Thursday 15 September 2011

Kineska masaža

Osim akupunkture i biljni lijek koji je uvelike popularan u Kini i ostatku svijeta, masaža je jedan od terapije koja je oko stoljećima. U južnoj Kini, gdje je vrijeme toplo, tehnike masaže su nježni i sporo. Naprotiv, u sjevernoj Kini gdje je vrijeme hladno, tehnike koriste se čvrsto i snažno. Tradicionalna kineska masaža je učinio s odjeće i stoga nema potrebe za esencijalnim uljima. Ovo je samo kratko o kineske masaže. Bacite pogled na dva osnovna kineska tehnika masaže i aplikacije. Pročitajte više o masaža terapija.
Kineska masaža: Tui Na
Preko 2.000 godina, Tui Na je korišten u Kini kao vanjski tretman za starije osobe i djece. Ali, sada je proširila kroz Koreji, Japanu, a sada na Zapadu. Tipično Tui Na kineska masaža počet će s terapeutom uzimajući vaše unutarnje i vanjske fizičku snagu i blagostanje procjena. Na temelju vaših trenutnih Qi i protok krvi, terapeut će napraviti holistički tretman. ; Maser / maser primjenjivat će se blagi pritisak sa svojim rukama i nogama na vašem akupunktura mjesta. ; Problem će biti usmjereni na područja kao udove i mišiće dobiti mild protežu povećati protok krvi u vašem cijelog tijela. , Najvažnija stvar što trebate učiniti je piti puno vode nakon što se kući. Izbjegavajte teške vježbe za par dana kao i vaše tijelo dobiva detoxed nakon masaže. , Ako ste obličje da biste dobili kineske masaže za liječenje bilo koje specifične aliments i / ili nedostataka, pitajte svog terapeuta kao on / ona će biti obučeni u herbology kao dobro. ; Tui Na je push i iskoristite tehnike gdje su sve unutarnje bolesti mišića i pitanja mogu se liječiti. Također možete liječiti sport u svezi s ozljedama i zglobovima s ovom vrsta kineske masaže. , Kao duboku, ponavljajući masaže, Tui Na ispravlja probavnog sustava, jetre i sleen problemi, artritis, i kroničnih bolova. , Kineska masaža: Zhi Ya
Ovih dana možete naći mnogo kineski saloni za masažu naći u vašem gradu. Znati više o tome što Zhi Ya masaža je sve o tome, tako da ga možete ugraditi u vaš životni stil i steći njegovim koristima. To je drevni umjetnosti koji daje ravnotežu cijelog tijela ne samo fizički, ali i emocionalno i duhovno. Zhi Ya koristi pritisak prstima na određene dijelove tijela koji pomaže u olakšavanja umora i potiče ukupni ozdravljenja. Usredotočuje se na štipanje i pritiskom na akupresurne točke koja je malo sličan Tui Na. Na osnovu tradicionalne kineske medicine, Zhi Ya je isto anatomske lokacije koje se koriste u akupunktura terapije. Although za razliku od akupunkture, ova vrsta kineske masaže ne zapošljavaju korištenje igle za ozdravljenje. Terapeut masaža će staviti fizički pritisak na tijelo svoje ruke, lakat, i / ili s različitim uređajima na razne akupunkturne točke. Korištenje prstiju i ruke mogu prilagoditi energija kroz vaše cijelo tijelo, promicanje dugovječnost, te poboljšati imunološki sustav.
Pročitajte više na:; tradicionalne kineske medicine, orijentalna masaža, kineska masaža koncentrira na otvaranju tijelo energije (Qi) meridijani manipuliranjem akupresurnih točaka. Dok dobivanje kineske masaže, uzimajući svoju odjeću off u cijelosti ovisi o vama, iako to ne zahtijevaju od vas da to učinite. Losione i ulja se ne koriste u kineska masaža terapija i obično se izvodi na podu. Posljednja, ali ne i najmanje važno, ne zaboravite da spomenuti svoju prethodnu medicinsku povijest na maser kad idete za bilo masaža terapija.

No comments:

Post a Comment