu ne pustite vodu da kroz odvod. Također, biljke dobiti vrlo malo mjesta za rasti zbog tih malih problema. Dakle, morate provjerite da li ima pravilan rast i drenaža površine na raspolaganju zatvoreni cvjetnica. Možete pročitati više na vješanje sobne biljke.
Siromašni odvodnju također uzrokuje letva graditi-gore u lonac. To uzrokuje stres u biljkama i mlade, tender korijene pate od stresa što dovodi do njihove smrti. Stoga, trebali biste promijeniti tla svake godine. Te bi trebao ponovno lonac svake godine imati zdravu produktivan i postrojenja. Možete pročitati više na zatvoreni biljaka koje ne trebaju suncu.
Te bi trebao miješati perlita u treset temelji se miješa jer pomaže u aeraciju. Trebali bi u istoj razini vaše biljka tlo s vodom svaki mjesec da biste dobili osloboditi od viška soli. Sve što trebate učiniti, je uzmite lonac u sudoper i pustiti vodu iz slavine rumenilo kroz tlo. Možete umetnuti fitilj na dnu otvor lonca pustiti višak vode izlučivalo i kroz pomoć u smanjenju truleži korijena. Možete pročitati više o slabom svjetlu sobne biljke.
To nas dovodi do sljedećeg važan dio unutarnjeg cvjetnica skrb, voda. Voda je najvažnija hranjiva u svim živim bićima. Trebate vode your zatvoreni cvatnje biljaka kuće redovito. Nemojte previše vode ili manje previše jer su obje biljke može dovesti do smrti. Morate uzeti u obzir biljne vrste i količine vode je potrebno za rast. Tek tada biste trebali voda skladu s tim. Morate uzeti prst test, ako niste sigurni u potreba za vodom. Dovoljno je staviti prst u tlo do prvi zajednički na prst. Ako se osjeća mokra, biljka ima dovoljno vode, ako se osjeća suha joj je potrebno više vode. Možete pročitati više na zatvoreni biljaka koje čiste zrak.
Popis najboljih Unutarnji biljke cvjetnice, afričke Violets, poinsettias, orhideje, ljiljani mir, Amaryllis, Christmas kaktus, Anthurium, Kalanchoe, Desert Cacti, Bromeliads, begonija, krizantema, ciklama, Lilium, Indoor cvjetnica za low light, Spathiphyllum vrsta; mir Lily, Afrička ljubičica, Bromeliads, Christmas kaktus, Zebra bilja; Unutarnja cvjetnica za srednjoročne Svjetlost, begonija, Ptičje gnijezdo paprati, Boston paprati, Croton, Dumb Cane, Moon Valley Pilea, Moth orhideje; Unutarnja cvjetnica za High Light, Aloe vera ; coleus, Meyer limuna, Polka dot-Plant: "Ovo su neke od unutarnje cvijeća i biljaka koje mogu rasti za vaš dom vrt. Ovo je vrlo kratak i sveobuhvatan popis najboljih zatvoreni cvjetnica. Vi ćete naići na širok izbor, vrsta, boja, miris, itd. cvijeća i biljaka koje će vam pomoći stvoriti čaroliju vrt u zatvorenom prostoru. Posjetite vašeg lokalnog vrtić i donijeti doma neke slatka mirisna i lijepa sorti zatvoreni cvjetnica.

No comments:

Post a Comment