Thursday 8 September 2011

Granice u odnosima

Doslovno značenje riječi 'granice' je linija koja ne treba prijeći. Primjerice, granicu između dviju zemalja. Osobnih granica u odnosima su važni kako bi se osiguralo naš mir i identiteta. Postavljanje te granice je potrebno u mnogim predmetu, a zbog nad-dominira i agresivnog ponašanja od partnera. Ponekad, jedan partner počinje pozivajući sve metak u vezi i ostavlja druge kao puki gledatelj. On uzima svih odluka bez uzimanja u obzir mišljenja drugih partnera. To može biti vrlo frustrirajuće kao jedan izgubi osobna sloboda i pravo na glas našeg mišljenja. Na narednih nekoliko paragrafa, važnost emocionalne granica u odnosima je objašnjeno u detalje.
Važnost granica u odnosima
Stvaranje granice u odnosima znači biti vrlo jasan o svojim voli i ne voli vašem partneru. Morate napraviti svog partnera svjesni da ste neovisni živog bića i ne bi tolerirati pretjeranu smetnje u vašem životu. Trebali biste postaviti odgovarajuće granice i biti vrlo vokalne o svojim pravima i zahtjevima. U nedostatku granica u odnosima, a drugi partner može osjećati da ne imati bilo koji mišljenje vlastite i može biti "obrađene lako '. Pročitajte više na odnos savjet.
Domaći zlostavljanja, bilo fizički ili mentalno, rezultat nedostatka granica u odnosu. Na slučajevima obiteljskog zlostavljanja, tlačitelja uzima zdravo za gotovo da je njegov partner treba slijediti njegove upute i zaustaviti njegov / njezin pojedinca procesu razmišljanja. Pogreška koje uvredljiv odnos žrtve obvezuju je da ostane miran za dugo vremensko razdoblje do situacije konačno dobiva iz ruke. Umjesto toga, do reagiranja u agresivne način u pravo vrijeme, tlačitelja može biti svjestan svojih djela u krivu. Većina vremena, žrtve šute jer intenzivan strah i brige o tome što će se dogoditi ako oni reagiraju. Odnos mogu raditi jedino poštujući granica određenih jedni druge. Trebate zapamtiti da postoji vrlo tanka linija između svoje dužnosti i postaviti granice u vezi. Više o odnosima pitanjima.
How postaviti granice u vezama?
Sada, nakon što je shvatio važnost poštivanja granica u vezama, neka nas razumjeti kako postaviti granice u odnosima. Pri utvrđivanju granica u odnosima, te bi trebao komunicirati sa svojim partnerom u vrlo ravno naprijed način. Upišite Vaše zahtjeve pred njega i reći mu što vi očekujete od njega. Objasnite mu uz navođenje razloga, zašto si postavljate takav granice i onda vidjeti da je da je u redu s granicama set. Nemojte ići naprijed sa odnos dok ne dobijete potvrdan odgovor iz svog partnera, da je on / ona će poštovati pravila i propise granice u odnosima. Međutim, granice u odnosima primjenjuju se i za vas i vašeg partnera i stoga, strpljivo bi trebao slušati ono što vaš partner želi od vas. Pogledajte da li pristajete na uvjete dići njega / nju i onda donijeti odluku skladu s tim. Budući nastavku su neke od izvediv ili pametan granice postaviti u odnos:, neću tolerirati fizičke ili emocionalnog zlostavljanja pod bilo kojim okolnostima. , Neću tolerirati obmanjuje, ili nevjernost u vezi. , A ja treba dati jednaku važnost u financijskim pitanjima. , A ja ne bi trebao biti prisiljeni raditi stvari koje mi se ne sviđa. , Ja bi trebao imati pun slobodu za susret ljudi koje volim. , A ja treba dati punu slobodu poduzeti sve mojoj karijeri decisions on svoje. , Više na:, Veze Znakovi nezdravo, Kontroling ponašanju u odnosima, emocionalnog varanja u vezi, Ovo su neke važne razloge za postavljanje granica u odnosima. Biti praktična i mislim dvaput prije nego uzimajući koji su uključeni u odnos.

No comments:

Post a Comment