Monday 26 September 2011

Fire Pit Ideje

Vatra jame su male jame ukopane u zemlju i izgrađen s opeke, kamena i metala uz plina objekt za plamen. Od njegovog otkrića, vatre i požara jamama su odigrali značajnu ulogu u ljudskoj civilizaciji. U arheologiji vatra jama je od posebne važnosti kao uništio oganj jama otkriva podatke o vremenu i sadržaju požara, koje mogu biti od povijesnog značaja. Požar jame je sustavan način sadrži vatre i sprječava širenje. Vatra ne jame samo daju kamin jedan granicu sigurnosti, ali također može dodati luksuzni izgled vaše dvorištu.
Vanjski Fire Pit Ideje, otvorenom veliki su mjesto za vatru jama kao što su dati u vrtu ili dvorištu personalizirani izgled i možete uživati ​​u toplom šalicu kave ili roštilj sa svojom obitelji kad god osjećate kao. Let's pogledajte neke ideje požara jama koje možete koristiti za izgradnju ili u vašem dvorištu ili u prirodi.Možete pročitati više o tome izgraditi vatru jama u svom dvorištu.
Kamena požara jamama; Stone požara jamama su jeftini i lako za izgradnju. Oni izgledaju odlično u otvorenom vrtovima i raspoređeni područja. Dok je izgradnja jama kamena vatru, sve što trebate napraviti je kopati jamu u maloj zemlji, ležala kamenje okolo ovu jamu i mjesto ogrjev u njemu, svoj kameni vatra jama je gotovs biti iskorišten. Pobrinite se da ne postoji zapaljive predmete leži around that mogao uhvatiti vatru Kada se vatra pit došlo do zapaljivanja. Ovaj jame također može koristiti za roštilj hrane postavljanjem roštilj na vrhu nje.
Metal Fire Jame; Prostor metal vatra vrlo inovativan požara jama ideja. Za to će vam trebati star metal ruba gume. Možete dati ovu jamu požara elegantan izgled tako da je prekrivanje kamenih blokova ili pločica. Prije svega, kopati jame u tlo koji je visine metalnih ruba i zatim mjesto oboda u njemu. Nakon što je dovoljno dubok, pokrivaju jame s pločicama dati ga uredan izgled. Zatim dodajte šljunak požara jama i mjesto neke pločice iznad prizemlju okružuje jamu. Stavite drva za ogrjev u jamu i svjetlost vatre. To je sustavan način gradnje požara jama, jer nema rizika koji su uključeni. To je jedan od najsigurnijih dvorištu vatra jama ideje. Možete čak koristiti različite metale poput bakra do izgraditi vatru pit, jer daje vatra jama lijepa zapušten izgled. Bakar je trajan i ne zahtijevaju puno održavanja, stoga se može smatrati kao jedan od najboljih vatra jama ideje.
Patio požara jamama; Ništa ne može bolje lijep roštilj sa svojom obitelji preko jame vrt vatra. Patios su veliko mjesto imati požara jama koje mogu biti izrađene u roštilj stand by stavljanjem roštilj na njemu. Možete izgraditi jame vatru cigla na vaš vrt ili kupnju prijenosni jedan koji možete lako dovesti u i iz kuće, koji ne potreba bilo napor. Pročitajte više na vrt dizajna s vatre jama.
Navedenih jama može biti flamed s drveta ili prirodni plin koji mora biti spojen na plinovod. Propan je također koristi kao alternativa za drvo, koji je spojen na spremnik propan plin. Drvo nije poželjna za prijenosna požara jamama kao što može biti u neredu i zahtijevaju čišćenje. Patio vatra jama ideje brzo su dobivanjem popularnost kao što su uredan i imaju elegantan izgled. Osim toga mogu se koristiti kad god želite. Oni također dati svoj vrt ili dvorištu ružan izgled i uštede prostora.
Beton požara jamama; požar jama izgrađena s cementom ili betona Također možete pogledati nevjerojatan ne samo na otvorenom, ali i unutar kuće. These požara jamama varirati u obliku i veličini i može biti je napravio to odgovarati interijera vašeg doma, kao i svom dvorištu. Materijal se koristi za plamen these vatru jama je uglavnom prirodni plin i propan prekriven šljunkom. Da bi vatra jama izgledaju više atraktivnih, možete uskladiti boju šljunka s vanjskim jame. Beton požara jamama izgledaju vrlo elegantan sa udoban kauč ili stolica za ljuljanje oko njih. Ti previše može koristiti kao roštilj stoji. Pročitajte više na kamin sigurnost i vanjski vatra jama sigurnost savjete.
Vatra jame su prekrasan način uređenja Vašeg kući, kao i na otvorenom. Osim dodajući do ljepotu vaš dom oni mogu koristiti cijele godine. I vi možete doći do nekih vlastitih požara jama ideje i učiniti vaš dvorištu izgledaju doista vruće.

No comments:

Post a Comment