Friday 30 September 2011

Odčepiti Kada Ocijedite

Dakle, zašto kada odvod, ili bilo koji odvod obično dobiti začepljen? To je jer su sve dlake i druge tvari koje izjaloviti se, staviti na cijevi. Ali, kosa i druge čestice nisu jedine stvari odgovoran, oni čine klompe by kombinaciji s masnim proizvodima kao što su šamponi, uređaja, sapun i sl. i to klompe staviti na zidove cijevi. If cijev djelomično je začepljen i još uvijek omogućava odvodnju neke količine vode, a zatim vaš posao pri ruci odčepiti kadom izlučivalo svibanj postati usporedno lakše. Ali, ako imate potpuno začepljen odvod, te se pitate kako odčepiti odvod kade, onda ćete morati odlučiti za neke teške mjere, ili kombinirati tehnike. Ovdje je popis home lijekova za odčepiti odvod kade.
Kako to odčepiti Kada Ocijedite
Držite kantu, kreveljiti i nekoliko krpe zgodan popraviti vaše probleme vodovod. Nosite zaštitne rukavice, kako bi zaštitili svoje ruke, i masku u slučaju da koristite nagrizajuće kemikalije za kupaonicu čišćenje do odčepiti odvod kade. Koristite ovu mjere da biste dobili osloboditi od začepljen odvod kade.
Lije tople vode dolje izlučivalo, Kao što sam spomenuo prije gnjecav stvari palicama na unutarnje zidove cijevi zbog masne proizvode. Break down these klompe, treba da raspusti klompe. Jeste li razmišljate o tome što će se koristiti za odčepiti kadom izlučivalo? Ništa, samo čir puno vode, i polako sipati u odvod. To je siguran, jednostavan i najbolji način da se odčepiti odvod kadu. U slučajevima parcijalne blok, ova mjera će pomoći da se odčepiti odvod u potpunosti. Međutim, u slučajevima potpunog blokova, morat ćete prvo prelijte vrućom vodom, a zatim koristiti bilo koji od navedenih mjera, i opet preliti vrelom vodom da raspusti sve masnu stvari držati na unutarnje zidove odvod. Nakon ulijevanja vruće vode, pustiti neke normalne voda teče niz slivnik da provjerite je li način je radio, a ako ste unclogged kade odvod. Ova mjera je također učinkovit jedan odčepiti sudopera.
Uspravljen to odčepiti Kada Drain, klipova rad u većini slučajeva, te su sigurne za upotrebu metode. Uzmi bilo koji klip, ali po mogućnosti kratkospojnik koji je nešto veći u odnosu na veličinu odvod. Napunite kadu s vodom, i staviti klip na odvod, i sipati malo više vode tako da klip glave je uronjen u vodu. Start uspravljen snažno, i uronite najmanje 10 -15 puta u potpunosti odčepiti odvod, ponoviti ako je potrebno. Ulijte malo vode i provjeriti. Pročitajte više o kadu odvod instalacije.
Korištenje Kemikalije za Unclogging Kada Ocijedite, metodu odčepiti odvod kade s bjelilo je vrlo lako i brzo jedan. Nosite rukavice, i prelijte dolje 1 litra bjelilo propasti, za bijeljenje će pojesti kosu i raspustiti klompe. Pokreni neki tople vode i provjeriti je li ova metoda odčepiti odvod kade je radio. Druga metoda je da se uliti pola šalice sode bikarbone, i pola šalice octa, ostavljajući ovo rješenje sjesti za pola sata, a zatim zalivši toplom vodom u odvod. Postoje neke komercijalnih kemikalija također dostupne na tržištu, ako ste obličje za pouzdan lijek za naučiti kako odčepiti kupaonica odvod ili kadom izlučivalo. Dovoljno je pročitati oznaku i slijedite upute ispravno, prije uporabe komercijalnih kemijskih paket.
Oslobađanja Snake, ne, doslovno! Tu je proizvod pod nazivom zmija se koristi za mnoge vodovod rješenja, koja je dugo fleksibilan čelik kabel priključen na ručku, koji možete kupiti na hardvera dućan. Vi samo trebate držati hranjenje zmija u otvor za drenažu, gurnuti naprijed blokiran stvari, i držati ga okreće u slučaju da to ne ide lako. Zmija će gurnuti proslijediti klompe, nakon što je zmija dosegla oko 3 noge, povucite ga natrag, i sipati neke tople vode da bi se uklonili mulja pridržavaju cijevi zidove.
U slučaju gore navedene metode odčepiti odvod kade ne raditi, koji će biti u slučaju da imate trule stare cijevi, morat ćete ili pozvati vodoinstalatera za zamjenu cijevi ili to učiniti sami. No, u većini slučajeva, navedene mjere će raditi, a lije vruće vode redovito pada u vodu, uvelike će spriječiti začepljenje odvoda kade.

No comments:

Post a Comment