Thursday 15 September 2011

Citronele bilja

The citronella biljka ne smije biti u zabludi za ono što je poznato kao "komarca postrojenja, koja se obično nalaze u nekim trgovinama. This lažne biljka je zapravo mirisnim geranij čiji miris je blisko slična pravi citronele biljka koja je opet slični u karakteristikama limunova trava. Površine koje spadaju pod zone 10 ili ispod smatraju da nose idealne uvjete za uzgoj biljaka. This 5 do 6 metara visok clumping trava nosi sivo-zelena i aromatičnih trava-poput lišća. Tih listova su grube teksture i snosi on trske poput proizlazi. Ova biljka je također poznat kao komarac odbijajući biljka. Kao što nastavite na sljedećim odjeljcima, ćete naići vitalnih aspektima citronella biljka je odnose na.
Citronele Plant Care
Tla Uvjeti za citronele bilja; Teški tip tla s dobrim drenaža, je ono što je potrebno za uzgoj jednog citronella biljka. Tlo mora imati pH razine 6,5 i također moraju imati dobru cirkulaciju zraka. Prije sadnje biljke, to je dobra ideja da se miješaju u tlo s treseta bazi organskog tla.
Svjetlo Uvjeti za citronele Plant; biljka likes puni izlaganja suncu, kada je cool u ranim jutarnjim satima dana i preferira djelomičnu sjenu tijekom poslijepodneva. The citronella biljka raste i tijekom toplijim godišnjim dobima godine. Damp, hladne zime su općenito nisu pogodni za njegov rast. To je i razlog zašto je poželjno da rastu biljke u loncima, tako da se može staviti u zatvorenom prostoru tijekom zime.
Voda Zahtjevi za citronele bilja; Voda your citronele biljka velikodušno, već izbjeći ostavljajući voda stajati ili biti ustajao. Dopusti biljka na suho prije počnete watering opet. Jedan najbolji način da provjerite je li biljka zahtijeva navodnjavanje vidjeti ako je suha dolje to jedan do dva inča. Bitno je da zna da biljke ne vole mokrim uvjetima i tako bi se osiguralo da zalijevanje drži na željenoj razini.
Citronele Plant rezidbe i gnojidbe, biljka lišća mogu dobiti bolesti ili umrijeti tijekom vremena. Dakle, orezati biljke da biste dobili osloboditi od takvih listova tako da biljke rasta neće biti onemogućena. Dolazeći do gnojivo za biljke, to mora po visoko u dušik. Dodavanje kalija temelju gnojiva biljke, dva puta godišnje i čini dobro za njen rast.
Insekticid i fungicida for citronele bilja; biste dobili osloboditi od greške ili kako bi se spriječilo bug zaraze, to je poželjno da se insekticidi primjenjuju rano u sezoni. Iskoristite širok spektar insekticid u blizini biljke, daleko od novih pupoljaka.
Kako rastu citronele bilja?
When mraz je imao svoj mali i potpuno gotov, možete biljka citronele u proljeće. Kao što je spomenuto, tlo mora biti teška i dobro dreniranom i da je bolje da rastu biljke u lonac. Potražite mjesto gdje se može primati punu sunca do poslijepodneva. Poslije stavljanja postrojenja u lonac, prekrio jedan dio prljavštine i tri dijela zemljišta pomiješana s organskim tla, kao što je gore spomenuto. Nakon što ste učinili s sadnje, voda biljka duboko i slijedite upute kao u dispozitivu za zdrav rast. Pročitajte više o vrtu.
Ono što nisam spomenuo u gore navedenom dijelu je oko širenja biljke citronele. Proces je jednostavan, kao što je to učinio cijepanjem velikih razredi postrojenja u nekoliko manjih. Dakle, s tim dolazimo do zaključka na ovaj mali opis citronele postrojenja. Prije nego što sam odjaviti, Cybopogon nardus ili citronele winterianus je poznat kao istinski i pravi citronele biljka. Dakle, dobili pravi jedan, a ne bilo koje druge which oponaša njegove karakteristike.

No comments:

Post a Comment