Thursday 8 September 2011

Kako se prijaviti Lažne trepavice

Trepavice se smatraju kao jedan od simbola ljepote, posebno kod žena. Učinci lepršave trepavica su stvorili povijesti! Svatko nije je blagoslovio s debelim, bujnim trepavice, zapravo postoje vrlo malo ljudi koji imati one čarobne trepavice. Ali to ne znači da je većina od ljepote mora biti razočarani na maturalne noći samo zbog toga jedan od razloga! Lažne trepavice su dobar lijek. Da li mislite da lažne trepavice se mogu prepoznati lako, dobro oni mogu prepoznati lako, samo ako ih ne primjenjuju na ispravan način. Nema trik za primjenu false eyelashes, postoje samo nekoliko koraka koje treba slijediti religiously do kraja koju su blagoslovljeni s prekrasnim false eyelashes! Let's vidjeti različite vrste trepavicama i zatim premjestiti na Vaše pitanje, 'kako primijeniti false eyelashes?'
False eyelashes - Vrste
Postoje uglavnom tri vrste lažnih trepavica na raspolaganju, strip trepavice, individualno nitima i posebnom baklje. Oni su osnovi različite u dužinu. One mogu odabrati bilo koji od njih u skladu s prigodom. Vi bi također trebali ih moći nositi, ne biste trebali osjetiti neugodan ih nosio, i zato trebate odabrati one koju osjećate ćete biti najudobniji.
Pojedinačni niti su najbliži stvarnim trepavica, uglavnom trepavice se primjenjuju gore pravi trepavice, ali pojedine trepavice su priključeni izravno na pravi trepavice, što je razlog zašto oni daju volumen na izvornu trepavice. Strip trepavice su one koje se lako prepoznaju, oni se obično koriste kako bi ukupnu koketni pogled i na taj način koriste se uglavnom u večernjim zabavama. Treći tip lažnih obrva, odvojena baklje nisu tako dugo dok traka ili pojedinca baklje, one su kratke i uglavnom se primjenjuje kako bi pravi trepavice izgledati dulje nego puniji. Sada kada znate vrste trepavica, neka je naučiti kako primijeniti lažne trepavice sada.
Kako staviti na false eyelashes
Prvi vrlo korak je čistoća. Ako pokušate primijeniti ljepilo na trepavice koje su šminka, lažni eyelashes nikada neće držati. Razlog tome je što većina kozmetike sadrži uljne baze, što ga čini nemogućim za ljepilo stick. Tako je prvi očistiti kapke s uljem bez šminke remover, a također zapamtiti da se osuši na kapke ispravno. Slijedeća odaberete Vaš trepavicama, postoje razni bojama dostupni u njima. Ako želite držati ga prirodno, ići za klasične crno i smeđe boje. Ako ste u stranci raspoloženje i ne briga mnogo o održavanju false eyelashes tajna, ići za boji trepavice! Pročitajte više na trepavica tinting.
Glavni cilj false eyelashes je da vaše oči izgledaju drugačije, i za tu svrhu, oni su obično vrlo dug i širok od normalne obrve tako da ćete morati da ih trim. Nemojte odmah pokupiti škarastim i cut dio trepavica! Prvo ga držite na oku, a vidjeti koliko treba biti obrubljen. Onda uzeti pinceta i trim trepavica by trepavica, mjerenjem nakon svakog trepavicu. Pročitajte više o trepavica boja.
Sada primjene ljepila. Postoje dva načina da se lako primjenjuju false eyelashes s ljepilom, do obrve. Prvi način je uzeti malo ljepilo na backside vaših ruku i premjestiti trepavica hitro kroz nju. Drugo, možete koristiti čačkalica primijeniti ljepilo na njega. Kada primijeniti ljepilo lažne trepavica, pogledati u ogledalo i mjesto rub trepavica na rubu svog očnog kapka, a zatim polako stavite ga na očni kapak. it Držite tamo oko trideset sekundi i to samo onda podignite prste. Ako želite, možete primijeniti maskara i eyeliner vašim false eyelashes sada.
Pročitajte više na:; šminke oko očiju; Kako se prijaviti Lažne trepavice: "Ovo su najjednostavniji odgovor na" Kako primijeniti false eyelashes? ' Tako da sada znate kako koristiti false eyelashes, možete ići i probati na različitim eyelashes dok ne dobijete da san izgledaju! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment