Saturday 17 September 2011

Tropska Kućne biljke

Biljke dodati veliku vrijednost na ljepotu i udobnost na razini svake kuće ili ureda. Oni su čisti zrak i pružaju učinak hlađenja s okruženjem. Svjesno ili nesvjesno, većina ukrasnih biljaka koje imamo narasla za uljepšavanje naše nutrine pripadaju tropskoj kući biljke. Oni su native na tropske i suptropske klimatske uvjete, i raste ispod nadstrešnice velikih stabala. To je uglavnom zbog toga da tropske biljke kuća može prilagoditi dobro, čak i kada su održavani u toplim temperaturama ispod krova. Znati više o koristima sobne biljke.
Kako prepoznati tropske biljke House?
Možete pronaći mnoštvo prekrasnih tropskih biljaka kuće i odabirom neke posebne sorte za vaš dom može biti prilično zbunjujuće zadatak. Jednostavan je način da naučite osnove tropskih biljaka kuće identifikaciju i odaberite one koje upotpunjuju Vaše interijera. Neki od zajedničkih tropske biljke kuće, koji su izvrsni za dom ili ured zasada su:; Bird of Paradise - Vibrant boji cvijeta koja podsjeća na leteći ptice, ptica raja je poželjno tropska biljka kuće. Veliki zeleni, kožast također ostavlja dodati eleganciju ptica oblika cvjetova. Znati više o rajske ptice skrbi. ; Bromeliads - U native staništa, bromeliads nalaze rastu u granama visokih stabala. S obzirom na oblik krošnje (tanke ili debele, igle u obliku ili širokim) i boje (zelena, zlatna, čitati, kesten, itd.), bromeliads su opisani kao najrazličitije tropska biljka. ; Glup Lovački - Adaptive do umjerenog svjetla i vlažne atmosfere, glupi Lovački dobro su poznati po svojim atraktivnim velike, ovalnog oblika listova. Središte plojkama su lakši u boji, a granice su tamno zeleni. ; Orhideje - Tko ne obožavaju jedinstveni cvijeće orhideje? S više od 22.000 vrsta, orhideje pripadaju najvećem cvjetnice grupi. Od tih vrsta, Lela, dendrobium, phalaenopsis and Oncidium najbolje se uzgajaju kao kućne biljke. Pročitajte više o vrstama tropskih cvjetova. ; Xanthosoma - Xanthosoma je druga vrsta biljaka kuće s više od 40 vrste, koje se mogu prepoznati od lopata u obliku lišća i osebujna bjelkaste boje žilice. Neke vrste xanthosoma rasti više od 6 metara i prostire se na oko 1 do 2 metara širine. ; Kako se brinuti za tropske Kuća biljke?
A koliko srčanost tropskih biljaka kuće tiče, raste raskošno u sjeni krov je samo sebi. Oni mogu se prilagoditi u širokom rasponu tipova tla i uvjetima uzgoja. Jedina stvar je da oni zahtijevaju dovoljno svjetla i vode. Spomenuti u nastavku su neke od korisnih savjeta za kuću tropske biljke njegu i održavanje:; Light - kuća s tropskim biljkama, razumljivo je da oni zahtijevaju puno sunčeve svjetlosti za opstanak. Dok raste u zatvorenom prostoru, staviti ih u područje koje prima difuzno sunčevo svjetlo i provjerite da li instalirati umjetnim svjetlom sustav. Znati više o tropskim biljkama kuća savjeti. ; Vode - drugi primarni uvjet za održavanje tropske biljke Kuća je visoka vlažnost. Ne zaboravite staviti uloške ispod lonce kako bi izbjegli problem odvodnje. Kao po smjerovima prodavača, plan navodnjavanje vrijeme i frekvencije za određene tropskih sobnu biljku. ; Temperatura - A toplo temperatura je potrebno za zdrav rast tropskih biljaka kuće. Dakle, neke vrste ne može tolerirati česte klima uređaj. Najbolji način je da uzeti savjet od prodavača, a zatim odaberite biljke koje će prilagoditi vaš dom ili ured interijera uvjetima. ; Hranjiva - Većina tropskih biljaka kuće su brzo vinogradara i time, što im je potrebno optimalno hranjivim tvarima kako bi podržao njihov razvoj. Pročitajte više na zatvoreni tropske biljke skrb. ; Deratizacija - prisutnosti nametnika slabi tropskih biljaka kuće i na vrijeme, da ih ubija. Da biste spriječili štetnika, držati oštar oko i provesti nekoliko minuta s vašim sobno bilje svaki put kada ih navodnjavati. Pročitajte više o deratizacije. ; Druge savjete - Pored navedenih aspekata, trebali biste biljka tropskih sobnu biljku u ispravnoj veličini posude i čist ostavlja na redovnoj osnovi. Za čišćenje lišća, možete navlažiti krpu i obrišite obje strane lišća nježno. , Kako bi održali bujnom tropskih biljaka kuća, izigrati je pružiti točan uvjeta uzgoja, koja odgovaraju prirodnom staništu biljke. Kao čeznuti kao svjetlost, temperatura i voda dostupni su u odgovarajuće rasponu, tropske biljke kuću izrast će u najvećoj i uljepšati your interijera s prirodni dodir.

No comments:

Post a Comment