Friday 23 September 2011

Kako bi postigli ciljeve

Što god um može zamisliti čovjeka i vjerovati, to može postići. Misli su stvari! A moćan stvari na koje, kada je pomiješana s određenosti svrhe, i žarku želju, može prevesti u bogatstvo. - Napoleon Hill
Essentials od postizanja ciljeva i ambicija
Postoje neke važne stvari koje morate imati ako želite postići ciljeve na radnom mjestu ili u osobnim životima. Oni razmišljajući kako da postignu ciljevi na poslu ili u osobnom životu treba prvo imati dosljedan odlučnost da se to učini. Druga značajna stvar je da trebate vjerovati u sebe da možete i da će to učiniti. Mnogo puta, ne možemo postići naše ciljeve u životu samo zato pretpostavljamo da mi nemamo mogućnost da to učinite. Ako imate čvrstu vjeru u sebe, također će povećati vaše samopouzdanje u svladavanju svim preprekama koje dolaze na putu. Misli uspješnih ličnosti koja je postavila svoje ciljeve, borio vrlo teško, nije odustao, i konačno postigao ono što oni zapravo htjeli. To sigurno će vam dati više motivacije i inspiracije. Pročitajte više o postavljanje ciljeva karijere.
Kako bi postigli ciljeve i ambicije u životu?
Napomena dolje sve svoje ciljeve, za one koji razmišljaju, kako da se postignu ciljevi, trebate napraviti popis ciljeva koje namjeravate cilj. Tu se može mnogo golova u svoj osobni, kao i profesionalni život. Popis svih ciljeva u skladu s tim kako bi ih želite postići. Sortiranje sve svoje osobne i profesionalne ciljeve po svoj popis prioriteta.
Napravite Planovi za svoje ciljeve, a nakon što ste napravili popis osobne i profesionalnih ciljeva, potrebno je stvoriti plan i strategiju za njihovo postizanje. Razmislite o svim mogućim korake za postizanje ciljeva u propisanom roku-frame. Na primjer, ako imate jednostavan cilj gubitka težine u dva mjeseca, morate strategize vaše prehrane i vježba rutina, prema zadanim rokovima. Slično tome, za postizanje Vaših ciljeva, ti bi trebao pripremiti planove i rutine koje će otvoriti vrata za cilj postignuće.
Akcija Prema Postavi planova, sljedeći korak u kreće prema Vašim postavljenim ciljevima je da poduzme potrebne mjere, u skladu s planovima i strategijama. U obavljanju ovih aktivnosti, pobrinuti da se ne radi previše nego ono što je stvarno potrebno. Pokušajte svoje najbolje da se usredotočite na jedan cilj na vrijeme. Postoje mnogi ljudi koji pokušavaju ostvariti više ciljeva istovremeno. Kao rezultat toga, oni doživjeti stres, nedostatak motivacije, niska povjerenje, i pitanja poput ovih. Bolje je dati potpunu nastojanju da jedan gol koji je na vrhu vaše liste prioriteta.
Upravljanje Vrijeme prikladno; Dok je radio na setu planove i strategije, trebali biste također provjerite da li učiniti poslove u odgovarajuće vrijeme. Ako vam se dogoditi da se previše vremena, cilj-postizanje plan može postati nešto neučinkovit i dobiti poremećen. Vrijeme upravljanja je vrlo bitan osobito kad pokušavate ispuniti ciljeve i ciljeve na radnom mjestu.
Voditi evidenciju o napretku; Pri obavljanju zadataka koji će vas dovesti do uspjeha, ona je također vrlo važno pratiti stupanj i tempo napretka. Ako je razina napretka nije u skladu s vašim anticipacija, morate znati što je nestalo. U ovom trenutku, vi svibanj čak morati revidirati svoj cilj planove. Pobrinite se da svoje ciljeve su postignuta u točno vrijeme granica koje ste postavili.
To su neke smjernice o tome kako postići ciljeve u životu i na radnom mjestu. Do sada ste možda shvatili da je primarni zahtjevi za postizanje ciljeva su pravilno postavljanje ciljeva, samopouzdanje, odlučno, motivacija, strateško planiranje, te odgovarajuće donošenje odluka. Sa svim ovim faktorima, sigurno je da ćete postići svoje ciljeve.

No comments:

Post a Comment