Thursday 22 September 2011

Car buke i njihovo značenje

Automobila je vrlo kompleksan zbirka raznih dijelova i komponenti, a znajući različite zvukove automobila i ono što im je reći je vrlo važno za fiksiranje mnoštva automobila problema koji često kuge tih strojeva. Možda su shvatili do sada da je vaš automobil stvara buku koja se razlikuju u glasnost, trajanju i prirodi. Elemental shvaćanje tih različitih buka će vam pomoći u odmah dešifriranja neispravan dio, a to će učiniti zadatak auto popravak mnogo jednostavniji.
Poznavanje automobila zvukove i ono što im znači ne znači da morate biti auto-mehaničar, koji zna sve o automobilima i njihovim auto dijelova. To jednostavno znači da imate osnovno znanje o vašem vozilu, i to čini za rješavanje problema na vozilu lakše. Auto mehanika often ismijavati se na vlasnike vozila koji ne može prepoznati zvukova koji čini njihov automobil. Biste izbjegli takvim embarrassing situacijama, i također izbjeći auto crashes, možete naučiti malo o zajedničkog automobilu zvukove i što oni znače.
Različitih automobila Noises i njihovo značenje
Kucanje, Riječ najčešće buke možete čuti dok vozite. Istražuje njen uzrok odmah, ili možete završiti trošenje znatnu količinu novca za popravak izvor problema kasnije. Eventualnu štetu mogao biti vaš ležajevi kotača (ako je buka javlja dok okretanja), vaš vratila center ležaja, labav vijaka u pretvarač momenta, ili neispravan klipnjača. Saznajte kako razlikovati mnoge čudne zvukove automobila i uskoro ćete shvatiti što svaki šum konkretno znači.
Squealing buka; ovaj buke proizlazi iz gume ili podrazumijeva some greška u mehanizmu kočenja. Niska zraka u gumama, neispravan usklađivanje kotačima, neispravan kompresor klima pojas ili istrošeni dijelovi kočnica mogao biti uzrok ovog buke. Poznavanje ovih automobila zvukove i ono što znači omogućit će vam popraviti probleme s kočioni sustav brzo, čime se smanjuje mogućnost nesreće. Pročitajte više na sigurnost automobila.
Zveckanje buke; To je jedan buka koju ćete čuti vrlo često u automobil, tako da se upozorenja kad god to čuti. Bilo labav matice i vijke mogao biti krivac ove zvukove, i zato je važno da dođete do dna to čim prije. To bi moglo podrazumijevati greške u ispušni sustav automobila ili čak izgubiti kočnice jastučići. Dobiti ga pogledao odmah.
Backfiring buka; ovaj buke najčešće ploha kada se počinju auto, ili kad odjednom ubrzati više. Uzrok ove buke nalazi se u komori za paljenje, i morate provjeriti za neispravan paljenja timing, cijevnih armatura koje propuštaju, ili neispravan sustav paljenja. Dijagnosticiranje auto zvukove i ono što im znače zahtijeva oduševljen uha, a neki elementarnog znanja o mnogim dijelovima koji tvore jedan automobil.
Klikom buke, a to buka će gotovo uvijek javljaju u ritmu, i površine u redovitim razmacima. Mnogi uzroci ove buke su neispravne ležaj kotača, motora niske razine ulja, po mogućnosti labavo hubcap, ili savijena fan oštrice. Saznajte umjetnost rješavanje problema automobila zvukove i ćete žeti pogodnosti tog znanja. Mnogi ljudi troše nepotrebno iznose novca na auto popravak kada se lako može utvrditi uzrok problema same od sebe.
Iskakanje buka; To je vrlo glasno i različita buke i obično podrazumijeva da je nešto veliko i skupo je oborio. So sebe braće, kao što to može značiti curi ventila, motor netočne vremena, rotora problema, ili žice problema. Ti ne zvuk vrlo ozbiljna, ali ako se zanemari ovaj buke da će se vratiti vama dosađivati ​​u nekom trenutku u budućnosti.
Siktanje buke, ovu vrstu buke svakako podrazumijeva curenja negdje ispod haube vozila. Sustav hlađenja na automobil je najvjerojatnije mjesto da siktati je potječe iz. Korištenje bakljama i pronaći izvor buke. Zajednička auto zvukovi su aplenty, ali postoji samo toliko stvari koje čine određeni zvuk. To dodatno ističe važnost poznavanja čudnih vozila zvukove i ono što im znači.
Također pogledajte sljedeće:, kako dijagnosticirati Car problema, kako dijagnosticirati Car Trouble, u određenom vremenskom razdoblju, od vas će naučiti razlikovati razne zvukove. Svaki automobil stvara buku jednom u neko vrijeme, no vama kao vozač mora znati koje buke treba zanemariti i koji zvukove treba odmah pogledao u. Redovito savjetovati auto mehaničara o dijagnostici vozila zvukove i ono što im znače, i uskoro ćete postati stručnjak sebe.

No comments:

Post a Comment