Tuesday 13 September 2011

Drvena privatnosti Fence

Povijest čvrste drvene ograde može se pratiti natrag do starog Rima i Grčke, kada vojske i naroda započeo izgradnju utvrde uz pomoć drvenih dizajna. To su bili poznati kao palisadama. Ovaj koncept dovelo do razvoja krutih drvenih privatnost fence dizajne koje danas vidimo. Moderna drveni privatnost ograda, koja je potomak palisadnog, ima doživjela znatne promijeniti i ima evoluirala u mnoge učinkovite dizajne koji možemo koristiti za privatnost i zaštititi vrtovima. Usput, prvi ne-vojnu upotrebu drvenog zida ograde je za vrtove i voćnjake, gdje je plemstvo uglavnom zadržao svoje jelena koji je bio progonjen kao sport.
Geneza Drveni privatnosti ograde; Nema hardcore arheološki dokazi koji se nalazi s obzirom na porijeklo drvenih privatnost ogradu koja se koriste danas. Najstarija uporaba normalne drvene ograde koja je služila za zaštitu gospodarstva tijekom željeznog doba, pronađena je u Leksand, Svedska. Ova vrsta u ogradi sagrađena podizanjem dvije okomite motke u zemlju i vezanje niz drvenih stupova za njih, vodoravno. Ova vrsta u ogradi se ne mogu klasificirati kao 'privatnosti' ogradu, kao u pogled uopće ne ometaju kao ogradom. Takve ograde je u osnovi koristi za priložiti farmama i životinjama. Prvi pravilan model drvenih privatnost ogradu koja se koriste danas, bio je korišten za vrijeme Drugog utvrda makedonskog rata, Rimljani. This ograda je sastavljena od čvrstoću drveta i bio je kratak, ali vrlo snažan, te podsjeća na dizajn kompletan zid. Posebnost takve ograde je da debele drvene motke izravno bili prognani u zemlju i bili su osigurani sidra. Prednost ovih ograda je da je nemoguće da ih uništiti ili ih povući prema dolje.
Značajke drvene privatnosti ograde; Sljedeće su neke od karakteristika drvenih privatnosti ogradom. ; Plan: drvena privatnosti planira ograde moraju biti takve ograde bi trebao biti izgrađen za zaštitu, a ne za stil. Tako ogradu bi trebao imati dobar debljine i najmanje 6 metara visine. Ograda mora imati dovoljno sidrenje i pojačanje. ; Stupci: Potrebno je također, da su jaki i debeli drveni stupovi, postavljena u jednakim vremenskim razmacima unutar ograde, kako bi se primjenio ogradu. , Wood: Ograda mora biti izgrađen pomoću izuzetno jake i čvrste drvo raznolikost. Bolje je da koristite bilo koji od whitewood sorti kako bi se izgraditi drvenu privatnosti ograde. , Boja, poljski i Hidroizolacija: Drvena privatnosti ograda je dužan da se prebrodila mnoge trošenja sredstava, dakle čvrste i jake trake formule i boje su potrebni za zaštitu drva ograde. ; Provedba: Posljednja značajka, koji je potreban da bi stvarno dobar ograda provedbu of drvenom ogradom postova uz pomoć metalnih zagradama. , Kako izgraditi drvenu privatnost ogradu, možete imenovati nekoga za zadatak ili možete koristiti "to učiniti sami kit ', koji će vam pomoći da stavi gore ogradu. Drvena privatnosti fence trošku izračunava se na osnovi duljine ograde. Dakle, veće područje koje želite priložiti, skuplje bi bilo ograde. Vi svibanj također pogledajte kako izgraditi privatnost ogradu, kako bi dobili bolju ideju o procesu građenja.
Da biste znali o privatnosti drvenim ogradama, možete pročitati:; Instalacija Drvo privatnosti ograde; Ideje za Privatnost Fence dizajni, postoji nekoliko različitih drvenih privatnosti modela i dizajna za odabir iz. To je najbolje da odaberete sturdiest i najdeblji, jer traje dulje. Unatoč dugovječnosti drva, morat ćete se pobrinuti za ograde držeći ga čistim i slobodnim od mahovine i plijesni.

No comments:

Post a Comment