Sunday 18 September 2011

Brizgaljki goriva za čistiju

U kasnim 1980-ih, više koristi carburetors počeo uzimajući zamijenjen sustav goriva injekcije. Sustav ubrizgavanja goriva koja se koristi za miješanje goriva i zraka, koja će se hraniti na cilindar od unutarnjim izgaranjem motora. Uređaj osigurava čak i razmjerno miješanjem zraka s gorivo (plin ili dizel). Kao što je ovaj sustav neprekidno dolazi u dodir s uljem i goriva treba čest ali pravilno čišćenje koristite samo propisana tehnika. Otuda važnost goriva injektora za čišćenje se povećala kao više i više ljudi su morali nositi s različitim problemima goriva injektor. No, kako se gorivo injektor čistiji rad? I, što je najbolji način za čišćenje sustava ubrizgavanja goriva? Let us pokušati odgovoriti na ova pitanja.
Potreba za čišćenje brizgaljki goriva
Zašto je gorivo injektor čišćenje potrebna? Glavni razlog je naslage koje akumulirati na injektor tip, i ona može dobiti progresivno pogoršava. When motor prvi se isključuje nakon dugo koristiti, to je još uvijek vrlo vruće. Ovaj je put depozite su formiran. Ovaj put se naziva od strane tehničara kao "Heat Soak razdoblju. Kada je motor isključiti cirkulacija rashladnog sredstva i zaustavlja u isto vrijeme, motor temperatura raste za neko vrijeme, do vanjskog zraka počinje to cool off. Malo goriva ostanu na vrhu i peče brizgaljke više isparljivih tekućina ne ispari komponenta daleko što ostavlja solidan dio goriva iza na vrhu brizgaljke. This porozne mase goriva i ulja depozit konsolidira na injektora i proces je poznat kao coking. Proces koking se pojavljuje samo u toplinu potopiti razdoblju i ne može se vidjeti dok motor radi. Očito, rad brizgaljki goriva ometa tih depozita i to je kad trebamo gorivo injektor za čišćenje.
Brizgaljki goriva za čišćenje
Postoji niz metoda se koriste za ubrizgavanje goriva čišćenje. Za početak čišćenje možete otići na gorivo injektor čistač kit. Nakon što su kit, proći kroz korisnički priručnik koji će vas spremno za početak procesa goriva injektora za čišćenje. Za početak, morat ćete odrediti lokaciju depozita i zatvorio dovoda goriva kako bi bili sigurni da se gorivo ne teče kroz injektor a radite svoj posao čišćenja. Možete koristiti cijevi zaobići ili ukloniti pumpom za gorivo kako bi se spriječilo goriva od ulaska u brizgaljkama.
Drugi najčešće korištenih metoda je stavljanjem čistač aditiva u spremnik goriva. These goriva injektor čistač aditiva smanjiti volatilnost lakši komponente goriva taj se način smanjuje isparavanje there kada se motor ugasi. No, oni imaju nekoliko nedostataka kao dobro. Sposobnost i učinkovitost tih aditiva u uklanjanju teških depozita nije uspostavljen. Štoviše, lako hlapljivih sastojaka goriva su nakon svega energetski najučinkovitijih komponente, a ako su potisnut, a car je potrošnja goriva dobiva otežano. Drugi Nedostatak je da je aditivna protoka i mlaz spreja nije studirao gore na, što je kritični aspekt u radu brizgaljki goriva.
Željeznicom rumenilo kit je još jedan oblik goriva injektora čistač. U ovom postupku, pumpom za gorivo je izvan akcije. Gorivo vodova napajanja onda se uklanjaju i spojen na sustav koji opskrbljuje koncentriran injektora čistač izravno na injektora preko gorivo željeznicom. Uređaj djeluje na depozit slojeva time čišćenja sustava. Evo, prednost je da u toj sustav agresivno možete koristiti koncentrirane čišćenje i dobiti poželjni rezultat.
Najjednostavniji način s najvišim učinkovitosti je metoda ručno čišćenje injektora ih maknuti iz automobila. Ova metoda ima prednost testiranja obrazaca injektora toka i stope prije i nakon čišćenja potvrditi učinkovitost procesa. Najočitiji i jedini nedostatak s ovom metodom je povišen cijene rada i vremena s obzirom na djelovanje uklanjanje i remonta cijelog sistema.
Stoga možemo zaključiti da se ovdje ubrizgavanja goriva proces čišćenja nije teško pitanje. Postoji samo potreba za opću svijest o tome što je najbolje za vaš automobil. Postoje mnoge goriva injektor čistač opcije dostupne na bilo kojoj trgovini auto dijelova, ali imajući na umu gore navedenih točaka možete napraviti mudar izbor za sebe.

No comments:

Post a Comment