Saturday 10 September 2011

Stvari koje treba znati prije udaje

Kao što sam pisati ovaj, Ja mogu vidjeti bujica oba, muškarci i žene, cviliti o njihovom braku woes. Njegova smiješno, jer svi su bili u ljubavi (sa svojim partnerima) u jednom trenutku vremena. Dakle, što dogodilo? Pa, to bio puno poput ljubav vjerojatno. Utakmice mogu biti u nebu, ali brakovi su ovdje, testiranjem kompatibilnosti. Na početku svake veze, svaki trenutak čini Hunky-Dory. Upravo, u ovim ružičasta puta parove uranja u vanbračnim čineći ih zaključati njihovim sudbinama zauvijek i time ulaska u pridružiti venture za život. Brak je joint venture s dodatkom romantike. Ako članke udruživanja i memorandum razumijevanja nisu uokvireni dobro prije ulaska ovaj pothvat, njegova siguran recept za burne vožnju do kraja. Dakle, ovdje su stvari znati prije uzimajući oženjen.
Što trebate znati prije braka
Sposobnost Prilagodba, kao već spomenuto, svaki partner u ranoj fazi odnosa, spremni napraviti prilagodbe. Međutim, ako je neka osoba, koja reže zatišje, druga osoba počne da se ta gesta zdravo za gotovo. Postupno, ove prilagodbe postati kompromisa i odricanja, za razliku od informiranih odluka (prilagodbe). Na primjer, čovjek u odnos može vole gledati nogomet nad vikendom i žena svibanj ištanje to stick joj redovite opere pokazuje. Borba preko daljinskog upravljača i televizijske sati su prilično uobičajene u svakom kućanstvu. Svaki partner mora sniziti ton navike dobrovoljno, kako bi se stvari vježba. Zašto ljudi će se vjenčati, ako oni ne žele napraviti prilagodbe jedni za druge? Dakle, ako ste spremni da se poniranje biti vjenčan, morate znati druge osobe spremnost previše.
Novac, Honey!; Brak definitivno ne radi na prugama 'moj novac je moj novac i vaše novac je također moj novac'. Među sve stvari razmotriti prije uzimajući oženjen, novac je osjetljiv aspekt. Vaš partner svibanj biti materijalistički, cicija, raspikuća ili konzervativnom o novcu pitanjima. These bihevioralne karakteristike ne prikazuju gore u ranoj pozornici, ali početi puzanje u po kraja šest-sedammjeseci odnosa. Važno da ste razjasniti svoje stavove o novac vašem partneru, prije vezanje čvor. Brak donosi dodao odgovornosti djece, u zakonima, doma i drugih troškova. Susret svim ovim zahtjevima s non-kooperativni partner može biti uzbrdo. Stoga, uspostaviti nagiba financijskog upravljanja prije uzmete korak naprijed u odnos.
Čišćenje Poslovnika; Muškarci mogu biti vrlo neuredan partneri živjeti s. Muškarci inherentno su dezorganiziran, pravo od dionice čarape. Uz nekoliko pitanja pitati prije nego što se oženio, možete napraviti svoje bodove i shvatiti partnerov pogled točku previše. If čistoća je tvoja stvar, a zatim shvatiti 'tko čisti što se pravila i eksperimentirati s njima dobro na vrijeme. Najbolji način da se udio čišćenje raspored je da se tjedno rotacije. Since čišćenje je vaša stvar, ne znači da's jedina stvar koju youd učiniti. Tako je, među stvari koje trebate znati prije nego uzimajući u braku adresu važnost za čišćenje, prije nego država postane žalosnim.
Stalna Bitke; In-zakoni su bijedan bitaka u svakom kućanstvu i posebno tijekom blagdana. Pitanja, gdje su praznici trebali biti potrošeno i koliko dugo su in-zakoni trebali biti borave više, može postati duga drawn argumente sa svojim mužem, nakon uzimajući u braku. Ako ste nije 'obitelji zavoljeli type', štrajk jasnu razumijevanje sa svojim mužem održavati zdravih obiteljskih veze u dugoj vožnji.
To su neke od rudimentarne stvari koje trebate znati prije nego uzimajući u braku. Iako su naići kao zdrav razum, oni se pokorio s 'ljubavi jedni za druge ". Možete uzeti neki pomoć iz odnosa pitanja pitati prije braka da znam svog partnera bolje. Njegova imperativ da komunikacija dobro održava u odnos da bi ga trajati vječno.

No comments:

Post a Comment