Tuesday 13 September 2011

Patuljak Banana Tree

Ukusan i puni prehrane, banana raste na najveći zeljastih cvjetnica, banana stabla ili biljke. Spada u rod Musa. Biljka poput voća je vrlo popularan i ne treba uvod. Porijeklom iz tropske Jugoistočne Azije, oni su danas uzgaja širom svijeta u odgovarajućim uvjetima. Plod ove biljke nosi je klasificiran kao desert banane, žute i zrelih, spremno za jesti, kao i zelene banane za kuhanje. Banane su također poznat kao plantains u određenim regijama. Većina banane nose sjeme, ali uz nove sorte, uvodi se također može dobiti bez sjemena sorti. Banane dolazi različite su veličine, velike i male te u bojama žute, crvene i zelene. Ovaj članak je o rastu stabla banana patuljka, iako se ove informacije mogu se uspješno koristiti za veće banana biljke previše.
Patuljak Banana stabla; Tradicionalno banane nikada nisu koristili kao ukrasna stabla, ali uz uvođenje patuljka banana biljke, jedna može uspješno im rastu u velikim veličine posude i kontejnere, i uživati ​​u plodovima te. A patuljak stablo banana samo raste i do tri-četiri metra od corm, a raste uspravno poput pseudostem. Svaki pseudostem nosi jedna hrpa od banane. Ostavlja spiralno su raspoređeni, glatke teksture i svijetle zeleno. Some patuljka sorte imaju uprskati ljubičaste ili crvene diljem banana leaf. Zrelih banana biljka nosi cvijeće u kasno proljeće, rano ljeto, sredinom ljeta, kasno ljeto ili ranu jesen na kraju nosi vrlo mali slatki plod.
Kako rastu i briga za patuljka banana stabla, tehnički, patuljak ili drugih sorti banana, nije drvo, to je biljka. Banana biljke kao što su puni sunca, čak i one saksiji potreba 4-5 sata dobrog svjetla, djelomično ili difuzno je također pravedan prekid. Nisu nemiran s tla zahtjev, ali svjetlo, dobro isušen vlage zadržavanje s pH ravnotežu između 6,1 do 7,5 čini dobro za svoje plodonošenja kapaciteta. Dok sadnja patuljak banana, izbjeći put vjetar kao lišće su vrlo tanke oni suza lako. Iako su čak i suza u lagani vjetar, oni gotovo da možete dobiti iščupao jakim vjetrovima.
Patuljak Banana za njegu drveća, Banana razmnožavanje obavlja se pomoću rizoma zove odojak ili pups. Gotovo vrlo banana biljka vidite imati dovoljno odojak pucanje kroz oko njih. Odvojite odojak od majke biljke kada se najmanje dvije od svojih duguljast ostavlja otvorenim u potpunosti. Gurnite pik duboke unutar i iskopati cijele biljke pažljivo, bez rezanja u rizoma. One se lako mogu dobiti spremni raste stabla iz rasadnika patuljaste banane previše.
Iskopati rupu duboku dovoljno za cijeli root loptu. Dodajte puno organskih kompost prije sadnje. Napravite berm oko banana biljke i vodu dobro. Za one raste u lonce, ostavite centimetar prostora dok punjenje tlo vrh vrha. Voda s vanjske strane lonca. Oni uživati ​​bitak zali redovito, tako da nikada ne dopustite da suho. Patuljak banana voli da se hranio dobro, hraniti s bananama specifičnim tekuće gnojivo svaki mjesec. Dok je dodavanje gnojiva, primjenjuju se izvana na berm ili lonac, nikad izravno ili previše blizu glavne stabljike.
Zima skrb je bitan, pogotovo ako živite u zonama koje se vrlo hladno. Budući da je patuljak je lako pružiti ukupnu mraza zaštite. Patuljak banane ne zahtijevaju mnogo rezidbe, osim za uklanjanje dodatnih odojak. Ako ste oduševljen za dobar prinos plodova, uklonite sve ali jedan odojak. Jedan lizalicu je potrebno zamijeniti biljke u kasnijoj fazi. Pročitajte više o banana opskrbu biljaka.
Patuljak banana drvo je dosta štetočina otporan, korijen trulež i pauk novčića krije u svoje lišće su jedini problem može se suočiti. Ali to je vrlo lako rukovati. Pa ići dalje, i dobiti ovaj patuljaste biljke, uživati ​​u svojoj voća i ukrasne vrijednosti, zajedno.

No comments:

Post a Comment