Saturday 24 September 2011

Kako napraviti Branitelj

Branitelj je neka vrsta deka je cilj da zadrži svoj korisnički toplo vrijeme spavanja. Ali, oni su često također se koristi kao madracu. Oni su obično veće od veličine madraca, kao i krevet i pravokutnog oblika. Oni oponašaju deke, osim što se normalno deke nisu pokriveni s bilo izolacijskog materijala za razliku od poplune koji se uvukla u pokriva, uglavnom listova. Učenje kako napraviti jorgan zapravo će se pokazati da biti zabavna aktivnost za dodavanje jasnoća u svoje spavaće sobe uređenje do-do lista.
Razliku zajedničke pretpostavke, čineći utješitelj je zapravo stvarno jednostavan posao, pogotovo uz pomoć upute napraviti utješitelj. Veličina jednog jorgan zapravo razlikuje po veličini krevet i kao rezultat toga, mogli bi biti u dvokrevetnim veličini, king size, kraljice veličinu, pune veličine, male veličine i CAL-king size te! Djeluju kao zavjese za pokriće strane kreveta i stoga oni zapravo mogli biti žarište vašu spavaću sobu. Kao rezultat toga, materijal se koristi za izradu jorgan uvijek mora biti izabran vrlo pažljivo, kao i kreativno. Čitajte na luksuz comforters.
Izrada Branitelj
Ako idete i kupiti jorgan, to će vjerojatno cijenu vam nešto oko $ 100, bez garancije o tome da pristaje vaąim spavaća soba temu. Umjesto toga, to je jedan velik i kreativan način da biste dobili osloboditi od onih redovitih i dosadan vrsta Readymade comforters, čineći jorgan, DIY nacin. To je zapravo prilično jeftin način izraziti svoj vlastiti stil izjavu i kreativne samouprave. Morate početi s mjerenjem veličinu utješitelj. Za to mjeriti veličinu od jednog kraja madrac do kraja nogu svom krevetu. Također izmjeriti širinu madrac, te zadržati dovoljno duljina to pada kao ogrnuti.
Sada pomnožite vrijednost 2. To će vam dati točan iznos tkanina koje trebate kupiti naučiti kako napraviti tješi. Sad najveći posao ostavio za vas je pronaći dobar udaranje kao i tkanina za granatiranja tješi. Udaranje ili punjenje je osnovi poliester, vuna, perje ili svile. Ljuska od tješi mogu biti izrađene od različitih vrsta tkanina kao što je svila, pamuk ili poliester. Odluka odabira ljuske ovise potpuno o vama kao što su oni dostupni u različitim uzorcima i nacrtima, koji se zapravo može biti pohvalio za izradu utješitelj setovi.
Kako napraviti Branitelj
Materijal, Fabric (mjereno ranije), udaranje (kao volite), poliester vlakna ispuniti; Vunena podloga (flanel ili runo), vladar ili krojačica traku i škare, podudaranja teme, Šivaći stroj, postupku, već smo mjerili potrebnu dužinu na tkanina za koristiti kao ljuske. Sada, uzmi taj komad platna i to podijeliti na točno polovina. Sada, koristeći škare, ona izrezati točno na pola, da bi se jednostavno za šivanje. Imajući šava prema dolje sredinom tješitelj, uboda dva komada tkanine zajedno. Stitch jedan duljina komada tkanine koristeći isti način. Sada, trebamo profircati udaranje, tako da mogao biti lako za nas šivati ​​utješitelj. Stavite udaranje stan na stražnjoj strani donji komad tkanina, dok je gornji dio tkanine bi se okrenuti prema gore. Koristite pin držati slojeve udaranje i početi šivanje. Sada stavite vrh komad jorgan na vrhu leđa komad i udaranje. Sada, zatvorite sve lose krajevi jorgan, koristeći odgovarajuće teme. Također je jednostavno znati kako to napraviti jorgan skup. Sve što trebate učiniti je saznati duljine jastuka i ponovite gore navedene procedure. Pročitajte na za nema prišiti runo ćebe upute.
Upućivanje comforters je zapravo jednostavno, kao i kreativan posao nakon vas naučiti kako napraviti tješi. Možete pokušati čineći više od jednog, koristeći razne tkanina, dodati više glamur vaše spavaće sobe. Na ime ove mjenice, zaključujem ovaj članak o izradi tješi. Nadam se da je sve jednostavno i zabavno zajedno! Sretan šivanje.

No comments:

Post a Comment