Friday 9 September 2011

Chrysanthemum Flower

Chrysanthemum je drugi najpopularniji cvijet u cvjetnim industrije pokraj ruža. Entuzijasta za vrtlarenje, krizantema je jesen ljepote, dok je za travara i zdravstveno svjesni ljudi, to je terapijski important cvijet, popularno koristi u izradi biljni čaj. Ljekovito koristi hrizantema čaj uključuju liječenju acne, upale grla, groznice, gripe i cirkulatorni problemi. U odnosu na stare sorte, novorazvijeni krizantema hibridi su jarke i razmetljiv. Pokušajmo pogledati osnovne informacije o krizantemama.
Informacije o Chrysanthemum cvijet
Rođenja cvijet za studeni rođen ljude, krizantema obično poznat kao chrysanths ili mame. Oni su degradirani od 13 cvijeće godišnjice braka. Što se tiče podrijetla tiče, krizantema su porijeklom iz Azije i Europe (euroazijska regija), gdje su narasla kao zeljaste trajnice u cvatu vrtovima. Tijekom jeseni, tu je teško bilo koje druge cvjeta koje odgovaraju estetsku vrijednost krizantema cvijet kreveta u kući vrtovima.
Krizantema cvijet taksonomija, kao i po botaničkom taksonomija, krizantema je svrstana u obitelj Asteraceae od reda Asterales. Slično ostalim članovima Asteraceae, krizantema cvijet imati u capitulum (ili cvijet glava) cvasti with latica poput diska cvetova u centru i manje zraka cvetova u perimetar. Znanstveno, to je zastupljena kao Chrysanthemum indicum L.
Krizantema cvijet sorte; Pod rod krizantema, postoji oko 30 različitih vrsta, koje variraju u svojoj veličini, obliku i bojama. Temeljem raspored cvetova, krizantema su kategorizirani pod 13 cvjetaju oblicima. Zajednička oblici Daisy su željeli, gumbi i ukrasne trake. Osim tradicionalnih žute boje raznolikost, možete pronaći krizantema od bijele, zlatne, narančasta, roza, crvena, ljubičasta i ljubičasta blooms.
Krizantema cvijet značenje; opće značenje krizantema cvijet vrti oko izražavanje radosti, ljubavi, optimizma i dug život. Primjerice, bijela krizantema označava kraljevske ljubavi i istine, žute boje krizantema prenosi slighted ljubav i crveni krizantema jednostavno izraziti ljubav. Međutim, možete naći različite krizantema cvijet značenja u različitim izvorima. Pročitajte više na cvijet značenja.
Krizantema cvijet Simbolizam; Govoreći o tradicionalnim simbolike krizantema cvijet, to označava optimizam i vesela u Sjedinjenim Državama, a to je cvijet za smrt Europi i koristiti u pogrebima. U azijskim kulturama hrizantema je plemeniti cvijet te se zalaže za život. Prema mitološkim vjerovanjima, stavljanje krizantema cvijet ispod vino stakla pružit će zdrav i dug život.
Chrysanthemum Uzgoj i odgoj; Uzgoj i održavanje krizantema zahtijevaju minimalan napor. Možete posijati sjeme izravno u tlo ili koristiti biljčice for širenja. Oni cvatu na vrhuncu tijekom pada mjeseci, kada je većina drugih biljaka proliti svoje lišće. This ak cvjetanje razdoblje krizantema čini mora imati cvjetnica u krajolik dizajn. Dakle, sve veći krizantema još uvijek možete uživati ​​u raskošnom vrt s velikim drečeći cvjeta u jesen. Saznajte više o krizantema skrbi.
Chrysanthemum cvjetni aranžmani, buketi Chrysanthemum su dugotrajni i graciozan. Što se tiče krizantema cvjetnih aranžmana, možete to učiniti koristeći samo mame (single i bi-color vrste) ili miješanje s ruže, gerbere i punila. Također uključuju sezonske lišće u dogovoru za stvaranje zelene boje pozadine. Ako ste stvaranje sredinu, odaberite zdjelu koja nadopunjuje cvijet boja koje ste odabrali. Pročitajte više o cvjetnih aranžmana.
Ekskluzivni krizantema cvijet Izložba se održava svake godine u Japanu, tijekom festivala sreće. Također, uz krizantema s ostalim dizajn obrazaca su popularne u japanskom tetoviranje. U slučaju, da ste studenog rođeni i imaju strast za tijelo umjetnost, vijoriti eleganciju ovog cvatu s jedinstvenim tetovaže krizantema cvijet!

No comments:

Post a Comment