Sunday 11 September 2011

Razvijajte Brže Beard

Potreba za uzgoj bradu svibanj varirati od čovjeka na čovjeka. Neki svibanj želite rasti bradu privući žene, dok drugi svibanj želite biti stilski prikazujući njihove muškosti. Beard sama je odgovoran diskriminirati muškarce iz dječaka, djevojke i žene. Jeste li vidjeli Brad Pitt posljednje vrijeme, donning da dugo unkempt brade? Ako on ti je inspiracija, možda želite ljude vas prikaz kao ličnost tko je mudar i uživa elitni status. Bez obzira na razlog je, jesu li spremni da se počine rasti beard kosu? Dopustite mi da vas upozoriti, to zahtijeva puno odlučnost, strpljenje, upornost i iznad svega testosterona rasti bradu brže. Pročitajte o daljnjim znati, kako rasti bradu brzo.
Beard Uzgoj Savjeti
Jedan od faktora koji utjecaji beard rast genetika. Ako ste obdarena genima koji stimuliraju dlake na licu rastu, vi ste blagoslovljeni s bradom, bez mnogo hassles. Međutim, ako ste manje sreće jedan, morate prihvatiti gena naslijedila i pokušati rasti bradu raznim drugim sredstvima. Većina nas zna da neke hormona utjecati bradu rast. Ovi hormoni se nazivaju testosterona. Ubrizgavanje testosterona injekcije nije opcija da se beard brže. Ovakvih injekcija se zna da imaju neke ozbiljne nuspojave kao što je povećana agresija i skupljanje testisa. Vi sigurno ne želite da se u još jedan problem u potrazi za kako rastu bolje bradu. Uzgoj bradu svibanj biti užasavajuće iskustvo jer uzima blizu 4tjedan koji svibanj ostaviti vas neugodan i ponekad s itchy skin osip. Iskustvo proces samootkrivanja dobiti bradom brže. Znati više o tome kako rastu bradu i bradom, raste savjete.
Stop brijanje, u suprotnosti s redovitim normu da brijanje stimulira rast dlake na licu, brijanje mora biti zaustavljen rast brade brži. Najbolje vrijeme za početak raste bradu je kada ste na odmoru. Možda ćete dobiti pretjeran pozornost za svoju nestašan izgled, ali možete jednostavno ignorirati. Neka bradu rasti za najmanje 4 tjedna prije nego pokušate oblik ili trim njega.
Odlučite na Style; Možete birati iz različitih trendy bradu stilova. Osigurati da stil naglasiti vašeg izgleda i je puki odraz vašu osobnost. Soul zakrpe, goatees, i puna lica brade su neke od brada stilova možete odabrati iz. Za tu čist oštar izgled, možete oblikovati gore ili uredno trim bradu. Preporučljivo je dobiti profesionalnu brijač stilu vaše kose prvi put. Saznajte više o bradu stilove za oblik lica.
Održavati Beard; Postoje razne podrezivanje brade opreme dostupni na tržištu. To je najbolje da ukroti your zalutao bradu s bradom trimer. Baš kao kako vam brinuti vaše kose na glavi, bradu također zahtjeva Sličan tretman. Koristite šampon za pranje i fenom na suho brade. Koristite bradu trimer samo na suhom bradu. Pročitajte više na podrezivanje brade ideje.
U početnim kruh raste faza, ako primijetite izgleda crvena, svrbljiv, pokriven krljuštima osip na licu, možete isprobati koristeći aktualnu steroidni krema kao hidrokortizon 1% u jednom danu. Neki anti-prhuti šampon svibanj vam dati neke predah od ovog neudoban osip. Rasti bradu brže, vi svibanj pokušajte koristiti minoxidil vaše lice. Ovo droga je poznato da niži krvni tlak i mnogo kasnije je pronašao da poboljšati rasta lica. Pomoću ovog lijeka da stimulira rast kose može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih komplikacija. To je najbolje koristiti ovaj lijek nakon savjetovanja s liječnikom. Znati više o tome kako rastu bradu ispravno.
Vijoriti vaš seksi bradu da bi se to muški stil izjavu. Ako ništa drugo, to definitivno će vas izgledati celebrity. Is Brad Pitt, slušanje?

No comments:

Post a Comment