Wednesday 21 September 2011

Lip Šminka Savjeti

Lip šminka može izgledati točno onako ga želite izgled. Može vam izgledati mlađe, ili stariji, ili napraviti svoj usne pojaviti razrjeđivač ili punije. To sve ovisi o vrsti izgleda koji pokušavate postići. Zato smo ovdje, različite usne makeup savjete koji će vam dati priliku vijoriti vaše usne i učiniti ih kissable i poželjno.
Kako se prijaviti Lip šminka
Prvi korak uključeni u stvaranju izgled tih preslatko usne je brinuti tvojih usana. To znači, morate ponuditi zbogom da se osuši, čudan usne. Osigurati tvoj usne su meke i zaštićeni primjenom bilo pogodan usna matičnjak, u redovitim razmacima. Usna matičnjak ne samo štiti usne iz promjena u okolišu, uglavnom oštra suncu ili suho vremena, ali zadržava malo vlagu prisutan u njima i ih sprečava iz postaje suha. Jednom imate dosegnute željeni mekom tekstura, ići naprijed i isprobati tih čudesnih usna makeup savjete, koja će vam dati one lijepe usne ste oduvijek coveted, i može imati sada. ; Ih spasiti prije nego što ih slikati: balzam za usne nije samo dobra za suhu, ispucale usne, to također čini veliku bazu za usne šminke, te ih štiti od raznih grubost kozmetike. Nanesite dobar, zaštitni sloj je od najboljih balzam za usne prije nego što počnete. , Dobiti u formi: Koristite usna liner na obris tvojih usana. Izaberite nijansu koja je blizu ruž ćete koristiti. Nakon primjene usna liner, koristiti kist za usne nježno uklopiti u usne liner, ali i dalje održavati linije. Ne samo da se usne brod odrediti oblik usana, ona također sprečava usne boje od širenja na sitne linije oko usta. Primjerice, ako žele dati svoj gornje usne oštar 'V' umočiti, usna liner je idealan način da se to postigne. Ako je Vaš usne spušten na uglovima, možete koristiti usna liner da im daju malo podigla izgleda. Pročitajte više o usna liner savjete. ; Color Me Crvena (ili Pink, ili shade vam se sviđa): Da biste mogli napraviti ruž traje duže, važno je da ga primijeniti dvaput. Odaberite nijansu koji nadopunjuje vaše kože ton. Neki od vas svibanj ištanje to jazz it up pomoću crvenih usana šminka. Međutim, zapamtite da nije ni pogodna za tinejdžere, niti za vrlo stare žene. To odgovara žene samo određene dobne skupine. Štoviše, ako usne boja je nešto na tamniju stranu, koristeći blage temelj na usne će učiniti ruž pojaviti kao što je na usnama, i omogućiti duži trošenje ruž za usne. Nakon što je prva primjena ruž, pritisnite tkivo između usana i izbrisat boje, a nakon drugog zahtjeva. To će učiniti usne boje traje duže. , To Gloss Gore: iverak malo sjaja na usnama da ću im dati puniji izgled. Žene koje su već blagoslovljeni pune usne trebaju izbjegavati korištenje sjaj kao što dodatno povećava punoću usana. U nekim slučajevima, možete koristiti sjaj bez ruž za usne. To je osobito korisno kada pokušavate postići gol tražiti usne. , Uvijek koristite usna šminka za uklanjanje svih šminka as produženog prijava može utjecati na boju i teksturu usnica.
Kako to učiniti usana šminka za različite Lip debljina
Postupak primijeniti šminka za usne usnama različitih oblika i veličina je ista kao gore, samo intenzitet primjene svaki proizvod će se razlikovati.
Šminka Savjeti za usne tankim usnicama; Za tanke usne, kada koristite usna liner, primjenjuju se samo izvan ruba usana. Nemojte pretjerati jer će to narušiti oblik tvojih usana. Odaberite boju koja je slična ruž za koje se natječete. Ispunite usne boje, i koristite sjaj u centru donje usne, da ću im dati puniji izgled.
Lip Šminka Savjeti za pune usne, debele usne Za, to možete učiniti bez korištenja usne liner. Međutim, ako i dalje želite koristiti, to primijeniti samo oko unutarnjeg ruba usana. Pomiješajte liner i ruž za usne s po Vašem izboru. Pokušajte izbjegavati tamnije nijanse, jer to će napraviti usne ističu dalje. Izbjegavajte uporabu usana gloss.
Neke žene čak možda želite da se odluče za stalni usana šminku. No, to je skuplji postupak, a ne izvedivo za mnoge. Štoviše, s tim usana šminka savjete, te se prirodnim ljepotama ste, da li vi stvarno mislite da je potrebno 'više' trajno rješenje za vaš problem?

No comments:

Post a Comment