Monday 19 September 2011

Uho Uklanjanje dlačica za muškarce

Kosa dolaze iz uši čovjeka može staviti izvan svake žene. Oni ne samo da izgledaju ružno nego dati dojam da je čovjek nije dobro njegovan i ne brine o načinu na koji on izgleda, čime je žena vjeruju da je on neće brigu za njih bilo, odnosno ako su u vezi. To završava priliku čovjeku da ženu udvarati. Da bi se popularna među ženama, uz to što je uljudan i plemenit, čovjek treba da izgleda dobro previše. Facial kose, posebice i oko uha mogu biti vrlo ružan. Ako želite znati kako da biste dobili osloboditi uha kose, zatim tu su neke učinkovite tehnike uha za uklanjanje dlaka kod muškaraca.
Tehnike uho Uklanjanje dlaka za muškarce
Brijanje, jedan od najjednostavnijih načina da uklonite dlake s vanjskog uha je brijanje. Možete koristiti svoje redovite britva za to. Vi samo trebate za brijanje usko, u isto vrijeme vrlo pažljivo, tako da britva ne uzrokovati nikakve rezove u koži uha. Pročitajte više na brijanje osjetljive kože.
Tweezing, Pincete može koristiti za uklanjanje dlaka iz ušiju, samo ako postoje vrlo manje dlaka u uhu. As tweezing uključuje čupanje svaki dlaka s kože, to može biti vrlo bolno i dugo trajati. Kosa raste nazad nakon što tweezed u isto vrijeme kao i kosa raste nazad nakon brijanja.
Rezanje, Ako imate dugu glavu izlazi iz ušiju, možete odlučiti za rezanje dlaka u neposrednoj blizini kože, sa škarama.
Električni britve, žileti Electric koji su posebno namijenjena za uklanjanje dlaka iz nosa i ušiju mogu se koristiti za uklanjanje dlaka uho. Oni su puno sigurnije u odnosu na redovne britve, pinceta i škare. Pročitajte više o najboljim električni brijač.
Hair Uklanjanje kreme, drugi uklanjanje uši hair izbor za muškarce je korištenje depilatory kreme koje su dostupne na tržištu. Trebate jednostavno primijeniti krema na uši i ostaviti na za petnaestak minuta. Nakon petnaestak minuta, obrišite vrhnje i dlaka iz uha s krpom, i na kraju oprati hladnom vodom. Hair uklanjanja kreme su tihi praktičniji za korištenje, iako oni ne uklanjanje dlaka trajno. Kosa ponovno raste nakon oko 10-15 danima, a vrhnje treba re-primijeniti ponovno. Još jedan nedostatak depilatory kreme je da oni sadrže snažne kemikalije, a time, ne mogu odgovarati svima. So prije koristeći ih za uši uklanjanje dlaka, napraviti patch test na ruci. Samo ako krpa testa ne uzrokuje bilo koju reakciju kože, onda biste trebali koristiti krema na uši. Pročitajte više na lica krema za uklanjanje dlaka.
Elektroliza, Elektroliza je metode, koja trajno može ukloniti kosu iz uha. U ovu metodu, igla je umetnuta unutar folikula kose, tada električna struja prolazi kroz njega, koji uništava korijen kose potpuno i stoga, kosa nije u mogućnosti da ponovno rasti. Elektroliza može koristiti za uho Uklanjanje dlačica, već samo za vanjsko uho. Unutrašnje uho je veoma osjetljivo so elektrolize ne bi trebalo biti učinjeno u njoj kao što to može oštetiti uho bubanj i izazvati čuti-gubitak. Pročitajte više o kući uklanjanja elektrolizom kose.
Lasersko uklanjanje dlaka, ako ste u potrazi za bezbolno i trajno uklanjanje dlaka uha tehniku, onda lasersko uklanjanje dlaka uha je idealan izbor za vas. Za laser za uklanjanje dlaka, laserske zrake je prošlo preko područja, u ovom slučaju uši, odakle hair morati biti uklonjen. Laserska zraka apsorbira i na kraju uništava dlake na koži. Lasersko uklanjanje dlaka vrlo je zgodan, ali uzeti u obzir troškove prije odlaska za to, kao visoka cijena može zaista patiti vaš džep.
Pročitajte više na:; lica Hair Removal za muškarce; stalni Uklanjanje dlaka za muškarce: "Ovo su neke metode koje mogu biti usvojen za uho uklanjanje dlaka. U stvari, kako bi izgled i njegovan i atraktivan, ljudi ne samo da treba ukloniti njihove dlake na licu, oni trebali učiniti male depilacije, i dobili osloboditi od njihove cijeli dlačica.

No comments:

Post a Comment