Tuesday 27 September 2011

Meksička zastava tetovaže

Meksička tetovaže su rekao je da se dio Hispanjolci ili Asteka tetovaže. U meksički tetovaže, bandi ili zatvor vezi tetovaže su omiljeni dizajna. Postoje neke mafijaške tetovaže kao orao sa zmijom u ustima, crna ruka ili samo slova MM, koja se zalaže za Mexicana mafije, koji su vladali meksički tetovaža svijetu. Od najnovijih članova i još pogodio u meksičkom tetovaže su meksičke zastave tetovaže. Neka nam čitati o Aztec tetovaže, prije nego što nastane u meksičkom ideje zastavu tetovaža.
Aztec tetovaže
Astečki tetovaže potječe iz civilizacije Asteka, oko 14. stoljeća, kada je Meksiko bio dio Asteka civilizacija. Astečki dizajna tetoviranje koji se koriste u Aztec tetovaže su različite od civilizacijom tetovaže, jer tetovaže smatrani su nebeska i svetim Azteka ljudi. Muškarce, žene i djeca, čak je nosila Aztec tetovaže, pokazati svoju vjeru i predanost Bogu. Postojale su neke tetovaža dizajne koji su korišteni za razlikovanje između dva plemena. Tetovaže su korišteni da znaju status osobe, njegov čin u vojsci, kao i njegova postignuća. Među zajedničke Aztec dizajna tetoviranje smo Aztec ned tetoviranje, Asteka orao tetovaže, itd. U Aztec kalendar, svaki dan u mjesecu zastupa drugačije stvorenje. Orao se koristi u meksička zastava je izabran od Aztec kalendara. Pročitajte o Aztec tetovaže i njihova značenja.
Povijest meksičke zastave
Meksička zastava je izrađen u 1821. Predsjednika Benita Juareza promijenio službeni značenje pridaje svakoj od boja. Dan zastave se slavi na 24. veljače. Postoje tri boje u meksičkom zastavom, i to zelene, bijele i crvene, a tu je i orao simbol na zastavi. Zelenom bojom označenog nezavisnost od Španjolske. U posljednje vrijeme, ona također predstavlja nadu. Bijele boje označava čistoću meksičke vjeru u katoličanstvo. Bijeli sada također predstavlja nadu. Crvena boja u meksičkoj zastavi predstavlja jedinstvo i prolivenu krv. Orao sa zmijom u ustima na zastavi prepoznaje Asteka baštine Meksika. Orao sjedi na grani kaktus biljka. To zapravo opisuje legenda, da su meksičke ljudi su vođeni Huitzilopochtli da traže mjesta gdje orao je sletio na kaktus bodljikav, koji drži zmiju u ustima. Mjesto je rekao da se gdje tekućeg dana Mexico City stoji. Orao prvi put korišten u 1823 i specijalitet orao je da, to je izrazito meksički i ne snosi nikakvu sličnost španjolski kolonizatori. Pročitajte više detalja o povijesti meksičke zastave.
Meksička zastava Tattoo Designs
Meksička zastava tetovaže su vidjeli kao ponos tetovaže. To je s obzirom na činjenicu da je puno posla Meksikanci u SAD-u, daleko od zemlje svog porijekla. Oni žele da njihova čast baštinu i uzeti ponos u meksičke kulture. Možete birati između različitih meksičkih obrasce tetoviranje zastave, uz to sam znači da ga možete odabrati druge tattoo dizajna ići s meksičke zastave. Vi svibanj želite promijeniti boju sheme orao dati jedinstven izgled u odnosu na druge meksičke zastave tetovaže. Preporučuje se da pokušate Meksiko zastave privremene tetovaže, jer to će Vam omogućiti da provjerite je li druge dizajne idu dobro s meksičkom zastavom dizajna. Meksička zastava Tetovaže se mogu tattooed na prsima, podlaktice, nadlaktice i leđa. Pročitajte o narukvica tetovaže za žene i narukvica tetovaže za žene.
Za više informacija, pročitajte; Sleeve Tattoo Ideje za muškarce; nadlaktice tetovaže, žensko Tattoo Designs, Tattoo Ideje za muškarce; Ako želite dobiti meksičke zastave tetovaže učinio, možete razgovarati na svoj tattoo umjetnik, pa da će on biti u mogućnosti da vam najnovije ideje. Jednom kada dobijete tetovažu je napravio, morat ćete poduzeti odgovarajuće brigu o tattoo, kako bi spriječili infekciju i tako da traje duže.

No comments:

Post a Comment