Tuesday 20 September 2011

Lažni Tongue piercing

Mnogi ljudi imaju piercinga cijelom njihovo tijelo i dalje želite jedan više na bilo njihovim jezik ili njihove nos. Ako ste jedan od njih ali žele sebe poštedjeti bol body piercing, ima dobra vijest za vas. Možete imati lažni jezik piercing samo spasiti sebe drugu rupu u vašem tijelu. Ove velike komade tijela lažni nakit ne zahtijevaju vaš jezik kako bi zapravo probušiti, oni mogu samo biti zaglavi na svoj jezik ili koje posjeduju magnet. Uzmi pogled na savjete dobiti lažni jezik piercing spominje u sljedećim članku.
Savjeti za varanje Tongue piercing: "Za neke osobe, piercing je simbol pripadnosti određenoj skupini ili dokaz identiteta. Ako ne želite izgledati kao božićno drvce sa prstenovima i gumba visi iz svakog dijela svog tijela, možete se odlučiti za sigurniji izbor, lažni nakit. , Kada uzimajući lažni jezika piercing, mjesto mora biti precizan i ispravan kako bi izgledao originalni. Više o facijalne piercinga.
Morate biti pažljivi o ne stavljanju jezik prsten ili klinac duboko u usta kao što ste možda zemlje do guta nakit. Ako se pitate o kako napraviti lažni jezik piercing, je napravljen od 316L od nehrđajućeg čelika ili zubni razreda akril loptice. Koristeći taj materijal čini sigurnim da se čuvaju u ustima. Evo nekoliko savjeta koje možete koristiti za nositi lažne jezik piercing. Pročitajte više na jezik piercing informacije. ; Kupi lažni jezik piercing iz trgovine s namirnicama ili pribor trgovine za početak sa. ; Pročitajte upute koje ste dobili na stražnjem dijelu paketa pažljivo. , Ako je to štap-o vrsti piercing, uzeti naljepnicu van i stavite ga pažljivo između vrha i srednjeg jezika. , Ako je magnetski tip onda pažljivo stavite gornji dio jezika piercing na željenu lokaciju i magnet u leđa tvoj jezik, tako da lažni piercing na okupu. ; Pobrinite ne jedete ništa s piercing na kao to samo je priložen vaš jezik i kada gutate svoju hranu, vi svibanj gutati piercing previše. ; Nemojte spavati s lažnim jezik piercing na, kao da također može dovesti do slične nesreća. ; Pokušajte ne nositi dok plivanje i kupanje kao da mogao biti rizično previše. ; Ako kojim slučajem vam se dogoditi da progutati jezik prsten, dobiti hitnu medicinsku pomoć. , Možete dobiti različite vrste lažnih jezik piercing na tržištu. Neki su različite boje mrena privjescima koji mogu biti interchanged svaki drugi dan. Neki lažni jezik prstenove čak su izrađene od zlata i srebra tako oni izgledaju atraktivno i classy. Možete imati varanje jezik studs sa logosom poput smiley, zodijaka znakove, plamenovi, lubanjama, slogani, itd. napisan na njima. Ostali sorti lažnog jezika nakita uključuju jezik prstenovi i studs sa svjetlima na njima, ili koje sjaj u mraku.
These lažni piercings su sigurno nositi kao oni ne dovode do jezikom piercing infekcije i su bez ozdravljenja problema. Oni ne trebaju biti čistiti često i nemaju održavanje hassles. Lažni jezik piercing je dobar opciju kada stvarno želite dobiti piercing ali vaš mama je potpuno protiv njega. Možete ga staviti na kad god osjećate kao i to poletjeti kada želite.
Pročitajte više na; Tongue Piercing Care; Tongue Piercing - Boli li; Tongue Piercing aftercare; Naposljetku, lažni jezik piercing je uvijek uputan. Dobivanje pravi jezik piercing može biti bolno uz to ne učini ispravno može uzrokovati štetu i dovesti do mnogih drugih problema. Dakle, staviti na lažni jezik piercing i igrati one podvale o svim svojim prijateljima.

No comments:

Post a Comment