Tuesday 20 September 2011

Kako to Chanel Timing Belt

Neki genija je rekao da "Život je sve oko vremena ', i to čak odnosi na strojeve. Za bilo koji model vozila svih proizvođača, razvodni lanac ili remen vrijeme je među onima auto dijelova, koji služe vrlo važnu svrhu u vozilu i za jako dugo vremena. A ako bilo vremena remen problem pojavi, to je bolje da biste dobili zamjenu vremena pojasa učinili. Ali što je vrijeme pojas? I kako to promijeniti vrijeme pojas. Naći ćete odgovore na ova pitanja i mnogo više na zamjeni vremena pojas u ovom članku.
U motor s unutarnjim izgaranjem, a vremena pojas spaja bregaste osovine na radilicu i time kontrolira otvaranje i zatvaranje djelovanja usisnih i ispušnih ventila na cilindru. Četiri motori su dizajnirani na takav način da se unos ventili su otvoreni na početku prve revolucije i zatvoriti na kraju ga. Slično, ispušni ventil će se otvoriti na početku četvrte revolucije i zatvoriti na kraju je, pred usisni ventil otvara ponovno. This sinkronizacija u potpunosti je pod kontrolom vremena pojas i stoga ima važnu ulogu ovdje, uskladite bregaste osovine sa radilice.
Kada Promijeni Timing Belt
Postoje neke primjetna simptome koji mogu odlučiti koliko često se mijenjaju vremena pojas. Jedan od najboljih načina da se provjeriti za svaki znak vremena pojas problema je da otvorite poklopac i check out vrijeme pojas za sebe. No, ovdje su neke od neizravnih loše vrijeme pojas simptomi koji treba tražiti vanjska strana za.
Pretjerano emisije ispušnih plinova, problem uzrokuje vremena pojas može upropastiti funkcioniranje motora automobila i uzrok prekomjerne emisije ispušnih dima. Dakle, ako primjetite ovaj simptom, može se pripisati problem vremena pojas.
Hassled Pokretanje vozila; Ako imate problem s početkom automobila, vrijeme pojas može biti neispravan. Postoje mnogi drugi auto probleme koji mogu uzrokovati ovaj simptom i stoga može biti dvosmislena. Ipak, ako se redovito suočavaju auto počevši problema, onda se vrijeme pojas provjeriti.
Pregrijavanje motora i curi, Hot vrijeme može uzrokovati oštećenja na vrijeme pojaseve, koji su uglavnom napravljeni od gume. Kao rezultat toga, motor ne radi u sinkronizaciju i postoji svibanj biti pregrijavanja motora slijedi curi. U tom slučaju, jedna je ostala bez mogućnosti nego naučiti kako zamijeniti remen vrijeme.
Nagle promjene u buku motora, još jedan simptom koji se neki vozač automobila mogu primijetiti je, neobičan motor buke uzrokovane vremena pojas problema. Na najmanji inkling, dobiti vremena pojas ček s kolodvora autoservis.
Kako zamijeniti Timing Belt
Evo nekoliko savjeta ili postupaka za jednog od najlakših načina kako zamijeniti vremena pojas. No, snažno se preporuča da se stručna pomoć kako biste saznali kako promijeniti vrijeme pojas. Ovo je sigurno nije "to učiniti sami", a postupak bi trebao ići za to samo ako ste temeljito znanje svih dijelova vozila i obavljanje neke pod stručnim nadzorom. , Neka vozila se ohladi do normalnoj temperaturi i odspojite akumulator iz motora. , Skinite sve dijelove koje bi vas ometaju dok uklanjanjem starih vremena pojas. ; Sada, koristite ključ i donijeti trag na radilica na nulu vremena oznaku ljestvice na blok motora. ; Uklonite vijke drži razvodni lanac i uklonite poklopac svoje. Provjerite pečati radilice i bregaste osovine, zatezač ležajevi, svi nula vremena oznaka. Ako se bilo koji od njih oštećeni, zamijenite odmah, ili novi razvodni lanac neće uspjeti u kratkom vremenu. , A sada, izvadite novi lanac i podesite napetost prema specifikacijama proizvođača. Connect novu brtvu na ovaj vrijeme pojas i provjerite vrijeme maraka. ; Priložiti sve ostale dijelove koji su obiteljske ranije i ponovno spojite bateriju na motor. ; Ponovno pokrenite motor, a zatim provjerite je li bilo koji od simptoma pojas problema su još uvijek prisutni. Ako želite znati kako dug ne treba da bi promijenili vrijeme remen, odgovor će ovisiti o tome koliko imate ekspertizu o ovom poslu. ; Pročitajte više na:; Vrijeme Lanac zamjena; Vrijeme Belta zamjenski trošak, tako, to je gdje ćemo zaključiti o tome kako promijeniti vrijeme remen i koliko vremena pojas problemi mogu rješavati. Htio bih naglasiti da pokušavate popraviti auto probleme sami dodatno može pogoršati problem i to je važno za vas da pristup stručnjak na većini auto popravke.

No comments:

Post a Comment