Tuesday 20 September 2011

Tea Party Ideje

Oživljavanje društvene tradicije iz prošlosti dovela je do rastuće popularnosti čaja stranaka. Neke naznake ovog trenda je na povećanje čaj prodaje u SAD-u i izgled čaj soba u cijeloj zemlji. Dok Jane Austen knjige daju nam mentalnu sliku o tome što viktorijanske čaj stranaka mora biti kao što je, morat ćemo ih prilagoditi modernom okruženju. Suvremene čaj idea stranka treba takva da oni ne trebaju kuću punu osoblje za postavljanje. One mogu imati elegantan čajanka u kompletu sa ugodnom ambijentu, miran razgovor, a etiketa, bez da se bujno, ili dugotrajan. Čaj stranke su savršeni, ali jedinstveni način slaviti mnoge prigode, kao što je odlazak u mirovinu stranka, svadba i beba tuš, čitanje knjiga, rođendan proslavi, odnosno čak i samo uhvatiti korak s dobrim prijateljima.
Hosting Tea Party
Ako planirate da domaćin čajanka, te nekoliko detalja možete imati koristi od znajući. Tradicionalno čaja stranaka domaćin 3:00-4:00, te su trebali osigurati svjetlo, između obroka grickalice. Dok je britanski tradicija je da služe čaj s mlijekom i šećerom, sada običan, aromatizirani čaj, kava, ili ledeni čaj su također vidjeli kao prihvatljivo. Čajanka ideje uključuju recepti malih sendviča dimljenog lososa, krem ​​sir i pršut, krastavac i maslaca, mozzarelle i rajčica i jaje salata i potočarka. No čajanka ne može proći bez engleskom scones serviran s maslacem, usiren vrhnje i džem od jagoda. Posluživanja slatkih jela, kao što su slatki kolači, torte, Petit četveronoške, i druge slastice također moraju biti uključena. Pri planiranju čajanka, znam da je skup Kini čaj je potrebno. Ako imate jedan, skup o pripremanju izbornika. Poslati pozivnice koja odgovaraju uz temu, dobro unaprijed. Saznajte kako postaviti tablice za čajanka, i plan prilično sredinu. S tim koracima u mjestu, te bi trebao ugostiti dobro organizirani stranci čaj. Pročitajte više na party ideje.
Tea Party Ideje
Čajanka ideje za odrasle; Jedna od mojih omiljenih Majčin dan čajanka ideje je čaj majka kćer stranke. Ako ste u potrazi za način da cijenimo ženu u ulozi majke, početi sa svojom kćerkom. Pozovite majke i kćeri za party i obavijestiti jedna kćer pripremiti malo nešto reći čast joj mama. Ako stranka hit je možete učiniti jednom mjesečno aferu, kako bi se premostio jaz između generacija. Svaki susret može usredotočiti na jedan drugačiji aspekt, kao što je moda, odnosa i zdravlje. Ladies čajanka ideje mogu biti na istom tragu, sans dječak. Zanimljiva ideja je da na radnom mjestu, tijekom čaj break. Ako si to hosting možete nositi sendviča, kolačića, scones, ili možete to učiniti kao lonac sreće. Netko će morati nositi čajnik i čaj šalice, iako ako je previše gnjavaža možete upravljati bez njega.
Children čaj stranka ideje; Za čajanka za djecu, možda ne želite da izvedeš najbolje Kini, ali istraživati ​​druge sigurnije (manji lomljiv) opcije. To je savršen vrsta stranke za dijete, kao i vrijeme i trajanje je pogodno za mlađu djecu. Malo djevojke će također vole čajanka, gdje su svi dobili nositi lijepe haljine, kape, i igrati 'odrasli'. Zaboravite poslati pozivnice čajnik obliku u skladu s temom. Druga ideja da će djeca kao is Alice u zemlji čudesa čajanka, napunjen s likovima i kostim.
Pročitajte o:, čajanka Pozivnice, rođendan Tea Party Ideje za djevojke, Victorian čajanka Ideje: "Ovo čajanka ideje treba iskra svoju kreativnost, te stavljajući u poziciju da se s najviše originalne ideje. Ako i dalje trebate pomoć, našao sam da gledanje Mansfield Park uvijek pomaže.

No comments:

Post a Comment