Monday 26 September 2011

Wolf Tattoo Designs

Na čitanje naslov, jedna jednostavno svibanj Pitam zašto bi itko žele imati sliku vuka imprinted trajno na njihova tijela? Međutim, vuk je jedan od najpopularnijih tetovaža dizajne danas. Svirepi je jedan univerzalni riječ koja opisuje vuk. Ali, jednu svibanj ne biti svjesni da postoje nekoliko drugih značenja i simbole odnose na vuka tetovaže. Neka nas imaju pogledajte na njih detaljno.
Wolf Tattoo Značenja; Agresija, snage i energije su najznačajniji značenja odnose na vuka tetovaže. Kao što je spomenuto, vukovi uvijek smatraju prijeteće i zla i stoga, vuk tetovaže su sported oni koji su fascinirani gnjevne vuka. Vuk je također jedna od najkorišteniji mitskog karakter, pojavljuju u nekoliko narodnim pričama i bajkama. To dodaje otajstvo i šarm uz element opasnosti na njega. Vukovi također su povezane s okrutnost i lukavstvom. Ovi jedinstveni likovi vuka čini više zadivljujuće and mađijanje.
Međutim, postoji nekoliko pozitivni značenja povezane s vuka. Vuk drži važnu ulogu u životima sjevernoameričke plemena. U svojim kulturi, vuka simbolizira inteligencije i smjernice. Kao vukovi žive u čoporu, oni predstavljaju jedinstvu i lojalnosti. Prema rimskoj mitologiji, to je bio vuk majka koju se vjeruje da su njegovali Remus i Romulus, Twin osnivači drevnog grada Rima. Dakle, oni razmislite vuka kao toplo i nježan, ipak zaštitne lik. S druge strane, u astrologiji, slika vuka je zastupa zviježđu Sirius. Ove kvalitete neustrašivost, hrabrosti i snaga pripisuju se vuka. Stoga, oni koji posjeduju ove osobine mogu sporta vuka tetovaže sretno.
Wolf Tattoo Designs; Iako vuka tetovaže su uglavnom sported muškarci, žene također mogu ga imati ako oni pronaći im to odgovara. Nakon što ste odlučili ići za vuka tetovaža, trebate malo istraživanja prije nego što finalizira dizajn. Možete imati samo glava vuka ili cijelog tijela otisnuti na vašem tijelu. Tribal tattoo designs vuk samo u crnoj boji i atraktivan izgled i jednako su popularni. Kutiju vukova, ili vuk blizini Mjeseca, ili urlajućim vuka tetovaža dizajne su druge ideje za vuka tetovaže možete sjetiti. S druge strane, možete ići za tipične Native American dizajne poput vukova predvodi čovjek ili obratno. Svi emocije vukova, poput svog jaukati, režanje, krik, bijesne izgled, itd. može biti prikazan na vuk tetovaža dizajne. Slično, vuk tetovaža dizajne mogu biti izrađeni u crvenu, bijelu, crna, tamno plava, itd. boje.
Plasman vuka tetovaža zavisi njegove veličine. Tattoo ljubitelje bilo preferiraju samo glava vuka ili čopora njih urezanim na njihovim tijelima. Tetovaža čopora vukova postaje vrlo velike dizajn i mogu biti izvučeni na leđima, želudac, ramena, itd. S druge strane, ako želite imati samo glava vuka imprinted na vaše tijelo, možete imati je napravio na ruci, noge, struk, stražnjem dijelu vrat, itd. Pročitajte više na jednostavnim tetovaže za muškarce.
Wolf tetovaža dizajne su uglavnom obukao za bicikliste, ljubitelje avantura i sljedbenici hippie kultura. Međutim, drugi također mogu misliti o njemu vlasništvo kao što postoje nekoliko smisleni simboliku odnose na njega. Dakle, paziti za pro tetovirač tko će vam pomoći u uzimajući ono želite. Srecno.

No comments:

Post a Comment