Friday 30 September 2011

Soba Dodavanje troškova

Ako je vaš dom je malo i vaša obitelj raste, možda će vas s obzirom na kupnju nove kuće. No, bolji izbor bi mogao biti idući u za sobu uz svoju kuću. Mnoga pitanja u vezi cijene soba osim možda vreba u glavu. Koliko cijene soba toga? Koji su faktori koji određuju cijenu osim obiteljske sobe? Morate biti svjesni tih koncepata prije nego što dođete do zaključka o isplativosti projekta. Trebate saznati da li si možete priuštiti procijenjene prosječne cijene sobe dodatak. Umjesto gunđanje o skrivenih troškova i dodatnih troškova kasnije, bilo bi bolje razumjeli koncept sobe kalkulator Uz trošak koji će biti u mogućnosti dati vam cijene soba Osim po kvadratnom metru. Online soba osim kalkulatori se također može koristiti u obliku opće ideje o cijeni soba dodatak. Pročitajte više na sobnoj dodataka za mobilne kućice.
Stvari koje trebate znati
Morat ćete početi nazovete gradske Komisije za izgradnju. To će vam dati ideju u vezi naknade koje bi mogle biti terećeni za građevinskih dozvola. Obračun naknade i primjenu troškovi će pomoći u dajući jasnija slika u pogledu trošenja. Mjerenja kvadratura je vrlo bitan za izračun troškova sobe dodatak. Morat ćete iznajmiti ugovor i zamolite ga da utvrdi trošak rada. Broj radnika zaposlili i broj sati da bi se raditi na projektu bi odrediti cijenu rada. Ukupno za utvrđivanje troškova, morate skupiti informacije u vezi rada i materijalne troškove koji su uključeni u vodovod, stolarija i električne opremanje radnih mjesta. Ostali aspekti trebate pogledati u su vrijeme dovršetka projekta, ideja o trg snimak, građevinska dozvola naknade, namještaj i povećane porezne možda ćete se morati platiti za sobu uz vaš dom. Pročitajte više o home poboljšanje toga.
Procijenjeni ukupni Soba Zbrajanje troškova
Ukupni troškovi će ovisiti o dizajna ili izgleda. To će ovisiti na postojeće kuće strukturi i vrsti prostora koji se planira dodati u obliku obiteljske sobe, dnevnog boravka ili spavaće sobe s priloženom kupaone. Ti bi mogao tražiti pomoć od stručnjaka za dizajn vaše izgled, tako da u sobi dodano mješavine dobro s cijele kuće. Dakle, osim cijene soba ovisit će o kompleksnosti dizajna sobe i unutrašnjosti dizajna kao dobro. Kada najam izvođač, njegova optužbe mogao biti u rasponu od USD 125 na USD 250 po kvadratnom noga za malu sobu dodatak. Od strane malih dimenzija soba pored mislimo na sobu površine od 150 četvornih metara ili manje. U slučaju da se pokušavate donijeti trošak dolje smanjivanjem površine prostorije Osim toga, trebate znati da to neće pomoći ako vaša soba Osim veličine je već mala. Smanjenje kvadratura nije stvarno će napraviti veliku razliku što se tiče cijena u pitanju. S druge strane, povećanje na području maloj sobi pored neće smanjiti velika rupa u vaš džep. Ako je proračun malo možete uštedjeti novac i razmišljati o tome učiniti sami home poboljšanja. Također imate mogućnost home poboljšanje kredita u slučaju neke financijske pomoći uvjet.
Cijene će varirati ovisno o složenosti dizajna, količina materijala kao što su korice, privjescima i hardver, uz radne troškove. Ti bi mogao završiti potrošnje do USD 500 u slučaju da vaše potrebe nisu samo jednostavna soba dodatak. U cijenu je mogao ići veći kada se kvadratura je povećana. Primjerice, za luksuzne 16x25 stopala soba, u rasponu cijena bi bila USD 30.000 do USD 1,00000. Budite spremni potrošiti čak i više u slučaju bujno uređenje i modernog interijera projektiranju ideje su uključeni. U slučaju, mislite da biste dodali opsežne projekte poput trijemom, paluba ili dodati kat, raspon cijena sigurno će se povećati. Pregradnja Vaše kuću soba dodataka je odlična ideja ali morate biti jasno o Vašim zahtjevima i proračun. Dakle, odlučivati ​​o svim čimbenicima koji će utjecati na ukupan trošak sobi i držati uz doplatak za skrivenih troškova previše.
Soba dopune su jeftiniji nego kupujete novu kuću. To će biti velika ulaganja ako ga dobro planirati. Dakle, rezati se jasan plan o tome da upravljaju svojim troškovima sobu dodatak i uživati ​​u tome extra prostor.

No comments:

Post a Comment