Sunday 25 September 2011

Extra Long tuš zavjese

Ovih dana, domovi postaju velike i kupatila, čak i veće. Zapravo, kupaonice koji su bili zanemareni ranije su uzimajući toliko pozornosti kao u dnevnoj sobi. Naravno, vlasnici kuće su ne ostavlja kamen neprevrnut transformirati svoje kupaonice u kući lječilišta. Pribor kako bi se uklopiti u ove velike kupaonice moraju biti jednako masivan. Nije ni čudo, ne postoji glad divovskih kace koje nalikuju mini bazeni, zajedno sa extra dugo tuš zavjese, that kula nekoliko centimetara iznad glave i tuš pomesti podove vaše kupaonice. Međutim, tržište je još uvijek puna standardne veličine kupaonica namještaj, time čineći ga teško za lov za extra dugo tuš zavjese za visoke opremljena tuševima. Više o tuš enclosures.
Zašto vam je potreban dodatni Long tuš zavjese
Ako imate vrlo visoki strop, a zatim standardne veličine tuš zavjesa će pasti nekoliko centimetara prekratak. Skraćen zavjese tuš ne izgleda dobro u sve. Osim toga, oni daju zaviriti u unutrašnjost vašeg kupka područja. Ako imate ne-tako-lijepa kadu, onda izlažu to ne bi biti vrlo dobra ideja. Dakle, instaliranje extra dugo tuš zavjesa bi sakrili sve neugodne pribor i dizajn komponenti, kao što su Vodovodni inventar, tuš glava i sl. Oni su idealni ako želite da se objesiti od stropa nego zidne nosače. Na taj način, oni su potpuno maska ​​tuš području. Extra dugo zavjese tuš također rezultirati u boljem retainment pare, a time štite zidove od njega.
Gdje možete kupiti extra dugo tuš zavjese
Iako, teško pronaći, ekstra duge zavjese tuš može biti na raspolaganju u trgovinama koje se bave s kadom namještajem. Zbog povećanje potražnje kupaca, nekoliko trgovina vlasnici su počeli čarape duže tuš zavjese. Ako ne pronađete dovoljno sorta u obrascima i tkanine, onda možete tražiti online opcije. Vi svibanj također morati kupiti dodatni dug brod tuš zavjese, ako se ne ćete koristiti otvoreni tkanina za zavjese. Ako želite extra dugo jasno tuš zavjese, onda ste svibanj odlučiti za vinil tuš zavjese.
Kako napraviti vlastiti extra dugo tuš zavjese
Ukoliko nitko od zavjesa kupatilo tuš dostupni na tržištu ili online, odgovaraju Vašem ukusu ili potrebama, onda ste mogli da razmatraju izradu vlastite extra dugo zavjesu iz postojećeg tuš zavjese. To se može ostvariti na dva načina, možete prišiti odgovarajući i nadopunjuju tkanina na dnu vaše postojeće zavjese dodati dužine u to, ili možete tkati vrpce kroz grommets posljednje zavjese povećati dužinu zavjesa. Također pročitajte više o tome kako šivati ​​zavjesa.
Problem sa prva mogućnost je da vam svibanj pronaći malo teško pronaći tkanina koja je slična postojećim jedan u smislu uzorak, boja i materijala. Međutim, ako ste uspjeli u pronalaženju jednoga, onda to može biti najbolja opcija za vas. Tkanje vrpce kroz gumiranje ili pričvršćivanje dodatni zavjese prsten, tako da su zavjese visi niska, doista opcije dodavanja dužine na svoj zavjese, ali oni nisu od stalnog korištenja. Štoviše, oni svibanj isto tako izlagati svoj tuš glava i ostala Vodovodni inventar, koji se ne mogu predstaviti prekrasan pogled.
Pročitajte više na:; Tuš kabina Zavjese - kabina Veličina tuš zavjese, Jedinstvena tuš zavjese, extra dugo tuš zavjese definitivno dodati više na ljepotu vaše kupaonice nego standardne. Dakle, nadogradnju vaše postojeće tuš zavjese na više stilski duge zavjese koji je savršeno služe svojoj namjeni.

No comments:

Post a Comment