Saturday 17 September 2011

Kako instalirati Timing Belt

Automobila motor je srce svaki njegov automobil i tu je zamršen mehanizam koji kontrolira njegov rad. Kao što ljudsko srce funkcioniranje je kontroliran od strane jednoga vremena elaborirati mehanizam, motor automobila također je dogovor koji kontrolira svaki motora i održava ritam. Sastavni dio ovog mehanizma vrijeme je vremena pojas. U ovom članku, ja govoriti o tome kako instalirati vremena pojas i zamijeniti stare.
Instaliranje vremena pojas ne može ni na koji način se klasificirati kao lagan auto popravak posao. To bi trebao biti poduzete samo ako ste vrlo vješti u popravljajući automobil problema. Prije nego smo razgovarati o tome kako instalirati vremena pojas, neka nam govore o djelovanju jednog vremena pojasa i simptome koji znače da li pojas vrijeme zamjena na karticama.
Imaju vremensku pojas povezuje radilice i camshaft jednog motora. Kontrolira u ovom trenutku, unos, kao i ispušni ventil funkcija tijekom svakog ciklusa motora. If the vremena remen sjedne, motor ciklusa trenutak zabrljati gore i opsežnog oštećenja slijedi. Znakovi loša vremena pojas često su očito kroz prekomjerne emisije ispušnih plinova, počevši problemi automobila i kroničnih buka iz motora. Dobro je da zamijeni vrijeme pojas nakon 60.000 kilometara trčanje.
Instaliranje Vrijeme pojas; Dopusti mi da dijele s vama kratki pregled o tome kako instalirati vremena pojas u automobilu. Nije moguće da me ići u detalje kao i upute razlikuju se za svaki model automobila, a ja nemam znanje vašeg automobila napraviti. Ipak, sam nacrt generičke značajke zamjena vremena pojas postupak za čitanje. To će Vam omogućiti da gauge složenost posao u ruke.
Način instalacije vremena pojas je teška i zahtijeva puno vremena i strpljenja. Budite spremni sa skupom ključeva, utičnice i odvijači, a imajući u blizini car upotrebu po za referencu. Prva stvar za učiniti je izvući iz akumulatora i podesite camshaft poziciji 'Top Dead centar' položaj. Morate osigurati da radilice kolotura je postavljen na nulu poziciju na ljestvici vrijeme. Možete ga postaviti uklanjanjem distributer kapa i pozivajući se na senzor bregaste osovine poziciju, dok ostavljajući motor rotirati. Detalji postupka će se naći u vašoj priručnik popravak automobila.
Sljedeći dio je opsežnog uklanjanje svih dijelova koje se na način pristupanja vremena pojas naslovnici. To uključuje Općenito skupštine zraka, moć upravljača pumpa, dijelovi povezani s pumpa za vodu. Za detalje, morate se odnose na vaš automobil upotrebu i iskopčajte sve što priječi pristup do vremena pojas. Zatim skinite poklopac vremena pojas ako ih ima. Sljedeća otpustiti zatezač, kao i vremena vijci koji ćete vidjeti u ispred vas. Nakon što uklonite zatezača daleko, zategnite pričvrsni vijci natrag.
To će vam omogućiti da slajd iz starih vremena grom iz svoje mjesto nakon što su loosened zateznu. Provjerite je li bregaste osovine ili vratila se ne kreću. Zatim staviti novi pojas vrijeme u mjestu i pobrinite se da je napeta i ima pravo količinu napetosti. Možda ćete morati da se odnosi na auto priručnik za točno momenta zateznu vijke. Uz to učinio, je instalacija završena. Ostatak je postupak stavljanja leđa sve onako kako je bilo. To je, morate zamijeniti sve auto dijelova ste uklonili leđa u obrnutom redoslijedu.
Pročitajte više na:, Timing Belt zamjenski trošak, Timing Belt Popravak; Kada zamijeniti Timing Belt; Bad Timing Belt Simptomi, nadam se da će nakon odlaska kroz ovaj članak, imate jasnu ideju o tome instalirati vremena pojas u automobilu. Ako obaviti posao na vlastite, od vas će smanjiti troškove za instalaciju vremena pojas i uštedjeti nešto novca u procesu. Ako želite posebne upute o instalaciji vremena pojas u automobilu model, kupiti odgovarajući Hayne priručnik popravak automobila. Korist znajući kako instalirati vremena pojas u automobilu i pripremaju se za takve poslove popravak automobila, je self oslanjanje vas dobitak u procesu, koji dolazi u ruci u vrijeme opasnosti!

No comments:

Post a Comment