Thursday 22 September 2011

Kako eliminirati statički elektricitet

Ponekad ćete iskustvo, odjeću držeći se vaše tijelo, kosa stoji na, nakon uklanjanja vunenu kapu, ili stavljanje na svili majicu ili čak jedan šok kada dodirnete nekoga, ovo je samo statički elektricitet! Prije nego što naučiti kako eliminirati statičkog elektriciteta, pustiti nas znati što je točno statičkog elektriciteta je. Akumulacija električnog davanja na površini materijala, što je vjerojatno ne dirigent struje naziva se statički elektricitet. Kao što ne postoji protok struje je poznat kao "statički". To obično uključuje dva materijala, jedan ima višak (+) elektrona i jednog imaju višak (-) elektrona. To se događa kada se ti materijali su izdvajali apart ili gumiran zajedno. Statički elektricitet efekti uključuju privlačenja, odbijanja, iskre ili šokova.
Kao što je spomenuto, statičkog elektriciteta je prouzročio zbog pritiskom ili trljanje dva objekta jedni protiv drugih. To dovodi do triboelectric učinak, gdje elektroni iz površine jednog materijala prenose na druge. Dakle, jedna gubitka elektroni imat će višak (+) naboja i onaj koji dobiva imati višak (-) naboja. Sada da imate fer ideju što statičkog elektriciteta i kako ga je stvorena, let's znaju kako eliminirati statičkog elektriciteta u kući, odjeću i kosu.
Saznajte kako eliminirati statički elektricitet
Eliminirati statički elektricitet u kosi; Masna i ravnu kosu su skloni ovaj problem. Eliminiranje statički elektricitet je jednostavno pomoću dobar omekšivač za kosu. Pobrinite se da ga ne primjenjuju se na korijene ili preko glave. Drugi način je koristeći losion za kosu, lak za kosu, gel ili pjenu na kosu. Provjerite jeste li ga uzeti na dlan, a zatim ga primijeniti over kosu, ne na korijen i tjeme. Jedan od načina kako bi se uklonili od statičkog elektriciteta češlja za kosu sprej je da neke vode ili laka za kosu na njoj. Također možete ga obrišite kosu list dostupan na opće trgovinama. Morate držati kosu i kosu četkom čistim. Obično sušenje puhati dovesti do problema lepršav vlasi, pa ako je to moguće kosu vlažnom.
Eliminirati statički elektricitet u odjeću, tkanina Korištenje mekši je trik da bi statičkog elektriciteta daleko od odjeće. Koristite omekšivač za posljednje ispiranje i cijeđenje ciklus u stroj za pranje rublja. Use kosu listova eliminirati statički elektricitet u odjeći, posebno vunene, najlon i poliester odjeću. Možete mjesto ovih listova unutar džemper ili bilo outfits ili odijelu torbu držati podalje statičkog elektriciteta. Suha koža može napraviti odjeću držati svojih tijela, pa se primjenjuju moisturizer. Možete koristiti sljedeći pravni lijek da se eliminiraju iz statičkog elektriciteta odjeće. Tijekom posljednjeg ciklusa pranja, staviti ½ šalice octa, ili boraksa u stroju. Koristeći odjeća izrađena od prirodne tkanine je najbolja ideja, ovi nemaju puno problema kao što je to u slučaju sintetiku. Sintetička odjeća obično prianja uz tijelo pa nositi sloj pamuka između tijela i odjeće.
Eliminirati statički elektricitet u kući; Eliminiranje statičkog elektriciteta od kuće nije puno teško. Ovdje su neke jednostavne načine da to učinite. Sjeti se statički elektricitet je proizveden zbog suhim uvjetima, tako da samo povećati vlažnost u vašem domu. Možete jednostavno koristiti ovlaživač redovito. Koristite anti-statički napitak sprej nad namještaj i tepisi redovito. Mjesto za kosu listova u svaki par cipela. Smanjiti uporabu tepiha u vašoj kući god je to moguće. Pročitajte više o prednostima ovlaživač.
Da biste uklonili statički elektricitet i učiniti svoju kuću statički-dokaz, samo se odlučiti za stvari koje se spriječilo nakupljanje statičkog troškove. Korištenje prirodnih materijala, Humidifiers i preskakanje korištenje sintetičkih materijala koristan. Držite kosu listova ruci da se to izbjegne iritantan prilijepiti!

No comments:

Post a Comment