Wednesday 28 September 2011

Aerobna plesne pokrete

Aerobik ples klasa su odličan i zabavan način da ostanete u formi. Iako je koordinacija s plesnim aerobne vježbe možda čini teško, oni lako mogu shvatiti gledajući instruktor u klasi. Just nositi neke lijepe hlače pratiti, t-shirt good sportske cipele koje će služiti kao vaš plesni aerobik cipele, i vi ste spremni za plesni aerobik exercises klase. Ako ste početnik provjerite da li reći svoje instruktor tako, tako da možete početi od osnovnih plesni aerobik vježbe. Navedene u nastavku su neke od najčešćih i osnovni aerobni plesne pokrete, koji se koriste u aerobic.
Osnovni Aerobic plesne pokrete
Ovdje su 5 najviše koristi plesni aerobik vježbe se koriste u aerobni ples klasa.
Koljeno gore, to je lako izvesti ples premjestiti, gdje samo trebate dizati koljena kao visok kao možete, barem do vašeg struka. Grofova zavisi od instruktora, to je slično tetiva nakovrčati gdje morate korak s jednom nogom i podignite petu van ka dupe.
Kicks, a to je potez zabava ples, koji treba malo više prakse i koordinacije što vam je potrebno da kick vrlo visoka. Za ovaj potez, morate korak s prvom nogom i udarac s drugom nogom, naučit ćete više vrsta udaraca u klasi.
V koračni; Za ovu koračni rada, premjestiti vaš jednom nogom naprijed i pokazuje van, a zatim premjestiti drugi stopala prema naprijed i pokazuje van. To će oblik V oblik, a zatim opet donijeti prvi foot leđa još uvijek pokazuje van, i donijeti drugi foot još uvijek pokazuje van. Ponekad, instruktor će vas pitati da premjestiti vaš dovesti noga za 4 točke, a zatim drugu nogu za 4 broji.
Mambo, Ovo je jednostavan aerobni plesni korak, gdje morate korak naprijed i natrag, zatim naprijed i nazad pomoću istog stopala, dok instruktor promjene potez.
Trsova; Ovo je još jedan potez jednostavno za napraviti, a jedan od često koriste aerobik plesne pokrete za djecu. For vinove loze vježbe, korak s prednja noga u stranu, a zatim premjestite drugom nogom iza njega prijeći, a zatim opet premjestiti prednja noga u stranu i premjestiti drugu nogu iza njega. Tada pokret ide na drugu stranu, a vježba se ponavlja za 8 broji.
Aerobna Dancing Savjeti
Ispod su savjeti na aerobni ples koji možete koristiti u vaš workouts. , Provjerite da li ste zagrijati i prije nego što počnete plesati aerobni trening, čak i ako ste kasno za svoj razred ne skočiti u aerobnim ples, uvijek činiti zagrijati da spriječi bilo kakve ozljede ili bolnost mišića. Zagrijavanja može biti blaga jogging sjednici od 7-10 minuta. , To je moguće učiniti plesni aerobik vježba kod kuće, sve što trebate su neke kuće tutoriali, korak platformu i aerobik plesne glazbe, koja može biti izbor dobre visoka i brzo pobijediti glazbe kao mješavinu kuka hop, trance ili kuća. , Kao početnik, prvi pokušati imitirati your instruktorima pokreta i ignorirati upute da biste dobili koordinacije i pomiče desno. , Provjerite jeste li zadržati pio puno vode kroz dan, kako bi spriječili dehidraciju. ; Ako volite ples, a zatim potražite klase koji su mješavina aerobnih i plesne forme, kao što su aerobik i hip hop plesa. : "Ovo su neke od osnovnih aerobic plesne pokrete i savjete koji će vam pomoći započeti s aerobika. Dakle, uživati ​​u plesu i izrađivanje u isto vrijeme s plesni aerobik vježbe!

No comments:

Post a Comment