Friday 23 September 2011

Maskara Savjeti

Eye šminka je sasvim drugu dio šminka, koji se sastoji od nekoliko koraka. Usporedbi suočiti šminka, oka šminka je prilično jednostavan. Sve što morate učiniti je pokupiti pravo hues, idite korak-mudar, primjenjuju svaki proizvod s pažnjom i to je to! No, iako oka šminka je jednostavna, ne zahtijeva vrijeme i potpunu pozornost. Većina vremena, pokušavamo završiti šminke oko očiju u 10 - 15 minuta, zbog čega je želio, privlačan učinak nije vidio. To se događa naročito u slučaju maskara. As maskara se primjenjuje posljednji, jedan često ponestane vremena i primjenjuje na pogrešan način. Maskara je zapravo jedan od glavnih sastojaka oka šminka. Maskara je stvar koja hvata stalnu pažnju. Ako znate neke lako maskara savjete i trikove, ćete moći primijeniti maskara s lakoćom, i unutar par minuta! Sljedeći su takve savjeti i trikovi za maskara primjenu. Pročitajte više o tome kako primijeniti maskara.
Good Maskara Savjeti
Odaberite pravo maskara, da biste dobili puni učinak maskare, prvo biste trebali kupiti pravo jedan. Postoje vrste uglavnom četiriju mascaras, duljenje maskara, volumizing maskara, vodootporna maskara i non-clumping maskara. Kao što naziv sugerira, svaka maskara ima svoju kvalitetu, odaberite jedan po vašim potrebama. Ako imate kratke trepavice produživanje maskara je pravi izbor za vas. Duljenja maskara čini svoje trepavica izgleda dugo i to je razlog zašto oni su pravo za svjetlo užina. Oni koji imaju prorijeđena eyelashes, oni trebali odlučiti za volumizing maskara jer daje iluziju guste lashes, dodavanjem malo volumena njima, što ga čini pogodan za večernje stranke. Vodonepropusne maskara i non-clumping mascaras mogu biti izabrani ako treba.
Odaberite pravu boju, iako crna je najčešće odabrana maskara, postoji mnogo drugih boja na raspolaganju previše. Nemojte strah eksperimentirati, odabrati maskara u skladu na prigodu, vaš boju očiju i ukupnu šminka. Primjerice, želite li dramatičan izgled, kombinacija smeđe i crne je najbolji izbor. Tamno plava boji maskara mogu koristiti za smeđe i plave obojene oči, dok transparentan ili smeđu boju izgleda dobro na lješnjaka obojene oči.
Curl, curling trepavice prije nanošenja maskare je jednostavan i koristan savjet. Curling trepavice čini oči otvorene širok, što ga čini lako se nanosi maskara i daje živo gledati u oči. Nemojte ikada sklupčati trepavice nakon primjene maskara, jer može napraviti trepavice break. Drugi važan savjet, uklonite štapić trepavica iz tube u samo jednom ići, ako držimo na povlačenjem štapić i out, maskara će dobiti suho brže i bakterije možda unesite cijev. Pročitajte više o šminke oko očiju ideje.
Savjeti za rješavanje Common Problems, postoje neke uobičajene probleme s kojima se suočavaju prilikom prijave i maskara. Samo uz nekoliko jednostavnih trikova, možete dobiti osloboditi od tih problema vrlo jednostavno. Jedan od najčešćih problema suočavaju is clumping maskara. Biste izbjegli clumping, trljati četkom maskara na tkivo prije primjene. A ako to ne dobijete clumped, mali češalj trepavica kroz zaglavi trepavice. Još jedan često suočeni problemom, zamrljan trepavice. Vrlo često maskara vodi u concealers. Biste izbjegli ovaj, primjenjuju prah pod i također preko očiju.
Pročitajte više na:; Eye Šminka za Brown Oči; Eye Šminka za Blue Eyes; Eye Šminka za Green Oči; Šminka Savjeti za Hazel Oči; To su neke maskara savjeta za kratke trepavice, kao i dugo one. Uz malo prakse, od vas će sigurno uspjeti u dobivanju onih bujnom guste trepavice! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment