Monday 26 September 2011

Kako se na Thread jedan Bobbin

Šivaći se često gleda kao lagan zadatak, ali, zapravo, to traje neko vrijeme da ga uče, a posebno za one, koji nemaju pojma o šivaćih strojeva. Morate se privikne na različitim dijelovima šivaćeg stroja i njegov mehanizam, kako bi se savladala umijeće šivanja. Međutim, jedan od najlakših zadataka u vezi s is šivanje navoja batiće. Neka nas pogledati kako da nit jedan bobina na šivaći stroj.
Zašto Thread Bobbin
Bobina je mala invalidska kao dio, koji se mogu naći pod iglu ploče za šivaći stroj. Bobina ili su izrađeni od metala ili plastike. Funkcija bobina je pružiti nit, koji oblikuje bod na donjoj tkanina. Nit koja se pruža bobina pokupi iglu u konac u obliku bod. Vretenca nit se nalazi na donjem dijelu bodom. Bobina moraju biti popunjeni s navojem, kao i po vašim potrebama ili kada je bobina postane prazna. U početku, navoja bobina je učinio rukom, ali s pojavom motornih montažnim šivaćih strojeva, stvari su postale mnogo lakše.
Kako se na Thread jedan Bobbin
Threading je jedna od osnovnih zadaća, što se tiče mehanizma za šivaći stroj je u pitanju. To nije težak zadatak, pod uvjetom da imate potrebnu know-how. Ovo su neke smjernice vezano kako vetar bobina na šivaći stroj. , Otvorite vrata bobina i izvadite bobina slučaj (može biti vertikalni ili horizontalni opterećenja). Sve što trebate učiniti je podignite kvaka u prilogu bobina slučaj i izvucite ga. ; Jednom bobina slučaj je preuzet iz, nježno ga podrezivati ​​i bobina će se na svoju ruku. ; Sada, mjesto nit spool na željenu boju na vreteno. Kod horizontalnog vretena, možete osigurati nit kalem s držač za tu svrhu. , A sada, morate petlja konac nad bobina napetost i kuke (ako ih ima) na njoj. Slobodno kraju nit mora biti osigurana na bobina, kroz pin rupu na njoj. ; Sljedeći korak je smjestiti bobina na bobina vitlo (to će biti bolje da zamotate nit dva do tri puta oko bobina, prije nego ga stavite na čekrk). , A sada, odvojio mehanizam iglu i angažirati bobbing navijanje jedan. Inače, igla će se kretati gore i dolje i svibanj dobiti oštećena tijekom bobina navijanje proces. ; Sljedeći korak je za pokretanje stroja pritiskom na papučicu, tako da bobina dobiva omotan sa navojem. Provjerite je li nit ispunjava bobina u još način. ; Pročitajte više na:; Šivaći stroj za početnike, Sewing Machine Popravak, Vez Šivaći strojevi, sada, imate osnovnu ideju o tome kako niti jedna bobina na šivaći stroj. Morate pronađite relevantnim dijelove šivaći stroj, koje su povezane s zadatak navoja vretencu. To je vrlo puno potrebno, kao mjesto različitih dijelova šivaći stroj, svibanj varirati iz jednog tipa šivaćih stroja na drugu. Početnici svibanj pronaći teško. Ali, jednom, vi privikavati s šivaći stroj dijelova i svoje radne, sve postaje lako. Ne samo navoja vretencu, ali također šivaći može biti vrlo lako i zanimljiv.

No comments:

Post a Comment