Sunday 25 September 2011

Svadbena se dvorana Dekoracije

Planiranje i finalizira sve vaše vjenčanje detalje je i uzbudljiv i stresnog. Osim ako ste izuzetno smirena osoba, te navika biti u miru sve do kraja sve lose je Zavezan čvrsto! Razmišljajući i odlučivanje dekoracije svadbena se dvorana može biti jedan od najuzbudljivijih (nakon haljinu, naravno!) aspekt planiranje vjenčanja. Dok su one koje imaju otvoreni domjenke korist od prirodnih postavki, možete stvoriti jednako čaroban ambijent zatvorenom prostoru s malo domišljatosti. Većina nevjeste (i neke bridegrooms) žele da njihova vjenčanja biti i originalni, odvojio od ostatka. Iako je teško zadatak postići, može biti moguće uz malo kreativnosti i puno istraživanjima! Rješenje jedinstveni i originalni svadbena se dvorana uređenja je pogledati na neobičnih predmeta maskirati se u dvoranu.
Svadbena se dvorana dekoracija Ideje
Cvijeće; Dok očekuju Vas reći što je tako neobičan o cvijeće, oni su ukras svadbena se dvorana mora imati. Ne postoji ništa što može replicirati u ljepoti koja cvijeće dodati, međutim, pokušati pronaći neobične načine kako ih koristiti. Ako novac nije zabrinutost, pitajte svog planer vjenčanje pronaći način da suspendira pojedinačne ruža Cvate od stropa, tako oni džabalebariti 8 stopa off terenu. Svaki cvijet treba objesiti na oko 1,5 metara udaljena od ostalih. Međutim, ako je to preskupo ostvariti, dobiti nekoliko sferni oaza "i pokriti ga s pola cvale ruže ili tulipani. These cvijet globuse mogu koristiti kao stol centri, na štandovima na mjesto, ili suspendiran iz stropa. Pročitajte više na vjenčanje ideje cvjetnih aranžmana.
Svjetla; pravo vrstu rasvjete je bitan sastojak u postavljanju raspoloženi. Ako želite ambijent čarolija romantiku, difuzno rasvjeta je put to ići. Postoji mnogo načina da to postigne. Moj osobni ljubimac je s upotrebom matirano staklo nositelja svijeća kao kuhinjska centrima ili na različitim mjestima u dvorani. Alternativno, možete svjetiljke komplementa u boji shemu na svjetlo mjesto. Za čudan rustikalni osjećam, koristite uragan lampe. Svjetlo se uglovima po raspršenja ružinih latica (puno njih) na terenu i stavljanje pucao staklo svijeće između njih.
Druge ideje za ukras, a većina vjenčanja dvorane su stupovi, koje su idealne i lako ukrasiti. Može se niz vinski cvijeća i lišća oko stupa za sjajan učinak. Alternativno, objesiti LED svjetla uz stup i pokriti ih sa zavjese obična tkanina. ; Tablica centri su važan dio svadbena se dvorana ukrasa. Umjesto da ide s uobičajenog vožnji aranžmana mlina cvijet, probati nešto sasvim drugačije. Ako je Vaš vjenčanja u zimskim mjesecima, čine stol centar sa zimskim bobica i redovite i pozlaćena pine kukova. Pročitajte više na vjenčanje prijem ukras stola. ; Drugi materijal koji je super za ukras je trske. Koristite trske prstenovi krase suhog cvijeća ili traka se može objesiti različitim mjestima u dvorani. Možete objesiti u obliku srca trske vijenac s svježe cvijeće na stražnjoj mladu i mladoženju stolice. ; Koristiti bilo jednom zidu dvorane kao ekran. Sastaviti izbor slika yo i Vaše zaručnik koje slijede svoje putovanje i imati ih projicirane na zidu. Neka ih pokrenuti u petlji sve do večeri. ; Perje se još jedna mogućnost da mogu dodati glamur na svoj mjesto. Najbolji način da inkorporirati velikim perje je u velikim vaze / lonci (oko 2 noge visok) da strateški su postavljeni oko mjesto. ; Wedding ukras pozadine su zastarjeli, a ako se snažno osjeća da o pozadini, oni bi trebali staviti na zavjese ili LED svjetla prekrivena zavjese. ; Pročitajte o:; Dekoracije Ideje za svadbene; svadbenog Dekoracije na proračuna; Wedding Dekoracije na proračuna; Dok odlučivanja na vašem recepciji dekor, osiguralo da držati kvalitetu, ne količinu u umu. Znajte da možete stvoriti prekrasne dekoracije svadbena se dvorana čak na široka proračuna. Uz dovoljno vremena, možete je došao gore sa i napravite svoj vlastiti jedinstveni dekoracije svadbena se dvorana.

No comments:

Post a Comment