Thursday 8 September 2011

Se On Love Me Kviz

On me ljubi ili me voli ili ne on ljubav mi je puno? Koliko više latice ideš rastrgnuti dešifrirati svoje romantične sklonosti? Znam to je puno teže znati li momak te voli ili ne. Štoviše, ako dečko ste zainteresirani je stidljiv, onda je on sigurno nikad ne će znati kako prići jednoj djevojci. Dakle, ovaj pogoršava your komplikacija. Uf! Tough svijet, zar ne?! Muškarci svibanj biti sve tvrde biti, čak superior seks za tu stvar, ali muškarci u ljubavi malo učiniti da sakriju znakove interesa, naklonosti i njegu. Uz metodički studija znakova your slomili te voli, da smo dizajniran a 'on voli me kviz'. Postavite timer i odgovor ovom kvizu znati što status za vas je ...
Da li On Me Love Quiz za žene
Your crush koje ste prolazi i on ...;: Samo čini kontakta očima i ode.; B: Gleda u vaše oči i daje vam osmijeh srce zagrijavanje.; C: Stops. Pita njegovi prijatelji nositi na i počinje razgovor s vama.
Dobio vaš broj u ...; O: Ne to imati još.; B: prvi put ga je sreo.; C: Nakon drugog sastanka.
Hodate u kafić i on sjedi sa svojim posade, koji dogoditi biti vaš zajedničke prijatelji previše. Nema više mjesto stolom. Pa on ...; O: Se ništa i nastavlja sjedio gdje on sjedi.; B: priznaje vašu prisutnost i traži da povući stolicu.; C: Dobiva gore iz svojoj stolici i nudi vam sjedalo. Dalje, on povlači gore drugu stolicu i sjedi pored vas.
Svaki put kad razgovarati na telefon, on govori o ..., O: On je samo krevetići o svojim prijateljima. ; B: inzistira na tome da se govori više o sebi.; C: Dionice svaki detalj njegova života s vama.
Bili ste bolestan tjedan dana i morao ostati kod kuće i tako, ne biste mogli susresti. Tako sljedeći put vaše slomili vas vidi, on ...;: Traži od vas u šali li vaša bolest je zarazna i ne ostavlja na tom. ; B: On pita što se dogodilo i kaže da mu je drago da te vidim., C: Pita vas, ako vam se svidjela cvijeće i kartica je poslan na svoje mjesto.
Njegova bivša djevojka ga zove za nju rođendan bash svim njihovim zajedničkim prijateljima. Međutim, on je obećao da će vam pomoći s vašim kupovinu. Dakle, on ..., O: Pokazuje da ne može izbjeći party i idete zajedno kupiti dar za njom. ; B: Ponude vam pomoći da se s polovicu zadataka, jer mu je potrebno da bi gostovanje u stranci. ; C: zaboravlja poziva i provodi vrijeme pomoći da se sa errands.
Dakle, ako ste završili uzimanja ovog on me voli kviz za odrasle ili tinejdžere. Ovdje je vaš rezultat.
Uglavnom su; Ako je to uglavnom, onda on očito nije zainteresiran za vas. Vi samo se gubit svoje vrijeme na njega, u želji da će biti tvoje jednog dana. Odrasti i krenuti dalje. A možda i budući da još uvijek nije primijetio, on nije dostojan svoje ljepote za početak sa. Nema glad muškaraca i da ćete naći nekoga put bolji od ovoga. Cheer up!
Uglavnom Bs; Hmmm ... on je zainteresiran, no on nije siguran. Činjenicu da je on čini se razgovarati na telefon više o sebi, znači da on želi da vas bolje upoznaju. Vidim nikakva zla. Ako ste stvarno u ljubavi s njim, ja kažem dati negdje. Možda je jedna neodlučna. Ljubav je vrijedilo čekati, vjerujte mi!
Uglavnom Cs, Vi ste jasno nesporno pobjednik! On se brine za tebe, fusses nad vama, provodi vrijeme s vama i voli istinski, ludo jako. Ići za to!
Ako želite potvrditi svoje rezultate, poduzmite sljedeće kvizova:, on ne voli mene, on ne voli Ispitaj me, Voljeti nekoga je uvijek jednostran afera. Ono što ćete dobiti natrag je extra. Pa umjesto pitate da li on te voli, zaljubiti se u njega više i više i više ponovno. Do tada nadam se da ovo 'on voli me kviz' služio je svrsi. Ciao!

No comments:

Post a Comment