Wednesday 28 September 2011

Heart Tattoo Designs

Srce tetovaža dizajne su klasični i standardni tetovaža dizajn. Hearts su vidjeli kao simbol zajedništva i ljubavi, više romantično ili erotske ljubavi. Međutim, u tattoo dizajna, nije nužno da isto značenje tumačenja. Postoji mnogo značenja priključeni na srcu tetovaže. Ovisno o osobnosti pojedinca u smislu promjene srca tetovaže. Značenja promijeniti i kada je srce kombinaciji s bilo kojim drugim simbolom. Pročitajte o slatka tattoo ideje.
Povijest Heart Tattoo Designs
Heart tetovaže je postao popularan tek u ranim 1900-ih. On je započeo sa srcem tattoo dizajna za ljude, posebno one koji su išli daleko zemlje. Mornari ili vojnici koji su odlazili u borbu u Drugom svjetskom ratu bili oni koji su započeli najnoviji trend u srcu tetovaže. Nautičari izabrali crveno srce s mama zapisano u centru. Vojnici, s druge strane, dobili su djevojke ime tetovirao na srcu prije nego su otišli rat. Čitajte na srcu tetovaže s nazivima.
Vrste Heart Tattoo Designs
Postoji nekoliko ljubavi dizajna srcu tetovažu. Neki od dizajna može činiti slične, ali su često puta imaju vlastite jedinstvene aspekte.
Presvetog Srca Isusova; Postoje mnoge varijacije Presvetog Srca. Međutim, tipično Sveto Srce je vidio okružena trnjem i tu je plamen, što se smatra pobjegao iz vrha. Ako srce Tetovaža je da se vidi iz vjerskog kuta, onda srcu tetovaže su kršćanski simboli. On simbolizira pobožnost Božanskog Srca Isusova Krista. Simbol je i čini se da predstavlja svoju ljubav prema ljudskim bićima. Vi svibanj ištanje to čitanje na cool tetovaža ideje.
Zaključano Srce; Zaključani srcu vrlo čest tetovažu dizajn u srcu tetovaže. To je jedan od uobičajenih srcu tattoo dizajna za žene kao i muškarci. Mnogo puta, ovaj dizajn je napravio parovima koji žele podijeliti trajni simbol njihovog odnosa, s dizajnom zaključana srcu i ključ. Parovi odabrati podijeliti tetovaža dizajn između sebe. One-partnera dobiva zaključan srcu tetovirane, drugi partner dobije tattoo simboličkog ključeve srcu. This tattoo dizajn je postao jedan bijes kao što je bolji i sigurniji način da dijele tattoo, u odnosu na tetovažu s imenom, koja gubi svoje značenje u slučaju odnos završava. Vi svibanj želite pročitati na srcu tetovaže za ljude.
Tribal srca, postoji mnoštvo plemenskih tetovaža dizajne srca. Kao i većina srcu tetovaže, tribal tattoo srcu također je povezana s ljubavlju, međutim, to je jedan plemenski flare ili naglasak. Dizajn često sastoji crne plemenskih linija, koji čine srcu. Čitajte na plemenske tetovaže.
Probodenog srca, a to je simbol za izgubljenu ljubav ili ga može pokazuje da je nositelj of tetoviranje je ozlijeđen u ljubavi. Niz objekata može se koristiti probosti srce. Objekti koristi uključuju strelice, bodeži, ili bilo kojim drugim oštrim predmetom piercing. Ako netko želi biti kreativni, oni svibanj čak odlučiti za drvo ulog probiti srcu. Ovo je još jedan od uobičajenih srcu tattoo dizajna za žene i muškarce. Probušenom srce sa strelicom također može značiti cupid je udario osobu i ta osoba je pao u ljubavi. Čitajte na srcu tetovaže za djevojke.
Krilati srca, Postoji niz značenja priključen na srce sa krilima. Za neke to znači slobodan duhom i svjetla hearted, kao i vedra. Ali ima drugih koji izgledaju na srcu s krilima, kao znak osobe koja se lijevo na miru i the volio jedan je otišao daleko. Vi svibanj ištanje to čitanje na srcu tetovaže na kuku.
Realno Srce; realnu srce je malo više nervozan jer je realizam u prilogu. Tipičan pravo srce će imati oblik srca s venama trčanje na njima. Broja srčanih tattoo dizajna za žene i muškarce, to je postao vruća omiljena u novije vrijeme. Ako jedan ima pogled na ove srcu tetovaže, simbolično nisu drugačiji od ostalih dizajna. Čitajte na srcu tetovaže za žene.
Za više informacija, pročitajte, tetoviranje ideje za Men; Tattoo Ideje za djevojke, male tetovaže za žene, anđeo tetovaže za žene, u cyber svijetu, postoji niz besplatnih dizajna tetoviranje srcu koje su na raspolaganju, stoga će dobiti široki izbor za izabrati iz. Kad se odlučite na dizajn srcu tattoo, trebali biste odlučiti ono što bi željeli tetovažu kao simbol. Postoje i razne druge dodatke koji možete dodati na srcu tetovaže kako bi ga jedinstvenim i da ga prilagoditi prema značenje ga želite razmišljati. Uzmi svoje vrijeme prije nego što se odlučite na dizajn, i ne zaboravite, to je idući u biti neizbrisiv trag, tako da odaberete mudro!

No comments:

Post a Comment