Tuesday 13 September 2011

Kako spriječiti Razor Burn

Statistike kažu da prosječni čovjek potroši 3000 sati u svom životu brijanje off njegova dlaka na licu. Sa tako mnogo vremena uložio u zadatku, čovjek bi pomislio, zašto ne gospodar? Brijanje nije novi razvoj, za muškarce (i žene) su to za tisućama godina. Ipak, unatoč najbolje tehnologije za brijanje, brijač snimiti još uvijek nesretni stvarnost. Suprotno uvriježenom mišljenju, to je ne samo ljudima koji su udario s njim, ali žene su previše. Pojam brijač spali se obično koristi da se odnosi na upalu područje koje je obrijan.
Najčešći razlozi za britva izgorjeti koristite tupi nož, previše blizu brijanje, suho brijanje, primjene previše pritisak, kada brijanje, brijanje prebrzo ili grubo, ili brijanje uz dlaku. Nakon što je navedeni svi mogući uzroci, to je prilično lako odbiti kako bi se spriječilo britva spali. Sjeti se da uvijek koristiti britva sa oštrim nožem, i slijedite ove korake. Također pročitajte uklanjanje dlaka.
Korake kako bi spriječio Razor Burn, prvi korak kako bi se izbjeglo brijač opeklina pripremiti kožu dobro. Dobar brijanje vam omogućuje da skinu kosu uz očuvanje integriteta kože. Dok mnogi sugeriraju da bi trebao početi pročišćavati pomoću koje će se od mrtvih stanica kože, vi svibanj želite preskočiti ovaj korak ako imate osjetljivu kožu. Umjesto toga, očistite kožu oprati sadrže salicilnu kiselinu. ; Počnite vlaženje kože s vodom, ili drži vruće, mokri ručnik za nekoliko minuta na koži koja se brijati. Još jedan savjet je da hidratantni gel za brijanje djeluje bolje od kreme. ; Uzmi vremena za masažu kreme za brijanje ili sapun u kožu koristeći kružnim pokretima, jer ga gura kosu i oslobađa kožu omekšavanje ulja ispod kože. ; Korištenje četka za brijanje često je popularizirala kao jedan od načina kako spriječiti britva spali. Međutim, kako nema potvrđena prednosti, to je do vas da koristite jedan ili ne. Ako ne možete raditi do dobra pjena sa prst savjeta, a zatim koristiti jazavca dlake četkom da to učinite. Vrlo je važno zapamtiti da zamijeniti četkanje svaki sada i onda, za to može postati domaćin za bakterije i dodati na vaš problem. ; Sada, dolazi i do stvarne brijanje, postoje tri važna pravila koja treba poštovati. Prvi je obrijati u smjeru rasta dlačica prvi jedan ili dva prolaza. Ako je vaša koža je osjetljiva, onda neka konačno biti učinjeno na taj način. Ako ne, možete donijeti konačnu akcije protiv žita. Budite svjesni da kosa raste u različitim smjerovima na različitim dijelovima lica. , A druga dva pravila su da ne brijati previše usko i da se primjenom minimalnih pritisak dok se brijete. Ako brijanje previše usko, vi ste sigurni da uzrokuje na koži postati upaljene. Uobičajeno je napravio pogrešku je pritisnite prema dolje, a za brijanje, ali nakon svih priprema i sa oštrim nožem, ne postoji zahtjev za to. , Nakon što ste učinili za brijanje, kao što je teško kao što svibanj biti, oduprijeti porivu da koriste proizvode, kao što su colognes i parfema, jer su sigurni da iritira svježe obrijan osjetljivu kožu. Umjesto toga, koristite losion poslije brijanja krema s aloe vera, koja ima i umirujuće i antibakterijski svojstva. ; Pročitajte više na:; Kako izbjeći Razor Burn, brijanje Savjeti za osjetljivu kožu, osjetljivu kožu za brijanje, najbolji način kako da biste dobili osloboditi od brijač opeklina kako bi se spriječilo događa. Nekoliko uputa o tome kako spriječiti brijač opeklina trim kose ti si brijanje ako je dug, inače će brijač dobiti začepljen i imaju isti učinak kao tupi brijač bi.

No comments:

Post a Comment