Monday 26 September 2011

How hang Drywall

Metoda koristi za izradu stropova i unutarnjih zidova s ​​gipsa koji je pritisnuta između papirnatih pločama je poznat kao drywall. Alternativa tradicionalnim žbuka je drywalls može biti instaliran u manje vremena.
How hang Drywall, proces visi drywall je jednostavan, s tim da su ispravne korake slijediti i mjerenja su učinili s točnosti. Neka nam imaju pogled na različite postupke ove tehnike home poboljšanje. Postupak kako objesiti drywall na beton također treba naučiti, tako da to dokazuje da bude koristan za dizajniranje podrumu.
How hang Drywall na zidovima, a materijale potrebne za objesiti drywall zidovi su on čekić, čavli i drywall sawhorses. Mjesto biti izabran za rad bi trebao imati dovoljno svjetla.
Stud zid mjesta trebaju biti označeni ispravno na podu i stropu. Pomaže u ublažavanju iz procesa spajanje čavlima, kasnije. Nakon završetka procesa označavanja, drywall treba izrezati na odgovarajuću veličinu. Drywall može se primijeniti bilo u okomito ili horizontalno način. Na metoda vješanje suhozidom okomito, jedan list koji traje od poda do plafona koriste. Vodoravni metoda s druge strane uključuje upotrebu dvije lima postavio jednog iznad drugoga. Prednost korištenja Horizontalna metoda je da postoji potreba za samo jednog šava i nekoliko zajedničkih stražnjica zglobova. Drywall bilješku komada treba smjestiti uz zid kako bi se postavili prvi red drywall. Nakon što je prvi redak postavljen ispravno, staro komada treba ukloniti, ona ostavlja iza prostora za polaganje tepiha. Malo nokti trebaju biti odvodom u drywall na vrhu u početku. To daje neke stabilnost i zadatak postavljanja čavala dalje postaje lako. Nokti trebaju biti utvrđeni na udaljenosti od 8 cm jedni od drugih. Drugi se red bi trebao biti smješten iznad prvog i nokte fiksna na sličan način.
Hang Drywall How na stropu, a postupak za objesiti drywall na stropu je jednostavno slijediti, čak i ako pozicioniranje je malo nespretan. Jack drywall će dokazati da se je od velike pomoći za obavljanje ovog zadatka. Podizanje drywall sa ovaj kabel jack olaksao posao. Oznake trebaju biti učinjeno na odgovarajući način i reznica za svjetiljke trebaju biti izrađene. Sljedeći korak u procesu je za montiranje na drywall utičnica i položaj u ispravan položaj. Noktiju tada trebao biti utvrđena na takav način da ½ inča granice prostora lijevo. Ona sprječava rubove od lomljenja.
How hang Drywall Oko Windows, sljedeće informacije ili radije savjeti bi pomoći u ublažavanju postupak instalacije drywalls okolo prozora. , A drywalls koji će se koristiti oko prozora treba biti tanak, tj. oko ¼ inča debljine. ; Treba koristiti vijke, umjesto noktiju za instalaciju drywalls. Ona pomaže spriječiti chipping, pucanja i cijepanje. ; Prozor okviri moraju biti uklonjene u potpunosti prije instalacije paketa drywall oko prozora. ; Je savjetovao da se nekoga za pomoć pri instalaciji drywalls oko prozora. The drywalls biće teška, jedan će ga pronaći nespretan i zamorno učiniti čavlima sva sam. , Pročitajte više na:, kako Teksture Drywall, Drywall doradu tehnike; Drywall Instalacija savjete i tehnike, sadržaj predstavljena u članku gore, daje ideju o tome kako objesiti drywall na stropu i zidovima. Postupak kako objesiti drywall u suterenu je nešto slično na gore navedene procedure stropa i zidova. Navedeni podaci će pomoći u easing out zadatak visi drywall.

No comments:

Post a Comment