Friday 16 September 2011

Polynesian Tattoo

Polinezija je prekrasna grupa otoka, što uključuje i otoke Samoa, The Cookovi otoci, Uskršnji otok, Tonga, Francuska Polinezija, Tahiti, Hawaii, itd. Oni su omiljena turistička destinacija diljem Sjedinjenih Američkih Država i širom svijeta. Prema nekima, riječ tetovaža nastala u Polineziji. Riječ tetoviranje dolazi od polinezijski riječi tatao, što znači da se priključi. Riječ tATu je korišten od strane Tahićani, što znači da nešto oznaka. Riječ tetoviranje je rekao da se skovao Captain Cook, kada je istraživao polinezijski otoci. Let's Pročitajte više o Polynesian tetovaža dizajne.
Polinezijski Tattoo Designs
U polinezijski otoci, muškarci kao i žene je dobio same tetovaže. Polinezijski tetovaža dizajne za žene nazivali su Malu. Nacrtima koristi za muški i ženski tetovaže su bile manje ili više slično. Jedina je razlika je da su žene tetovaže nisu imale velike crne površine, koje su uobičajene u tattoo dizajna za muškarce. Postoje dvije vrste polinezijski tattoo dizajna. Oni su Enata dizajna i Etua dizajna. Pogledajmo detaljno o oba ova tattoo dizajna.
Enata Tattoo Designs; tih projekata su prirodni dizajna, koji se koriste kao simbol osobne podatke o osobi. Pojedinosti koje može biti prikazan koristiti ovaj dizajn obrasca su osobe života povijesti, otok podrijetlu, društvenom položaju u društvu, vrsta posla, itd.
Etua tetoviranje dizajni, tih projekata imaju više duhovno jači, čaroban, i religijsko značenje pričvršćena na njih. Tih simbola upućuju na čast dati osobi u plemenu, kao i prinos za zaštitu od Bogova.
Polynesian Tattoo značenja
Tiki, kornjacu, gecko, zraka, delfin i puno apstraktnih simboličke dizajna su vrlo popularne među tetovaže ljubavnici. Let's vidjeti polinezijski tattoo dizajna i značenja pridaje tradicionalnim Polynesian dizajna tetoviranje.
Tiki Tattoos, riječ tiki mistični odnosi na pretka ili prvi čovjek na zemlji. U Polineziji nalaze kipovi i skulpture koje prikazuju ljudski lik. Ovoj umjetnosti je poznat kao Tiki umjetnosti. Tiki je također prikazan kao bog, koji je najčešće prikazan sa svojim zatvorenim očima. U očima Tiki su zatvorene jer Tiki je rekao da bi mogli mirisati opasnosti prije nego što ga vidi. Postoje tisuće Tiki bogovima i božicama, a svi oni imaju različite symbolisms priključen na njih.
Školjke, postoji mogućnost da se školjke su korištene kao valutu. Hence školjaka stalak za bogatstvo i prosperitet u Polynesian kulture. Čitajte na Polynesian tetovaža značenje.
Morski psi i morski pas zubima, Sharks su smatraju svetim životinjama koje Polynesians. Istodobno, oni su vidjeli kao snažan i moćnog stvorenja. Shark zubi korišteni su kao talisman zaštite iz neprijatelja. Hence morski pas zubima su vrlo popularnih tetovaža dizajna u polinezijski dizajna tetoviranje.
Gecko, a tropski gušter kaže da posjeduje nadnaravne sposobnosti. Dakle, gušter promatra sa strahom i strahopoštovanjem od strane Polinežani. Prema Polynesian vjerovanje, ako zeleni gušter smijeh na lice, on je rekao da se znak bolesti i loše sreće.
Kornjače, ovo je jedan od omiljenih Polynesian dizajna tetoviranje. Kornjače vide kao simboli plodnosti i dug život po Polinežani. Stoga, većina Polynesians korist ovaj dizajn. Vi svibanj želite pročitati na Polynesian tetoviranje ideje.
Iako su polinezijski otoci proširila daleko jedni od drugih i kultura su razvili tijekom tisuća godina, što je fascinantno u tim kulturama je jarki sličnost u Polynesian dizajna tetoviranje. U današnjem svijetu, gdje tetovaže su oblikom izražavanja, Polynesian tattoo dizajna poznati su i preferiraju mnoge ljude.

No comments:

Post a Comment