Tuesday 27 September 2011

Kako napraviti Korzet

Korzeti su jako u modi u osamnaestom stoljeću. Oni su najseksi komad odjeće tijekom tog razdoblja. Osamnaestog stoljeća, žene koriste da nose ih over njihove haljine dati svoj gornji dio tijela definirani oblik. Od tada, korzet je stalno unutra i van iz mode. Ako ste stvarno voljeti steznik, vjerojatno biste trebali razmisliti o izradi vlastite steznik. Evo nekoliko savjeta o tome kako napraviti korzet. Više o modi 18. stoljeća.
Kako napraviti Korzet sami
Izrada steznik uključuje dva osnovna koraka, što je uzorak za steznik i izradu brod za steznik. Jednom, imate uzorak pri ruci, to je vrlo lako prišiti tkanina za obloge. Prije nego počnete s steznik izrade projekt, pobrinite se da imate sve materijale pri ruci. Ovaj članak ima za cilj stvaranje korzet od jednostavnih materijala koji su dostupni u svoje kuće. Ljepljive trake, škare da je dovoljno učinkovita smanjiti tkanina, stari T-shirt koji se može rezati, stalni marker, liner tkanina i sl. je sve ono što vam treba za ovaj projekt. Ti si idući u potreba asistent za ovaj projekt, koji je oduševljen interes u modi dizajn, pa provjerite imate stvarno dobar prijatelj će vam pomoći da s njim.
Prvo, promjena u starom majicu bez nošenja grudnjaka. Korzeti ne izgledaju dobro sa grudnjak iznutra. Svrha majica je zaštititi kožu od napada kanala trake. Zatim, pitajte svog prijatelja za početak omatanje ljepljive trake oko vas, uzduž konture, u obliku korzet. While omatanje ljepljive trake, pokriti obrise vrata, naramenice i sl. Kad su svi navodi su definirani i grubi oblik steznik je spremna, to je vrijeme za popuniti prostor. Ravnomjerno zamotajte ljepljive trake unutar konture definirane. Provjerite je li vaš prijatelj nije preklapanje trake previše. Debljina trake trebaju biti čak i na svim mjestima i treba biti kao što je teško kao ljuska. Pročitajte više na žensku odjeću.
Zatim, odlučite na dizajn svog steznik i popraviti stajališta za naramenice, čipke itd. Mark ove pozicije sa stalnim markerom. Sada imate vaš prijatelj izrezati T-shirt uz dizajn i konture. To će vas ostaviti u toplesu, što je majica dolazi isključiti nakon rezanje (to je razlog zašto je važno da se 'stvarno dobar' prijatelj!). Jednom, imate sve dijelove rez, morate trim višak T-shirt tkanina od steznik uzorak. Your steznik uzorak je sada spremna, sada sve što morate učiniti je kupiti tkanina za obloge i šivati. Velvets i pamuk su najbolje tkanine za rad s, a što korzeta. Šivati ​​tkanina uz korzet uzorak. Ovisno o kojoj želite vezati čipku, čine ekvidistantne rupa na prednjem ili stražnjem korzet to šivati ​​gumiranje. Zakovicama spriječiti tkanine od kidanje zbog vezanje čipke i maske grube rubove. The grommets pravilno bi trebao stati u rupu. Osigurajte grommets za svaku rupu na korzet. Zapertlati niz kroz svaki otvor uvodnica. Dodaj kamenja ili embellishments na steznik, ukoliko želite. Vaša steznik je spreman nositi!
Sada kada znate kako napraviti steznik, svakako biste trebali dati ga probati. Ako ne imati vremena za to učiniti sami, uvijek možete kupiti. Uostalom, ono što je flaunting vaše veliko tijelo u korzet.

No comments:

Post a Comment