Sunday 25 September 2011

Vjenčanje Band tetovaže

Za sve one tetovaža ljubitelje uzimajući vjenčani prsten više ne ostaje zadatak puna zbrke. Oni su otkrili klasični alternativu za to, 'vjenčanje bend tetovaže'. Mnogi entuzijasti tattoo su opredjeljuju za ove tetovaže umjesto godina stari običaj razmjene metalne prstenove. Svaki od njih ima drugačiji razlog iza opredjeljuju za vjenčanje bend tetovaže. Neki smatraju da je to stalni simbol ljubavi. Neki idu za to zbog činjenice da nikada ne bi ih izgubiti, kao metalni prsten može biti izgubljen. Drugi pak smatraju da imaju tetovaže nikakve veze s dobivanjem težine, za razliku od prstenje i ostali nakit koji se ne može nositi kada osoba postane mast. Ovdje su neke od najboljih vjenčanje bend tetoviranje ideje koje možete uzeti u obzir, ako previše su pronašli ideju gripozan.
Vjenčanje Band Tetovaže: plasman, dok je osnovni izbor za plasman vjenčanje bend tetovaže ostaje na prstima, možete pogledati na neke druge opcije kao dobro. To mogu biti natopljene na wrists, sljedeći savršeno mjesto za bendova. Dobivanje vjenčanju bend natopljene cijelog nadlaktice je i zajednička. Ova mogućnost uglavnom biraju oni koji ne vole da imaju tetovaže na uobičajeno izložena područja. To se lako može skriven s dugim rukavima ili ¾ odjeću. Još jedan tattoo vjenčanje bend ideja je da ih urezati na ankles, što za lijepim gležanj tetovaže.
Vjenčanje Band Tetovaže: dizajni, dok odabir tattoo dizajna vjenčanje bend, i mladenka i mladoženja najčešće odlučuje za isti dizajn. Čvorovi su među najbolje vjenčanje bend tetovaža dizajne. Čak i plemenske tetovaže vjenčanje bend dizajna izgleda vrlo lijepo, iako plemenske tetovaže uglavnom su preferirani od strane muškaraca. The Celtic čvorova napraviti savršenu tetovirani vjenčanje bend za parove. Ostalim keltskim dizajna, osobito keltski čvor ljubavi tetovaža dizajne su također obično izabrali za vjenčanje bend tetovaže. Kako će izgledati dizajn, ovisi o položaju. Poput dizajn koristi za ručni vjenčanje bend će se morati zaista svesti na minimum kako bi se uklopiti preko malog prsta. Zato morate tražiti dizajna nakon odluke položaja. Mala curvy linije sa sitnim cvjetovima izgledaju lijepo for prstiju. Široko i hrabar čvorova Također možete pogledati strašan na prstima, savršena zamjena za metalne prstenove. Također loze tattoo deigns napraviti dobar vjenčanje bendova da se natopljene oko prstiju, ručni zglob ili gležanj.
Vjenčanje Band Tetovaže: personalizacije; možete imati neke dodatke u raznim vjenčanje bend tetovaže s nekim slovima. Jedan od najromantičnijih vjenčanje bend tetovaže za par može biti one koji imaju svaki drugi naziv upisan u bendu dizajn. Ovo su izuzetno popularan i slatki način izražavanja ljubavi. Još jedan tattoo vjenčanje bend dizajn može biti da je i jedna od vjerskih citata poput 'Bog blagoslovio ovaj brak "," pridružili pred Bogom ", itd. Jedan od trendova u vjenčanju bend tetovaže je da samo svaki drugi nazivi natopljene okolo ručni ili ruke u ukrasni font ili neki drugi jezik. Također dobivanje inicijali ili vjenčanja datum potpisao je krajnji način da se tetovaža svadbeni bend.
Tetovaža vjenčanje bend treba poduzeti njegu. Nakon potrebnih savjeta tetovažu nepromjenljiv je potrebno kako bi se izbjeglo blijeđenje i da bi ga gleda šarmantni zauvijek. Također možda ćete morati da se odluče za neki touch-up, jer mu je obično stavljaju na prst, gdje su šanse za blijedi su visoke. Konačno, to je mladenka i mladoženja uzajamno treba odlučiti hoće li se odlučiti za vjenčanje bend tetovaže ili ne. S puno izbora dostupnih u uvjetima i dizajna, oba mogu nula dolje na istoj i uvijek nositi taj jedinstveni spoj ljubavi i savršeni komad memorije s njima.

No comments:

Post a Comment