Wednesday 21 September 2011

Lažni Trudna trbuh

Želite li šok svojim roditeljima i prijateljima podržava lažni trudna trbuh? Ili ne želite izgledati outrageous, i biti središte atrakcija u Halloween party nošenjem Posvetiti kostim koji podržava lažni trudna trbuh? Što god bi mogao biti razlog iza želja naučiti kako napraviti lažni trudna trbuha, ovdje su neke ideje da se stvori lažni trudna trbuha, nakon čega slijedi korak mudar vodič o stvaranju jedne spužvom pjene.
Lažni Trudna Trbuh Ideje
Jastuk: Možete koristiti baciti jastuk i nositi uske potkošulja na to da stvori lažni trudna trbuha.
Lopta za plažu: možete također koristiti jedna lopta za plažu koja je samo djelomično napuhan stvoriti lažni trbuh. Lopta za plažu, ne samo da izgleda kao lažni trbuh ali se osjeća kao jedan na dodir!
Pamučnom tkaninom: Prilikom izrade lažne trudnoće trbuh kostim, poželjno je da su se listovi pamučnog materijala odjeću koristi. Slojevi pamuk materijala može se omotan oko tijela stvoriti iluziju trudna trbuha. Težinu od listova od pamuka, čini nosilac hoda kao da je zapravo trudna i time, čini kostim više uvjerljivi.
Spužva: Možete izrezati komad spužvom i krpom šivati ​​oko nje, kako bi stvorili svoj vlastiti lažni trudni trbuh.
Postupak napraviti Lažni Trudnica trbuh sa spužvom
Materijali potrebni da bi lažni trudna trbuha su pakiranje spužva, škare, komad tkanine i elastična. Ovdje je korak mudar vodič o tome kako napraviti lažni trudna trbuha.
Korak 1; Uzmi komad spužve, i škare, ona izrezati u oblik i veličinu trbuha koji želite. Ako želite trbuh koji je tri mjeseca stara možete izrezati manji komad. Ako želite trbuh da je blizu devet mjeseci možete izrezati veću oblik iz spužve.
Korak 2; Sada da adekvatna komad spužva spreman, sljedeći korak u izradi lažni trudna trbuh pokriva ovo spužva komad krpom. Za to ćete morati šivati ​​neke tkanine, po mogućnosti rastezljiv, preko komad spužve. Ako ne znate kako šivati, možda ćete morati uzeti pomoć od nekoga tko zna, kao što je šivanje spužvu tkanina je vrlo važno da se držite trbuh zajedno.
3. korak, kako da ovo lažna trudna trbuha stane ispravno oko struka, morat ćete prišiti elastičnim, kako na vrhu, kao i na dnu lažni trbuh. Sjeti se, da je elastična ne smije biti predug niti biti previše kratak, tako da se uklapa ispravno.
Korak 4; Sada možete nositi ovaj lažni trbuh oko struka. Možete nositi pripijenom odjećom ili materinstva odjeće (ako mogu dobiti vaše ruke na nekim) nad njim pokazati svoje obline trudnoće!
Nadam se da sad imaš ideju o tome kako napraviti lažni trudna trbuha. Ako ne znate šivanje i ne mogu naći nekoga tko može to učiniti za vas, nema potrebe brinuti. U tom slučaju, možete izrezati komad spužve kako je navedeno u koraku 1, a nakon toga, možete koristiti prozirnom folijom da stane spužvu na svoje tijelo.
Trudna izgled ne može biti samo stvorio stvaranje lažne trudna trbuha nošnje. Se ponašati kao trudnica morate osjećati kao jedan. Za ovaj, promatrati kao mnoge trudnice kao što možete, oko vas. Pogledajte kako su hodati, sjediti, pokupite stvari, itd. Vi svibanj praksi sve to kod kuće, prije nego što zapravo nosite svoje lažne trudnoće trbuh kako bi dobili savršen izgled.

No comments:

Post a Comment