Monday 19 September 2011

Kako zamijeniti kočnice jastučići

Kočnice su vitalni dio vozila, kao i svaki drugi. Održavanje i brigu o kočnice je potrebno za sigurnu vožnju. Ako je vaš automobil je opremljen s disk kočnicama onda kočnice jastučići oblik lifeline vašeg sustava kočenja. Većina problema auto kočnica može biti bilo pripisati neke probleme u kočnice jastučići ili kočnice rotorima. Kočnice jastučić zamjena je lako naučiti i lako se može obaviti kod kuće. Bez mnogo teškoća, neka nam se nastaviti prema uči kako zamijeniti kočnice jastučići. Ali prvo malo o disk kočnice i njegov rad.
Kao i bilo koji drugi sustav kočenja, disk kočnice pretvoriti u kinetičku energiju rotirajućeg kotača u toplinske energije trenjem. Najvažnija komponenta disk kočni sustav su kočnice jastučići. These jastučići su u osnovi čeličnih ploča s visokim trenja materijala na licu, koja je okrenuta prema rotoru. Postoje dvije takve jastučići podržan šestar okrenuti jedni prema drugima, bilo na strani rotora diska. Kada se pritisne papučicu kočnice, hidraulični mehanizam čini čeljust spojnica dvije jastučići zajedno na rotirajući disk rotor, što je došao do zastoja i time, zaustavljanje kotača na rotacijskog gibanja. U tom procesu, trenje od dvije kočnice jastučići na rotoru površini stvara ogromnu toplinu. Pročitajte više na popravak automobila.
Brake Pad upute za zamjenu
Ovdje su neki koraci koje trebate slijediti kako bi sigurno zamijeniti kočione obloge:, prije nego što krenete prema postupku kako zamijeniti kočnice jastučići, pobrinite se da sigurnost bude na vrhu prioriteta. Uvijek nosite masku za filtriranje dok radite s kočnicama. To je nužno što su kočnice prašina sadrži azbest. ; Svako vozilo ima različite mogućnosti, pa kad se radi održavanja i popravaka, uvijek u skladu s smjernicama u vlasnički priručnik. , Prije nego što počnete, provjerite da ste je dobio svoj alat potpuno opremljena kao što ne bi želio ići u kupovinu nakon što jacked svoj automobil. Sada, za početak sa, jack up automobila i uklonite kotača. Sada, pronađite čeljusti kočnica disk. U većini automobila čeljusti samo su između lug vijci i kočnice jastučići. ; Provjeriti koliko je stari jastučići, kao i rotor za bilo trošenja i habanja. Pratite znakove na kočnice jastučići ili stanjivanje iz rotora bi značilo da ste uzeti pravu odluku zamjene disk pločica. , Korištenje velikih C-spojnica, stisnuti čeljusti kočnica postavljanjem dvije strane spajati na obje strane kliješta. Zabilježite položaj svih vijaka ili isječke, jer dok instaliranja novog jastučići morat će se obaviti na isti način. ; Izvadite vijke drži šestar na mjestu. Budite oprezni da ne ometaju kočnice redak koji sadrži tekućina za kočnice. Vi svibanj teret sami uz popravak kočnica linije. , Sada, s čeljusti uklonjen, možete lako vidjeti kočnice jastučići priključen na njega. Korištenje odgovarajuće veličine ključ od automobila alat kit, odvojite kočione pločice. Polako uklonite stari kočione pločice van i stane nove. Temeljito očistiti čeljusti kočnica prije stavljanja nove. , Prije nego li zamijeniti kočnice jastučići na šestar, kočnice klip treba prilagoditi. Posao od klip je gurnuti niz kočnice jastučići protiv rotora. Koristeći C-spona, premjestite klip svojim najdalje mogući položaj. To je sastavni postupak dok instalaciji kočnice jastučići, ne smije biti ignoriran po svaku cijenu. , A sada zamijeniti kotač i zeznuti kao i prije. Nije preporučljivo zamijeniti shims jedini. Uvijek zamijeniti cijeli jastuk umjesto kočnice. To se posebno će pomoći zadržati prednja kočnica trošak zamjene jastuk pod kontrolom. , Pobrinite se da zadržite maziva i ulja milja daleko od svih kočenja komponente kao što su rotori i kočnice jastučići. Oni rade za smanjenje trenja što je osnovni preduvjet za kočenje. , Uvijek bi se osiguralo da kada zamijeniti kočnice jastučići na jednoj kotača, zamijeniti drugi kotač je jastučići kao i na održavanje ujednačenosti kočenja. ; Znati više o tome kako zamijeniti kočnice jastučići čitati kočnice jastučići zamjenu.
To učiniti-to-sami put svibanj biti u mogućnosti za srušiti troškovi održavanja, ali to nije poželjno, kao i kočni sustav je jedan od najvitalnijih funkcionalnost jednog automobila, a vi ne želite igrati s njim. Osim toga, nepravilne servisiranje može drastično smanjiti kočnice jastučić život.
Pročitajte više na:, Zamjena stražnje kočnice jastučići; Kako zamijeniti kočioni Rotori; Koliko li kočnice jastučići Posljednja, a to je sve o tome zamijeniti kočnice jastučići. Pravilno održavanje i zvuk znanja kočnice jastučići cijene može vam pomoći neizmjerno, u reaping najbolje performanse iz svog vozila.

No comments:

Post a Comment