Monday 12 September 2011

Podrum Hidroizolacija Paint

Podrum trake postaje mora u područjima s mnogo padavina. Ako živite u staroj kući, koja je slabo održavana, onda tvoj podrum može zahtijevati neke teške servisiranje. Podrum je često dom za kalupe, gljivice, plijesni i bilo organizmi koji napredovati u vlažnim, sjenovitim mjestima. U područjima visoke oborine, poplave podruma postaje ozbiljan problem. Blizina vode tijela također povećava vaše šanse za podrumu poplava. U takvim slučajevima, svibanj vam je potrebno izvanredno održavanje eksterijera odvodnje komponenti. Iako, ni najbolji podrumu hidroizolacija boja ne sprječava svom podrumu od poplava, to sigurno štiti podrum od svih vrsta infestacija. Osim toga, ona također pruža estetske apel svom podrumu. Također čitanje o tome kako vodootporan podrumu.
Odabir Podrum Hidroizolacija Paint
Izbor podrumu hidroizolacija boje prvenstveno će ovisiti o trenutnom stanju svog podruma i ekoloških uvjeta u vašem području. You poželjno tražiti savjete stručnjaka o izboru boja za hidroizolacije podruma. Većina izvođača će to učiniti slobodan za vas. Te bi trebao uzeti slike svom podrumu zajedno s vama kako bi se omogućilo mu da proučavaju stanje vaše podrumu. Boja treba imati formulu protiv da inhibira rast plijesni i plijesni kalup. Ulje na temelju boje sa smolama su dobre za podrumske zidove zbog vlage odbojan svojstva. Unutrašnjost na bazi ulja ili latex boja je najbolja podrumu hidroizolacija boje. Jer, Ove boje su dostupni u niz boja, ne biste trebali imati bilo koji problem podudaranje boju na ostatak dekor vašeg doma. Više o plijesni otporne boje.
Primjena Podrum Hidroizolacija Paint
Primjena podrumu hidroizolacija boja je slična primjene bilo koje druge boje. Prvo je potrebno pripremiti površinu za slikanje. Međutim, prije toga, provjerite podrumu površine za bilo koju vanjsku drenažu problema. Ako pronađete bilo kakve, preuzmite ga fiksni iz profesionalnog vodoinstalater samo. Vi ne želite da se vaše boje posao da biste dobili uništen procjedne vode. Bilo ostrugati stare boje i dobili osloboditi od bilo kakve mrlje ili tragove na zidovima. Nanesite bjelilo rješenje ili bilo koji podrum kalup uklanjanje proizvoda da biste dobili osloboditi od kalup i plijesni. Pročitajte više na plijesni uklanjanje.
Seal pukotina u zidu sa poliuretanskom pjenom punila. Pripremiti površine glatke i čak ga poliranja s ožičen četkom. Riješite vlage i vlaga u podrumu uz pomoć navijača i podrum sušila. Ako je vlažna podruma, boja neće zadržati ispravno. Dakle, omogućiti pravilnu ventilaciju unutar podrumu. Možda će vam trebati više od jednog Ovlaživači, ako imate znatne podrumu. To mogu se dobiti od iznajmljivanje opreme dućana. Nastaviti ostatak bojite posao kao što bi za sve obične boje posao. Koristite valjci za šire područja dok četke do uskim područjima. Primjena 3 slojeva boje bi bila dovoljna za zatvaranje zid i učiniti ga vodootporan. Držite odvlaživači i navijača na sve boje osuši u potpunosti. Nemojte premještati na bilo koji namještaj dok ste dobili osloboditi od mrlje boje i jasno se po podu. Podrumu treba temeljito osušeni prije nego što ga počnete koristiti.
Pročitajte više na:; Podrum Kat Paint - Slikarstvo betona Podrum Kat; Kako ukloniti Plijesan od podruma; Podrum Hidroizolacija troškova; Podrum hidroizolaciju boje trebaju biti uvijek dobre kvalitete. Negativnog utjecaja na kvalitetu boje može dovesti do ruining vaše podrumskim zidovima. Štoviše, rast plijesni i plijesni može pozvati pletora zdravstvene probleme.

No comments:

Post a Comment